- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.541
mayıs başında da bizde de olur mu ki doğumlar o zmnnn..:18::18:
ay olmasın ya, herkes zamanında doğursun lütfenn, söyleyin bebiklerinize yaramazlık etmesinler
benim mayısta olacak da sizleri bilmiyorum artık kızlar.
canım bütün anneler guruplarında bu böyle oluyor bizde de olur sanırım...bari mayısın sonlarına doğru olsa...hayırlısı olsun canım ne diyeyim...
cnm senin sağlık sorunların dolayı öyle olacaktı değil mi?
olsun ikiniz de sağlıklı olun da seninki de mayısta geliversin
evet canım sağlık sorunları. hayırlısı olsun napalım yapacak bişey yok. başta kabullenmek çok zor oldu çok üzüldüm ağladım ama artık o kadar değilim. ağlasak da üzülsek de Allahın dediği oluyor en iyisi pozitif düşünmek. şimdilik 15 mayıs doğum tarihim bir değişiklik olmazsa. epidural sezeryan olacak deneyimlerimi paylaşırım sizlerle iyi olursam eğer :18:
yaaaaa hem okudum hem ağladım
yanlız tüm doğumunu anlatan anneler doğum yapacakları gün evi toplama ve ortalığı düzenleme telaşına girişmişler...
demekk ki dişi kuşun yavrusunua yuva hazırlama içgüdüsü bizlerde de oluyo
sarıbeybi ohhh valla ne güzel yemek afiyet olsun :)) bende hala tembel tembel oturuyorum acıkmayada başladım
slm kızlar gecmişi okuyamadım henuz ama sizinle paylaşmak istediğim bişi war:/
bizde bugun kontrole gittik cok şukur bebişim saglıklı:) fakat;
başı biraz onden gidiomus yani büyükmüş dr bu bi sorun degil genetik dedi cnku kocişle ben minnak deiliz
dolasıylada normal dogumu riske sokan bi durummuş:/
annem beni vakum yardımıyla dogurmus yanı cok zorlanmıs..
kayınvalidemde eşimi büyüktü kafası gercekten diyerek onayladı..
bu durumda ben bu saatten sonra normal dogumu nasıl düşüneyim?!
cok moralim bozuldu ama yapacak bişe yok bu saatten sonrada riske girmem..
yeterki kuzum saglıkla gelsin..
mayıs10 da bidaa bakalım dedi dr.. sezaryana kesin karar verirsekte 20 mayıstan sonrasına tarih kararlastırırız dedi..
fazla ayakta durma başı büyük oldugu için erken dogumu tetikleyebilir bi hafta içerde dursa kardır dedi..
benden böyle işte kızlar..
Herkese merhaba . ve hayırlı doğumlar .
dogum konusundakı dusuncelerınız neler. normal dusunurken epidural sezeryana karar verdimm bu kararsızlık adamı cok kotu yapıyor ??
Iyi aksamlar anneler
Benim cok kotu agrim var ya:18:
Karnimin icinden sanki igne batiriliyor
koştur koştur gittim dondurma aldım geldim...hürremle iyi gider dedim
cnm senin sağlık sorunların dolayı öyle olacaktı değil mi?
olsun ikiniz de sağlıklı olun da seninki de mayısta geliversin
evet canım sağlık sorunları. hayırlısı olsun napalım yapacak bişey yok. başta kabullenmek çok zor oldu çok üzüldüm ağladım ama artık o kadar değilim. ağlasak da üzülsek de Allahın dediği oluyor en iyisi pozitif düşünmek. şimdilik 15 mayıs doğum tarihim bir değişiklik olmazsa. epidural sezeryan olacak deneyimlerimi paylaşırım sizlerle iyi olursam eğer :18:
cnm sağlıkla gelsin miniklerimiz...
15 mayıs çok az kalmış..
belki ilk sen olucaksın sonra sı çözülecek inş..
kızlar birazdan uyurum iyi geceler
Eskiden okuyordum, artik okumam.
Etkileniyorum, hele ki ters giden birseyler okursam moralim bozuluyor.
Olumlu dusunebilmek icin insanin kendini zorlamasi gerekiyor ama, olumsuz seyler cok cabuk yerlesiyor insanin zihnine.
Dogumu da pek aklima getirmiyorum, kendimi gundelik hayatin gidisatina biraktim.
ya ben de çok etkileniyorum ama okumak da istiyorum, böyle bi çelişki işte...
okuyunca da zır zır ağlıyorum
telvesini yemesen sarıbeybi, böbrekte taş kum vb yapar derler ama doğru mudur bilmem?
Kizlar ben cok yorulmusum, yatiyorum.
İyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?