2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

uğuşma gibi oluyor bende çok ayakta kalınca hemen yan yat öyle olunca bacak aranada karın altınada yastık koy geçer....ayakta kalmaa :)

Merhaba
Bu konuda size soyle bir yol gostereyim albumlerinizi mumkunse sitemizde album bolumunde yapin. Albumu ozel yaparsaniz SADECE ARKADASLARINIZ fotograflarinizi gorebilir. Disaridan da asla gorunmez, alinti yapilamaz. En guzeli ise istediginiz zaman aninda silebilirsiniz. Albumden fotograf sildiginizde hicbir sorun teskil etmez iken mesajlarda bu yontemi uygularsaniz mesja icerigini bosaltmak denen malesef bir ceza sistemi devreye girer. Bu ve benzer durumlarin onune gecmek icin lutfen Albumu kullanin. Kiyafetleri buradan paylasabilirsiniz ama dogumdan sonra bebeklerinizin fotograflarini paylasacaksiniz nazara aman gelmeyin benden soylemesi : )

Hepinize guzel bir dogum dileriz....

selamlar herkese
şikayetler artmış geçmişe baktım da
herkes benzer durumlarda
Allah hayırlısıyla doğru zamanda kurtarsın hepimizi

öznurcum eşinle tartışmışsın heralde
bu eşler bazen böyle düşüncesiz davranabiliyor
dün de benimkine kızdım ben ama bugün barıştık
anlar hatasını da seni üzdüğüyle kalır

doktorum beni 32den sonra 2 haftada bir çağırıyor
benimki çok çağırıyor demekki
gerçi ben şikayetçi değilim
artık daha çok merak ediyorum

ya bişey sorucam
ben neden hiç acıkmıyorum yaa normal mi bu
kahvaltımı daha yarım saat önce yaptım
acaba sıkıntı olur mu
dün akşam da yemek yemedim sadece çorba içtim

benide doktorum 2 haftada bir çağırıyor 2 hafta sonra çatı muayenesi için gidicem çok tırsıyorum:18::18:
ferdacım bende hiç acıkmıyorum sadece susuyorum doktoruma sordum bebek mideye baskı yaptığı için dedi ama sen zorla kendini az az ama sık ye dedi.

benimde canım hiç bişi yemek istemiyodu ama doktor en son gördüğünde bi serum verdi bide 10 tane kan iğnesi vitam,nler balık hapları felan bebeğin küçücük doğar sonra dedi doğumdan sonra toparlanamazsın hemencik dedi korktum bende şimdi yemek için zorluyorum kendimi

Bir haftadır benimde iştahım kesildi...Bebek büyüdükçe mideyi sıkıştırıyormuş ondan olurmuş dediler,kimisi acayip yiyeceksin çok acıcaksın diyor bakıyorum bakıyorum dedikleri bende hiç olmadı :)....mide bulantın 3 ay dediler 4 ay sürdü ooo sen çok kilo alırsın dediler 11 kilo aldım şuana kadar....off etraf beni kızdırıyor sadece....

herkese merhaba nasılsınız anneler? bende hiç acıkmıyorum gün boyu bişey yemesem dururum meyve yediğimde bile tıkanıyorum bide artık nefes almakta zorlanıyorum size de oluyor mu?

herkes aynı durumda demek
hiç yemesem yemicem yaa bu nasıl iş
bana da hep 30dan sonra gör gece açlıktan uyuyamayacaksın falan diyorlardı
eşimin psikolojik baskıları sağolsun bu sayede yiyorum biraz zorla

canım bende çok konuştum ama nafile ne güzel seninki anlamış inş. bigün benimkide anlar.canım anneme gel yardım et derim ama kayınvelideme diyemem gel bana yardım et nasıl diyim çekinirim ben kendi desin yapalım diye ben şunu yapıyorum dediğimde ancak niye acele ediyorsun diyor bana buda beni daha çok sinirlendiriyor ama çok şükür elim ayağım tutuyor temizlik içinde kimseye haber vermiycem kadın tutucam.

hoşgeldin canım yani düşüncesiz davranıyorlar bazen öyle böyle katlanılıyor işte.canım benim doktorumda 30'dan sonra demişti 2 haftada bir gel bende çalışabilir raporundan sonra 36 geleyim dedim olmaz son ayındasın kontrole gelmen gerekiyor dedi.

Cnm hakkinizda hayirlisi olsun. Zaman azaldi hakikkatten.

