- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.501
[/I]
ahh cnm biliyorum ama olmuyo ki
insan evde olunca işler batıyo gözüne..
güya ufak ufak yaptım ama yok artık çok ağırlaşmışız..
bende karnı yarık pilaf ve cacık yaptım
yemek fırında şu an ve biz çok acıktık
merhaba anneler aranıza yeni katılım umarım keıflı sohbetler geciririz...bu arda ankaradan kimler var?
bende yavaştan başlıycam canta hazırlamaya acak bı konuda kararsızım???bbebegın kıyafetlerını yıkamam gerekiyor ama bu kezde yeeni goruntusu gıdecek e yıkamadanda olmayacak...bidee yumusatıcı kullanıyor musunuz?
doğum fiyatlarını konuşunca içim sıkıldı. ya ben büyükşehirde yaşamak istemiyorum. tamam seçenek çok ama bu şekilde de fiyatlar katlıyor. hepsi aynı şeyi yaptıracak sonuçta.
Selam annişler nasılsınız?.Kaç gündür nete giremiyordum,bi göz attım geçmişe geldim,kaç gündür temizlik yapıyorduk annem ve arkadaşımla,bebeğimin beşiği geldi,kıyafetlerini mayıs ayında yıkayıp ütüleyecektik ama benim sabırsız annem dayanamadı yıkadı ütüledi tek tek sağolsun.. Tabi bu koşuşturmaca da ben de üşüttüm rahatsızlandım,dün gece istifra ettim,hiç bişey yiyemiyorum,tansiyonum 8/4 e düştü,Allahtan kızım çok hareketli de iyi olduğunu bilmek teselli veriyor bana... Dün gece sabaha kadar gözümü kırpmadım mide ağrılarımdan.. Bugün de işe gitmedim,evde yatıyorum.. Kızlar nolur dua edin de iyileşeyim,bütün kemiklerim ağrıyor,iyileşemezsem bu hafta sonu gideceğimiz tatil iptal olcakBu ağrılar hamileyken daha da dayanılmaz oluyor,bir an önce sağlıcakla kucaklarımıza alsak meleklerimizi...
slm kızlar gecmişi okuyamadım henuz ama sizinle paylaşmak istediğim bişi war:/
bizde bugun kontrole gittik cok şukur bebişim saglıklı:) fakat;
başı biraz onden gidiomus yani büyükmüş dr bu bi sorun degil genetik dedi cnku kocişle ben minnak deiliz
dolasıylada normal dogumu riske sokan bi durummuş:/
annem beni vakum yardımıyla dogurmus yanı cok zorlanmıs..
kayınvalidemde eşimi büyüktü kafası gercekten diyerek onayladı..
bu durumda ben bu saatten sonra normal dogumu nasıl düşüneyim?!
cok moralim bozuldu ama yapacak bişe yok bu saatten sonrada riske girmem..
yeterki kuzum saglıkla gelsin..
mayıs10 da bidaa bakalım dedi dr.. sezaryana kesin karar verirsekte 20 mayıstan sonrasına tarih kararlastırırız dedi..
fazla ayakta durma başı büyük oldugu için erken dogumu tetikleyebilir bi hafta içerde dursa kardır dedi..
benden böyle işte kızlar..
merhaba kızlar.nette çok fazla kalmadığım için herzaman yazamıyorum.
bugün kontrolden geldik bebişimin kilosu 2.150çok özledim gelmesi için sabırsızlanıyorum aynı zamanda biraz korkuyla karışık heycanlanıyorum.
kızlar yorgan konuşulmuş ikeadan falan aldığınızı gördüm hatta yazın bile kullanırız demişsiniz. bende kaz tüyü yorgan aldım bebişime ve 2 tane kaz tüyü yastık. fakat kızlar yorgan ve yastık 1 yaşından önce kullanılmaz.ayrıca kaz tüyü olması gerekiyor diye biliyorum ben.sırf elyaf olduğu için uyku seti almadım ben.tacın organik nevresim takımı 2 kaz tüyü yastık ve kaz tüyü yorgan uyku setinden çok daha pahalıya mal olmasına ragmen ben böyle almayı tercih ettim.bir tek uyku setinden eksik parça yan korumalığı oldu onuda ikeadan aldım.
