2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

oğluşum çişinin içinde mi yüzüyo yanii

çok şiddetli dayanılmaz olursa mutlaka gel demişti doktorum bana. ama allahtan olmadı. doktoruna sor mutlaka. umarım biran önce geçer canım.

bilmiyorum ki cnmmm, ben de olmadı hiç öyle bişey...

ayy çok geçmiş olsun cnmmm, yormamak lazım kendimizi.
kesin temizlik olurken cam kapı açıktı, sen de cereyanda kaldın demekk kii
nedeninibi öğreneyim ben size açıklamasını yaparım :)
çok şiddetli dayanılmaz olursa mutlaka gel demişti doktorum bana. ama allahtan olmadı. doktoruna sor mutlaka. umarım biran önce geçer canım.

saol canım inş. geçeri.

slm ben geldim...nasılsınız kızlar...
cumartesi düşürdüğüm taştan sonra bugün için randevum vardı ürolojide...gittim adam bir baktı ultrason sonucuna iyi kanala giren taşı düşürmüşsün bol su iç dedi ve gönderdi...şimdi ben bunu duymak için mi o kadar muayene ücreti ödedim...

benimde aşırı derecede ayaklarım şişiyor... normalde 37 giyebiliyorken şu an 39 dahi olmamaya başladı.. albümin falan da yok veya fazla tuzlu da yemiyorum ama olabiliyomuş drum varis çorabı vverdi iyi gelir diye bakalım alıcam hala daha .. ben alana kadar gerek kalmıycak bu gidişle :))) bebeğimin odasıyla kıyafetleriyle süslü tokalarını hazırlamakla geçiyo vaktim :)

walla doğru sölüosun da, uyuyamıorum işte. durmuo kerata:) artık çekicez napalım...

kızlar demin oğluşuma bundan aldım 30 tl ye

butikbebe de 25 tly miş gerçi ama kargo parası falan aynı olurdu herhalde.
ben bizim evin karşı sırasında bi mağaza ar da oradan aldımm

merhaba kızlar.nette çok fazla kalmadığım için herzaman yazamıyorum.
bugün kontrolden geldik bebişimin kilosu 2.150 çok özledim gelmesi için sabırsızlanıyorum aynı zamanda biraz korkuyla karışık heycanlanıyorum.

kızlar yorgan konuşulmuş ikeadan falan aldığınızı gördüm hatta yazın bile kullanırız demişsiniz. bende kaz tüyü yorgan aldım bebişime ve 2 tane kaz tüyü yastık. fakat kızlar yorgan ve yastık 1 yaşından önce kullanılmaz.ayrıca kaz tüyü olması gerekiyor diye biliyorum ben.sırf elyaf olduğu için uyku seti almadım ben.tacın organik nevresim takımı 2 kaz tüyü yastık ve kaz tüyü yorgan uyku setinden çok daha pahalıya mal olmasına ragmen ben böyle almayı tercih ettim.bir tek uyku setinden eksik parça yan korumalığı oldu onuda ikeadan aldım.

herkese selamlar
iyi kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım
misafirim olduğu için takip edemiyorum
herkes iyidir umarım.

dün akşam özelcandan
halamız park yatağımızı aldı.
bugünde kipadaydık oğluşuma
biraz alışveriş yaptım.dizime bi ağrı girdi
şimdi dinleniyorum.
bu arada kramplarımda artmaya başladı
hemen hemen hergün bacağımın alt kısmına kramp giriyor.

slm kızlar. herkes iydir inş. ya ben 5 gündür bu siteye girmeye çalıştım ama giremedim. bi sorunmu vardı acaba. sizler açabildinizmi siteyi. geçmişi okuyamadım sorayım dedim.
Ben bugün doktora gittim kızım çok iyi Allaha şükürler olsun. 1.570 kilosu 30. haftamdayım. ama makat gelişi duruyormuş. doktor düzelmezse sezeryan olabilir dedi. sizce düzelirmi yani bunu konuşmak için erkenmi acaba.

seninki bizden de ucuzmuş bende büyükşehirdeyim cnm

evt cnm ya neyse bari bu açıdan şanslıyız...

uçmuş ki, nasıl uçmuş cnm ya yazık valla o kadar para kolay kazanılmıyo ki..
bende tam olarak yıkamadım aklıma geldikçe birer makina atıyorum...

maşallah bebişine cnm...
sağlıklı olması önemli cnm ya
hem usg ölçümü farklı çıkabiliyor ya belki de hiç de kısa değildr..

çok geçmiş olsun bizde annem ve abimin eşiyle bir temizlik furyasındayız..
annem çok titizdir çok ayrıntılı temizlik yapıyo dün cnmız çıktı resmen..
bugün sözde dinlenecektim ama evde duramadım yine temizlik yaptım...

cnm ayak şişmesi bende de var
bir no büyük ayakkabı aldık
tuz da tüketmiyorum ama bakalım bi daha ki kontrolde
dr sorarım neden oluyo acaba?

ay kızlar bugün sözde dinlenecektim ama
2 makina çamaşır yıkadım...
buzdolabımı temizledim ama her bi parçasını yıkadım
her tarafını cifledim..
yerlerimi sildim balkon yıkadım ve toz aldım..
yemek de yaptım duş aldım
eşim geldi yemekimizin pişmesini bekliyoruz.

güle güle kullansın cnm yavrun...ben de alayım diye bakmıştım butikbebeye ama yorganım içine sığmıyor ((

bu arada çıkmak zorunda kaldım acilen...
eşim annemi götürdü eve...babamı aldı geldi şimdi birlikte bahçeyle uğraşıyorlar...
ben de yemek işine giriştim...
kolay şey yaptım hemen,tavuk sote ve makarna :))) napimmm son dakikada bu kadar oldu...

[/I]
sarıbeybi...yormuşsun kendini yine ama olmazki cnm,dikkat etmelisin artık kendine...bundan böyle dinlenmelisin...

ahh cnm biliyorum ama olmuyo ki
insan evde olunca işler batıyo gözüne..
güya ufak ufak yaptım ama yok artık çok ağırlaşmışız..
bende karnı yarık pilaf ve cacık yaptım
yemek fırında şu an ve biz çok acıktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…