2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

C&A dan aldığın elbiselere de bakalım onları da ekleyiver, ben baktım elbiselere ama bulamadım, senin mudodan ki çok güzeldi...

sarıbeybi benim bir arkadaşım da kahvenin telvesine varıncaya kadar yerdi şimdi oğlu da türk kawesi yanında lokum yiyo ve daha 4 yaşında!!!

kızlar dun gece okadar çok ateş bastıkı terleyıp durdum 10 cıvarı tansıyonumu ölçtük bnm hamılelıkten öncede 12 ye 8 dı hamıle kaldıgımdada hep 12 ye 8 dı dune kadar dun evde ölçtük çıcak basınca bana iyice 10 a 4 çıktı çok korktum neden böle oldukı bu erken dogurmama sebep olurmu sızce arda bırde seyıme sancı gırıo kasıklarımada korkuyorum

nilobella cnm çok tatlı olmuşsun maşallah, ben göğüs altından kemerli elbiseler giyemiyorum çünkü kemer altında kalmıyooooooo

slm kızlarrrr, nasılsınız bakalım????
biz de henüz yıkamadık cicilerimizi. makine 8 kg luk. internetten aldığım son posta gelirse ancak dolar makinenin içi. o kdr az şey aldım kuzucuma.. haftaya gelirse yıkayacağım. yoksa deterjanı falan hep kendi ellerimle hazırladım oğluma.. dün de dr teyzemiz ooooo daha çok vakit var. risk misk yok deyince iyice rahatladık. bizim çatı kontrolümüz 38 de olacakmış.. çalışabilir raporunu da aldım. sanki alınca daha bi gaza geldim, daha şevkle çalışıyorum okulda bu arada 1980 gr olmuş kuzum.. hesapladığımıza göre de 44 cm boyu var maşallah..

günaydın güzel anneler ve onların daha güzel bebişleri.biz kızımla bu gece hiç uyumadık hala kusmalara devam birde bu gece bi bel ağrısı tuttuki sormayın sanki regli olcam korktum baya ama şükür bugün daha iyiyim. bişeyi merak ediyorum doktorumuz bizi 5 haftada 6 haftada bir çağırıyo sizinki de öylemi yoksa benim doktorummu benimle az ilgileniyo. çalışabilir raporunu verdi 5 hafta sonra gelirsin dedi:44:

canım bizimki de çalışabilir i verdi, kestirmek istersen gelirsin ama 35 te de görsem iyi olur dedi. muhtemel nst falan yapılır herhalde. bi sorun çıkmazsa gelmene gerek dedi. tahlil bile sordum gerek yok ilaçlarını al ihmal etme yeter dedi. 37 den sonra zaten haftalık çağıracaklar diye biliyorum. yine de 35 te sen de görün istersen..

Son düzenleme:

MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE [/QUOTE]

günaydın kızlar benimde bel ve bacak ağrım var dün eşimle gergin bir gün geçirdik o bana ben ona o kadar kasmışımki kendimi geceden başladı ağrılarım bugünde devam ediyor vede işteyim umarım çok çabuk akşam olurda eve gideriz.

benimki en başından beri ayda bi çağırıyodu ben 3 haftada gidiyodum şimdi kendisi 3 hafta sonra gel dedi ben tabiyyyki 2 hafta sonra giderim :)

cnm benim niye o kadar kastın ki kendini???

ay ne biliym mürvet hanıma herkes iyi dedi diye ona gidiyorum ama eşim bile diyo neden az çağırıyo diye. daha biz doğumla ilgili hiç bişi konuşmadık hatta doğum tarihini bile eşim sordu en son o zaman cevap verdi. başlarda iyiydi ama havalardan diyorum heralde benimde derslere giresim gelmiyo çünkü

MAŞALLAH CNM BEBİŞİNE
[/QUOTE]
saol canım bebim :))

ahh kuzum benim yaaa... biz de geçen haftayı öyle atlattık. artık isyan ettim eşime. hadi beni düşünmüyorsun çocuğu bari rahat bırak dedim. kaç gün boyunca inanılmaz kasılmalar,mide ağrıları,bel-böbrek ağrısı geçirdim. sonrasında benim heyheyler geçince adam da yumuşadı. ama şimdi oğlum babasına kızgın elini koyunca oynamasını kesiyor. dün hatta hıçkırığı bile kesti,elini çektikten sonra devam etti. oğlum beni korumaya başladı şimdiden. o da çok bozuldu, daha dikkatli davranıyo dün geceden beri..

ne işi takın arkadaşlar ne kocişleri napalım hiç bişey bizden ve bebeklerimizden önemli değil. ilk hamileliğimde kocama sinirlendim ağladım ağladım içime ata ata kanamam oldu ertesi gün düşük yaptım şimdi el üstünde tutuyo ama olan size oluyo. hiç bişey için değmez havalar güzel hayat güzel bebeklerimiz inşallh daha güzel bir kaderle gelirler hayata

ahh kuzum benim yaaa... biz de geçen haftayı öyle atlattık. artık isyan ettim eşime. hadi beni düşünmüyorsun çocuğu bari rahat bırak dedim. kaç gün boyunca inanılmaz kasılmalar,mide ağrıları,bel-böbrek ağrısı geçirdim. sonrasında benim heyheyler geçince adam da yumuşadı. ama şimdi oğlum babasına kızgın elini koyunca oynamasını kesiyor. dün hatta hıçkırığı bile kesti,elini çektikten sonra devam etti. oğlum beni korumaya başladı şimdiden. o da çok bozuldu, daha dikkatli davranıyo dün geceden beri..[/QUOTE]

senin o minik oğluşunu yesinler yesinler minik adam olmuş şimdiden maşallh

telaşa gerek yok hepsi 1 günlük iş :)

evet haklısın bugün park yatağını alayım oğluşumun,bir kaç eksiğini de tamamlayayım.eşimle konuştum hafta sonu her şeyini alalım dedim,bakalım hayırlısı:)

biz iiyiz allaha şükür,akşam oğlum kaburgalarıma baskı yaptı,o baskı sırtıma da vurdu,sancı yaptı ama 1 saat sonra geçti..senin ii olmana sevindim maşallah bebişineben de 23 gündür görmüyorum oğlumu özledim yarın dr gideceğim 3 hafta bir gel demişti.verirse çalışabilir raporumu da alacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…