- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.581
Jelibon, bayildim cicilerinize.
Cok cok cok sevimliler. Gule gule giysin oglusun.
Ben de kendimi cok zor tutuyorum, pancoda muhtesem elbiseler gordum.
Almiycam ama, bakin siz de duydunuz al-ma-ya-ca-gim!
Kizimin odasina tavan lambasi siparisi verdim bugun.
Perdeleriyle takim, pembe potikare kumasla kaplanacak.
100 lira da tavan lambamiz tuttu.
C&A dan 2 elbise aldim, hava cok sicak artik, serin serin giyerim.
Gonlume gore beyaz bir elbise bulamadim, ona uzuluyorum.
Bir de sutyen eksigim var, fakat gelecek ayi bekliycem.
Gogusler yine buyume egiliminde malumunuz
iyi geceler cnmmm
cnm haklısın valla..
bende çok etkileniyorum doğum hikayelerinden..
aslında en iyisi okumamak, izlememek..
olumlu da olsa olumsuz da olsa etkileniyoruz işte...
bu arada yemekten sonra kocişle yürüyüşe çıktık..
markete de uğradık ama dalin sıvı deterjan bulamıyorum..
yumuşatıcı var da deterjan yok sinir oldum ya
şimdi geldik eve türk kahvesi yaptım bugün içmedim ya burnumda tüttü resmen..
hem eşimin hem kendi fincanımın telvesini de bi güzel yedim rahatladım
C&A dan aldığın elbiselere de bakalım onları da ekleyiver, ben baktım elbiselere ama bulamadım, senin mudodan ki çok güzeldi...
cnm listedeki herkes erken doğum yapmış, benim de içimde öyle bir his var sankim mayısın sonunda gelecek oğlum :)
ayy ben de baktım korktum şimdi:18:ben daha hazır değilim,kıyafetlerini yıkamadım,hastane çantam hazır değil:18:
canım bizimki de çalışabilir i verdi, kestirmek istersen gelirsin ama 35 te de görsem iyi olur dedi. muhtemel nst falan yapılır herhalde. bi sorun çıkmazsa gelmene gerek dedi. tahlil bile sordum gerek yok ilaçlarını al ihmal etme yeter dedi. 37 den sonra zaten haftalık çağıracaklar diye biliyorum. yine de 35 te sen de görün istersen..günaydın güzel anneler ve onların daha güzel bebişleri.biz kızımla bu gece hiç uyumadık hala kusmalara devam birde bu gece bi bel ağrısı tuttuki sormayın sanki regli olcam korktum baya ama şükür bugün daha iyiyim. bişeyi merak ediyorum doktorumuz bizi 5 haftada 6 haftada bir çağırıyo sizinki de öylemi yoksa benim doktorummu benimle az ilgileniyo. çalışabilir raporunu verdi 5 hafta sonra gelirsin dedi:44:
slm kızlarrrr, nasılsınız bakalım????
biz de henüz yıkamadık cicilerimizi. makine 8 kg luk. internetten aldığım son posta gelirse ancak dolar makinenin içi. o kdr az şey aldım kuzucuma.. haftaya gelirse yıkayacağım. yoksa deterjanı falan hep kendi ellerimle hazırladım oğluma.. dün de dr teyzemiz ooooo daha çok vakit var. risk misk yok deyince iyice rahatladık. bizim çatı kontrolümüz 38 de olacakmış.. çalışabilir raporunu da aldım. sanki alınca daha bi gaza geldim, daha şevkle çalışıyorum okuldabu arada 1980 gr olmuş kuzum.. hesapladığımıza göre de 44 cm boyu var maşallah..
günaydın güzel anneler ve onların daha güzel bebişleri.biz kızımla bu gece hiç uyumadık hala kusmalara devam birde bu gece bi bel ağrısı tuttuki sormayın sanki regli olcam korktum baya ama şükür bugün daha iyiyim. bişeyi merak ediyorum doktorumuz bizi 5 haftada 6 haftada bir çağırıyo sizinki de öylemi yoksa benim doktorummu benimle az ilgileniyo. çalışabilir raporunu verdi 5 hafta sonra gelirsin dedi:44:
günaydın kızlar benimde bel ve bacak ağrım var dün eşimle gergin bir gün geçirdik o bana ben ona o kadar kasmışımki kendimi geceden başladı ağrılarım bugünde devam ediyorvede işteyim umarım çok çabuk akşam olurda eve gideriz.
canım bizimki de çalışabilir i vedi, kestirmek istersen gelirsin ama 35 te de görsem iyi olur dedi. muhtemel nst falan yapılır herhalde. bi sorun çıkmazsa gelmene gerek dedi. tahlil bile sordum gerek yok ilaçlarını al ihmal etme yeter dedi. 37 den sonra zaten haftalık çağıracaklar diye biliyorum. yine de 35 te sen de görün istersen..
cnm benim niye o kadar kastın ki kendini???
[/QUOTE]MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE
ahh kuzum benim yaaa... biz de geçen haftayı öyle atlattık. artık isyan ettim eşime. hadi beni düşünmüyorsun çocuğu bari rahat bırak dedim. kaç gün boyunca inanılmaz kasılmalar,mide ağrıları,bel-böbrek ağrısı geçirdim. sonrasında benim heyheyler geçince adam da yumuşadı. ama şimdi oğlum babasına kızgıngünaydın kızlar benimde bel ve bacak ağrım var dün eşimle gergin bir gün geçirdik o bana ben ona o kadar kasmışımki kendimi geceden başladı ağrılarım bugünde devam ediyorvede işteyim umarım çok çabuk akşam olurda eve gideriz.
telaşa gerek yok hepsi 1 günlük iş :)
slm kızlarrrr, nasılsınız bakalım????
biz de henüz yıkamadık cicilerimizi. makine 8 kg luk. internetten aldığım son posta gelirse ancak dolar makinenin içi. o kdr az şey aldım kuzucuma.. haftaya gelirse yıkayacağım. yoksa deterjanı falan hep kendi ellerimle hazırladım oğluma.. dün de dr teyzemiz ooooo daha çok vakit var. risk misk yok deyince iyice rahatladık. bizim çatı kontrolümüz 38 de olacakmış.. çalışabilir raporunu da aldım. sanki alınca daha bi gaza geldim, daha şevkle çalışıyorum okuldabu arada 1980 gr olmuş kuzum.. hesapladığımıza göre de 44 cm boyu var maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?