2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar farmasanal diye bir alışveriş sitesi var oradan alışveriş yapanınız ya da duyanınız var mı?

sarıbeybi ohhh valla ne güzel yemek afiyet olsun :)) bende hala tembel tembel oturuyorum acıkmayada başladım

merhaba anneler aranıza yeni katılım umarım keıflı sohbetler geciririz...bu arda ankaradan kimler var?

Hoşgeldin canım. Ben Yalova'danım :)

Rengi solmaz. Bende yıkadım aldığım gibi değişen birşey yok. Yumuşatıcı kullanmıyorum gerekte yok bence.

doğum fiyatlarını konuşunca içim sıkıldı. ya ben büyükşehirde yaşamak istemiyorum. tamam seçenek çok ama bu şekilde de fiyatlar katlıyor. hepsi aynı şeyi yaptıracak sonuçta.

Vallahi fiyatları duydukça şoka giriyorum inanılır gibi değil. Allah yardımcınız olsun kızlar...

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine yorma kendini..

kızlarrr ist. anadolu yakasında oturanlara söylüyorum özellikle.
yarından itibaren merdivenköy polk. de anne-bebek eğitimi var.
gerçi hiç birimiz oranın muayenesinden memnun değiliz ama belki eğitime katılmak isteyenler olur.
yarın saat 10. 00 daymış. ben gidicem galiba bi aksilik çıkmazsa...

bu arada bizim topic te bi heraaa vardı, nerede ki acaba bugünlerde??? gözükmüyo ortalıkta hiçç

slm kızlar gecmişi okuyamadım henuz ama sizinle paylaşmak istediğim bişi war:/
bizde bugun kontrole gittik cok şukur bebişim saglıklı:) fakat;
başı biraz onden gidiomus yani büyükmüş dr bu bi sorun degil genetik dedi cnku kocişle ben minnak deiliz
dolasıylada normal dogumu riske sokan bi durummuş:/
annem beni vakum yardımıyla dogurmus yanı cok zorlanmıs..
kayınvalidemde eşimi büyüktü kafası gercekten diyerek onayladı..
bu durumda ben bu saatten sonra normal dogumu nasıl düşüneyim?!
cok moralim bozuldu ama yapacak bişe yok bu saatten sonrada riske girmem..
yeterki kuzum saglıkla gelsin..
mayıs10 da bidaa bakalım dedi dr.. sezaryana kesin karar verirsekte 20 mayıstan sonrasına tarih kararlastırırız dedi..
fazla ayakta durma başı büyük oldugu için erken dogumu tetikleyebilir bi hafta içerde dursa kardır dedi..
benden böyle işte kızlar..

ya cnm sıkma canını, belki senin için de hayırlısı sezaryan doğum olmasıdır.

dur bakalım hem neyin ne olacağı belli olmaz.
ama bak bebiş sağlıklıymış ne güzel işte, bundan güzel hbr olur mu?

selamlar
eve gelince yattım biraz uyudum
geceden çok uykusuzdum iyi oldu ama sırtım fena tutuldu
doktordan gelirken fazlaca yemek yediğimden yemek yapmadım akşama
mercimek çorbası içtik

bu arada benim oğlumun da kafası büyük
doktor hiç sezeryan falan demedi
normal doğum yanlısı biri olduğundan heralde
bakalım sonlara doğru nolacak
daha da büyümesin de
hem benim için normal sezeryan farketmez

merhaba canım, aynı durum benim için de geçerli. son muayenede geçen hafta bebişin kafası 37 haftalık ölçüde çıktı. yani 4 hafta önde. doktor bana da sezaryana doğru gidiyoruz dedi. ben çok dert etmedim, hayırlısı ile sağlıkla doğsun da. sadece 38.haftada alırız falan deyince kafam karıştı. ama sezaryan olunca 2 hafta erkenden alıyorlarmış. demek ayakta durmamak gerekiyor, bunu benim doktor söylemedi.

merhaba bende ara sıra bu siteye giren bir haziran annesiyim.kaz tüyü yastık ve yorgandan bahsetmişsiniz benim 6 yaşında bir kızım var ve alerjik bünyeli bu sebeple kaz tüyü yorganlar yasak çünkü akar mite gibi canlıları daha çok barındırıyorlarmış elyaf en sağlıklısı ben elyaf yastığını ve yorganını 60 derecede bile yıkıyorum inanın hiç bir şey olmuyor yardımım olur diye paylaşmak istedim.

sıkma canını,bak allaha şükür sağlıklıymış ya,sağlıkla doğsun da ha sezeryan ha normal doğum farketmez.

benim de alerjim var
oğlumun da olacak muhtemelen
ben pamuk olanlardan aldım
elyaftan daha sağlıklı gibi geldi

benim de alerjim var
oğlumun da olacak muhtemelen
ben pamuk olanlardan aldım
elyaftan daha sağlıklı gibi geldi

evet pamuk en sağlıklısı ama bizim doktorumuz pamuk kullanırsak haftada 1 kere yorgan ve yastığını elektrik süpürgesiyle temizlememizi söyledi bana elyafı yıkamak daha kolay geldiği için tercih ettim

kızlar selam. acilen bişey sorcam dün bi hata yapmışım da burda foruma yazdığımız mesaj nasıl siliniyor. bir türlü bulamadım yardımmmm:18:

merhaba canım.aslında en iyisi ipek yorganmış.sonra kaz tüyü en son da elyaf diye biliyorum ben.fakat dediğin gibi alerjisi olanlar için farklı bir durum söz konusu onların kaz ve kuş tüyü kullanmasının iyi olmadığını bende duymuştum.benim araştırmalarım sonucu 1 yaşından önce yorgan kullanılmaması gerektiği ve en sağlıklısınında kaz tüyü olduğu yönündeydi.ayrıca forumlardada bir çok kişi yurt dışında kaz tüyünün kullanıldığını ve de başka bir kaç kişide doktorlarının kaz tüyünü önerdiğini yazmasıda daha da etkili oldu bende. birde ne kadar etkili bilemeyeceğim fakat üzerinde antialerjik yazıyor..bir kaç yerdede aynı şey karşıma çıkınca bende tercihimi bu yönde kullandım.

yok canım ya o antialerjikler hikaye
ben senelerdir küf mantarı alerjisi ile boğuşuyorum
sözde antialerjik olan birsürü yorgan yastık denedim ama yok
bu mantarlar mitelar sınır tanımadan ürüyorlar
alerjisi olmayanlar için güzeldir mutlaka
ama ben pamuk ve elyaf dışındakilere bakmadım bile

evet antialerjik lafları hikaye inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur da elyaf pamuk hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…