- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.601
evet haklısınbugün park yatağını alayım oğluşumun,bir kaç eksiğini de tamamlayayım.eşimle konuştum hafta sonu her şeyini alalım dedim,bakalım hayırlısı:)
biz iiyiz allaha şükür,akşam oğlum kaburgalarıma baskı yaptı,o baskı sırtıma da vurdu,sancı yaptı ama 1 saat sonra geçti..senin ii olmana sevindim maşallah bebişineben de 23 gündür görmüyorum oğlumu özledim yarın dr gideceğim 3 hafta bir gel demişti.verirse çalışabilir raporumu da alacağım:)
valla canım çok doğru söylüyosun bunları bende çok söylüyorum çevremde olsun topikteki arkadaşlar olusun ama işte kendine laf geçiremiyorsun..sende zor günler geçirmişsin Allah şimdi kuzunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ne işi takın arkadaşlar ne kocişleri napalım hiç bişey bizden ve bebeklerimizden önemli değil. ilk hamileliğimde kocama sinirlendim ağladım ağladım içime ata ata kanamam oldu ertesi gün düşük yaptım şimdi el üstünde tutuyo ama olan size oluyo. hiç bişey için değmez havalar güzel hayat güzel bebeklerimiz inşallh daha güzel bir kaderle gelirler hayata
slm kızlarrrr, nasılsınız bakalım????
biz de henüz yıkamadık cicilerimizi. makine 8 kg luk. internetten aldığım son posta gelirse ancak dolar makinenin içi. o kdr az şey aldım kuzucuma.. haftaya gelirse yıkayacağım. yoksa deterjanı falan hep kendi ellerimle hazırladım oğluma.. dün de dr teyzemiz ooooo daha çok vakit var. risk misk yok deyince iyice rahatladık. bizim çatı kontrolümüz 38 de olacakmış.. çalışabilir raporunu da aldım. sanki alınca daha bi gaza geldim, daha şevkle çalışıyorum okuldabu arada 1980 gr olmuş kuzum.. hesapladığımıza göre de 44 cm boyu var maşallah..
Ya anneler,benim bacaklarim cok agriyor.Ama hamilelikden mi yoksa merdiven cikmakdan mi emin degilim:44:
benimki en başından beri ayda bi çağırıyodu ben 3 haftada gidiyodum şimdi kendisi 3 hafta sonra gel dedi ben tabiyyyki 2 hafta sonra giderim :)
HAmileliktendir canım ayakta dursan bile hemen ağrı olarak dönüyor
ayy ben de baktım korktum şimdi:18:ben daha hazır değilim,kıyafetlerini yıkamadım,hastane çantam hazır değil:18:
günaydın kızlar bizz kızımla yeni kalktık kahvaltımızı yaptık hemen ve size bir bakalım dedik.yatak odama beşik koyunca şekli değişti ve perdesini beğenmemeye başladım pazartesi günü perde siparişi vermiştim o gelecek bugün, pazar günüde halılarımı yıkamaya vermiştim o da bugün gelecekmiş, anlayacağınız bugün biraz yorulucam.
öznur-u sıkma canını takmamaya çalış erkeklerde bizim gibi hamilelik sendromunu yaşıyorlarmış.
jang-bogo maaşallah bebişine
al cnm al bız aldıydık dun yenı kurduk tum eksıklerını aldık ama araba artık benı yoruyor Allah tan herseyını tamamladık daha bu saatten sonra araba yolculugunda sarsılıyorum zaten he bıde portatıf besık aldım onuda yatak odasına goturcem orda kullanıcam ıns..hayırlısıyla bebıs gelsınde
bu arada gecmıs olsun cnm artık bu saatten sonra hep böle gecıcek sanırsam bende gecenlerde baskı hıssettım cocuk sankı cıkacak böle yırttı resmen nst dede sancılı cıkınca serum taktılardı sımdı gectı bı daha baskı hıssedersen dr gıt ıhmal etme cunku erken dogumu tetıklıomus allah korusun..gecmıs olsun cnm
ben odasındaki yatağı kurdum da bir de yatak odasaına park yatak alacağım,inş. alıırı bugün..tamam canım aklımda olsun,yine yarın dr da söyleyeceğim bakalım ne diyecek akşam eşimde panik oldu dr gidelim diye:)
perdeniz hayırlı olsun canım , doğrudur canım ama beni üzdü şimdi kendisiyle uğraşıyor tansiyonu düşükmüş doktor 1 hafta takip et gel demiş.kocamdır ah etmem ama Allah büyük işte.
geçmiş olsun canım eşine, bizde eşimle yeni evliydik çok büyük kavga etmiştik ama ben haklıydım ve beni çok üzmüştü konuda altınolukta dedesinin yazlığı var oraya gidelim diyodu bende o vakit çalışıyodum ve gitmek hiç istememiştim işyerinden izin problemim vardı yeni evlenmiştim 20 gün zaten bana izin vermişlerdi birde üstüne bunun için izin isteyemezdim neyse kavga gürültü biz gittik buraya ve arabadan iner inmez eşim ipe takıldı düştü kolu kırıldı 15 gün boyunca alçıda kaldı geri dönemedik araba kullanamadığı için ve o sıcakta alçı kolunda denize bile giremedi ona zehir olmuştu o tatil, dediğin gibi canımızı yaktıkları vakit ne kadar ah etmesekte bişeyler oluyor.
canım bizim konumuzda buna benzer bişi aile yani , haftasonu temizliğim vardı kayınvalidemede dedim annemler gelcek temizlik yapıcaz camlar falan dedim oda Ankara'ya ailesinin yanına gitcekmiş hiç bana demedi kızım sen yorma kendini ben geleyim hep birlikte yaparız diye (Allah var kayınvalidem herşeyime koşar ama bu sefer düşüncesizlik yaptı şurda doğumuma ne kalmış hiç bişey hazır değil kalktı gitti ve ben hala çalışıyorum) , bende alındım böyle yapmasına cumartesi gittiler gitmeden vedalaşmaya gittik dünde eşim sordu hiç annemi aradınmı diye bende dedim ben annene alındım aramıycam aman bizimki saolsun neler neler söyledi yok ben ailesini istemiyomuşum yok bize gelmiyomuşlar saymakla bitmez çok kırdı beni.
halbuki haftada bir gideriz ziyarete onlarıda sürekli çağırırım ama sen çalışıyosun siz gelin diip duruyolar , ama ona göre ben çağırmıyomuşum meyersem.ay daha neler neler görsen.sindiremedim yani hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?