slm kızlar gecmişi okuyamadım henuz ama sizinle paylaşmak istediğim bişi war:/
bizde bugun kontrole gittik cok şukur bebişim saglıklı:) fakat;
başı biraz onden gidiomus yani büyükmüş dr bu bi sorun degil genetik dedi cnku kocişle ben minnak deiliz
dolasıylada normal dogumu riske sokan bi durummuş:/
annem beni vakum yardımıyla dogurmus yanı cok zorlanmıs..
kayınvalidemde eşimi büyüktü kafası gercekten diyerek onayladı..
bu durumda ben bu saatten sonra normal dogumu nasıl düşüneyim?!
cok moralim bozuldu ama yapacak bişe yok bu saatten sonrada riske girmem..
yeterki kuzum saglıkla gelsin..
mayıs10 da bidaa bakalım dedi dr.. sezaryana kesin karar verirsekte 20 mayıstan sonrasına tarih kararlastırırız dedi..
fazla ayakta durma başı büyük oldugu için erken dogumu tetikleyebilir bi hafta içerde dursa kardır dedi..
benden böyle işte kızlar..
merhaba bende ara sıra bu siteye giren bir haziran annesiyim.kaz tüyü yastık ve yorgandan bahsetmişsiniz benim 6 yaşında bir kızım var ve alerjik bünyeli bu sebeple kaz tüyü yorganlar yasak çünkü akar mite gibi canlıları daha çok barındırıyorlarmış elyaf en sağlıklısı ben elyaf yastığını ve yorganını 60 derecede bile yıkıyorum inanın hiç bir şey olmuyor yardımım olur diye paylaşmak istedim.
benim de alerjim var
oğlumun da olacak muhtemelen
ben pamuk olanlardan aldım
elyaftan daha sağlıklı gibi geldi
merhaba bende ara sıra bu siteye giren bir haziran annesiyim.kaz tüyü yastık ve yorgandan bahsetmişsiniz benim 6 yaşında bir kızım var ve alerjik bünyeli bu sebeple kaz tüyü yorganlar yasak çünkü akar mite gibi canlıları daha çok barındırıyorlarmış elyaf en sağlıklısı ben elyaf yastığını ve yorganını 60 derecede bile yıkıyorum inanın hiç bir şey olmuyor yardımım olur diye paylaşmak istedim.
kızlar selam. acilen bişey sorcam dün bi hata yapmışım da burda foruma yazdığımız mesaj nasıl siliniyor. bir türlü bulamadım yardımmmm:18:
merhaba canım.aslında en iyisi ipek yorganmış.sonra kaz tüyü en son da elyaf diye biliyorum ben.fakat dediğin gibi alerjisi olanlar için farklı bir durum söz konusu onların kaz ve kuş tüyü kullanmasının iyi olmadığını bende duymuştum.benim araştırmalarım sonucu 1 yaşından önce yorgan kullanılmaması gerektiği ve en sağlıklısınında kaz tüyü olduğu yönündeydi.ayrıca forumlardada bir çok kişi yurt dışında kaz tüyünün kullanıldığını ve de başka bir kaç kişide doktorlarının kaz tüyünü önerdiğini yazmasıda daha da etkili oldu bende. birde ne kadar etkili bilemeyeceğim fakat üzerinde antialerjik yazıyor..bir kaç yerdede aynı şey karşıma çıkınca bende tercihimi bu yönde kullandım.
yok canım ya o antialerjikler hikaye
ben senelerdir küf mantarı alerjisi ile boğuşuyorum
sözde antialerjik olan birsürü yorgan yastık denedim ama yok
bu mantarlar mitelar sınır tanımadan ürüyorlar
alerjisi olmayanlar için güzeldir mutlaka
ama ben pamuk ve elyaf dışındakilere bakmadım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?