Saglikla hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza aliriz ins

Merhaba arkadaşlar, uzun zaman oldu yazmayalı ama bütün geçmişi okudum :)
Herkeste 31den sonra klasik ağrı, sızılar başlamış. Allah yardımcımız olsun az kaldı inş.
Ya ben de size şey sorcam 33üncü haftam bitmek üzere.
Arada da oluyordu ama bugün daha sık oluyor, ayaktaysam ya da oturuyorsam vajinamın üstüne bıçak saplanıyor gibi oluyor, anlık geçiyor. Bazen çok şiddetli bağırcak gibi oluyorum. Sonrasında da oralarda pıtır pıtır hareket hissediyorum. Uzandığımda olmuyor pek. Sanırım kızım elleriyle oralarda biyerde oyun mu oynuyor ya da bu gibi bıçak saplanmalarının erken doğumla alakası olabilir mi.

Cnm gayet normal hic dert etme bunu kendine. Tabi sen yinede bunu doktoruna danis icinde kurt kalmasin ama 32 haftadan sonra boyle seyler oluyor.

Bu arada kizinin ellerini nerende hissediyorsun? Normalde artik bebeginin dogum pozisyonuna gecmesi gerekiyor (kafasi asagida). Elleri yanlarda yada karninin ust kisminda olmasi lazim diye biliyorum.

bunun tıpa tıp aynısı banada oluyor
yaklaşık 4-5 gündür
uzandığımda geçiyor
ama kalınca bir süre sonra yine oluyor :26:
ne ile alakası var bilemiyorum ki?

nilobella cnm çok tatlı olmuşsun maşallah, ben göğüs altından kemerli elbiseler giyemiyorum çünkü kemer altında kalmıyooooooo

Selam, ben geldim.
Test sonuclarimi aldim hastaneden, kanim cok dusuk 8,6 cikmis ki bu benim dogum hedefimdi, tiroidle ilgili T4 degerim dusuk, idrar temiz, kalsiyum bir aydir takviye almama ragmen ayni, normal ama alt sinira yakin. Cumartesi doktorumuz bakicak, insallah beni endokrine falan yonlendirip yormaz. Bir de tiroid ilaci kullanmak istemiyorum.

Bu arada perdelerden bahsedilmis, ben renso denen, fonlari kenara toplamaya yarayan seyden ariyorum. Beyaz ahsap olcak, ama bulamadim.
Mantar gibi bir model onerdiler o da karyolamizin kulplarina falan uymuyor. Tanesine 10 tl istediler bir de, sizce nereye bakmaliyim?

Pazara gittim ama cok dolasmadim, sivi gecirmez alez aldim 15 tl. Bir de dikissiz emzirme sutyeni tanesi 3,5 liradan 3 tane. Gogus buyuse de sorun olmaz cunku cok esnek. Bayagi karli bir alisveris oldu.

Elbisemin askisini diktirdim, foto cektim biraz suratsiz cikmisim, telefonla zor cekiliyor diye sinir oldum ondan yani
Narcicegi olan arkadan fermuarli, onu tam cekemedim biraz ustu bol duruyor o yuzden.

Eklentiler

• $2012-04-26_13.05.51.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 46
  • $2012-04-26_13.07.15.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $2012-04-26_13.09.49.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 32
merhaba kızlar,
benim de bugün ilk izin günüm, evdeyim.
benim de uykusuzluk, kasılma, mide yanması gibi şikayetlerim var ama evde dinlenirken azalacağını umuyorum
Birşey soracağım sizlere, bebişin yatağı ve dolabı geçen cmt geldi, kaç günde tam olarak havalanır acaba?
işin kötüsü mobilyalar bizim yatak odamızda diye biz de oturma odasında yatıyoruz. Heryerim daha çok ağrıyor rahatsız yatakta yatmaktan.

Sagolasın Es_ra_cım, aslında doktoruma da sormuştum haftasonu normal demişti ama bugün çok olunca tedirgin oldum. Bebeğimin kafası aşağıda, işte bıçak saplantısından sonra oranın yukarlarında pıtırtılar hissediyorum, bebeğimin baskıları mı buna yol açıyor acaba diye düşünüyorum.
Bugüne kadar hamileliğimde hiçbir zorluk yaşamamıştım bu yüzden sanırım tedirginliğim :)
Kızım artık içime sığmaz oldu, göbeğini ya da poposunu göbeğimin oralara, bacak ya da dizlerini de sağ yanlarıma dayıyor, çıkacak gibi oluyor, o uyanıksa ben iş filan yapamıyorum canım acıyor :) uyuyana kadar bekliyorum
sadece 8 kilo aldım hepsi göbeğimde sanırım ondan bukadar çok canımı yakıyor ...

bunun tıpa tıp aynısı banada oluyor
yaklaşık 4-5 gündür
uzandığımda geçiyor
ama kalınca bir süre sonra yine oluyor :26:
ne ile alakası var bilemiyorum ki?

bana da oluyor, doktora sordum. bebek yerleşmeye çalıştığı için olduğunu söyledi. ama olduğu zaman beni çok zorluyor, ayakta oluyor genelde ve o an yürüyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…