2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

saol canım bebim :))

ahh kuzum benim yaaa... biz de geçen haftayı öyle atlattık. artık isyan ettim eşime. hadi beni düşünmüyorsun çocuğu bari rahat bırak dedim. kaç gün boyunca inanılmaz kasılmalar,mide ağrıları,bel-böbrek ağrısı geçirdim. sonrasında benim heyheyler geçince adam da yumuşadı. ama şimdi oğlum babasına kızgın elini koyunca oynamasını kesiyor. dün hatta hıçkırığı bile kesti,elini çektikten sonra devam etti. oğlum beni korumaya başladı şimdiden. o da çok bozuldu, daha dikkatli davranıyo dün geceden beri..[/QUOTE]

oh olsun!!!bundan sonra oğullarımız var arkamızda:)

al cnm al bız aldıydık dun yenı kurduk tum eksıklerını aldık ama araba artık benı yoruyor Allah tan herseyını tamamladık daha bu saatten sonra araba yolculugunda sarsılıyorum zaten he bıde portatıf besık aldım onuda yatak odasına goturcem orda kullanıcam ıns..hayırlısıyla bebıs gelsınde

bu arada gecmıs olsun cnm artık bu saatten sonra hep böle gecıcek sanırsam bende gecenlerde baskı hıssettım cocuk sankı cıkacak böle yırttı resmen nst dede sancılı cıkınca serum taktılardı sımdı gectı bı daha baskı hıssedersen dr gıt ıhmal etme cunku erken dogumu tetıklıomus allah korusun..gecmıs olsun cnm

Son düzenleme:
Ya anneler,benim bacaklarim cok agriyor.Ama hamilelikden mi yoksa merdiven cikmakdan mi emin degilim:44:

saol canım bebim :))

ahh kuzum benim yaaa... biz de geçen haftayı öyle atlattık. artık isyan ettim eşime. hadi beni düşünmüyorsun çocuğu bari rahat bırak dedim. kaç gün boyunca inanılmaz kasılmalar,mide ağrıları,bel-böbrek ağrısı geçirdim. sonrasında benim heyheyler geçince adam da yumuşadı. ama şimdi oğlum babasına kızgın elini koyunca oynamasını kesiyor. dün hatta hıçkırığı bile kesti,elini çektikten sonra devam etti. oğlum beni korumaya başladı şimdiden. o da çok bozuldu, daha dikkatli davranıyo dün geceden beri..[/QUOTE]
valla canım düşünceli bi insan olsaydı zaten yapmazdı bir güzel mail döşemiş hala okuyp okuyup sızlanıyorum dokunmasın zaten kızımada çok sinirlendirdi beni hep diyorum zaten bu çocuk erken doğarsa senin yüzünden doğcak onada ders olcak.

valla canım çok doğru söylüyosun bunları bende çok söylüyorum çevremde olsun topikteki arkadaşlar olusun ama işte kendine laf geçiremiyorsun..sende zor günler geçirmişsin Allah şimdi kuzunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

maşşallah bebısıne cnm bızde pzt yıne kontrolumuz vardı 2200 gr olmuş bebısımız benım kanamam geldıgı ıcın bıraz daha sık cagırılıorum ıns zamanında dogar bebıscık ve bebısım dönmus tam dogum pozısyonundaydı görsen sankı cıkcak:)))yaramaz yaa...
bu arada bebısının boyu maşşallah bızımkı pzt gunu 44 cnm dı uzun olcak senın bebıs

cnm deterjanını sen nasıl hazırladın?ben suan ıcın dalın sıvı deterjanı kullandım ama annemde bı ara söledı ıstersen normal sabunu rendele hazırla dedıydı nasıl yapıcam olur mu kı?yoksa hazır mı alsam ?su roxy dalan ın kını?

benimki en başından beri ayda bi çağırıyodu ben 3 haftada gidiyodum şimdi kendisi 3 hafta sonra gel dedi ben tabiyyyki 2 hafta sonra giderim :)

benım doktorumda 3 haftada bır cagırıordu 27 nısandaydı son randevum hastanalıp gıttıgımden berıde daha sık cagırıp ılgılenıyor saolsun suandada gecen pzt gıttım en son 10 gun sonrası ıcın yıne cagırdı 5 mayıs ta gıdıcem ıns suan normal dogum gozukuomus sıkıntı yok dedı ıns normal dogururum Allah herkesın yardımcısı olsun kızlar benım canım cok tatlıdır normalde hep sezaryenla dogurmak ısterken saolsun doktorum normal doguma yonlendırdı doktorumdan cok cok memnunum ıns dogumumda guzel gecer..bence doktor cok onemlı kac dr degıstırdım ılgısız dıe suan ıcın dogru dr bulduguma ınanıyorum:))

günaydın kızlar bizz kızımla yeni kalktık kahvaltımızı yaptık hemen ve size bir bakalım dedik.yatak odama beşik koyunca şekli değişti ve perdesini beğenmemeye başladım pazartesi günü perde siparişi vermiştim o gelecek bugün, pazar günüde halılarımı yıkamaya vermiştim o da bugün gelecekmiş, anlayacağınız bugün biraz yorulucam.

öznur-u sıkma canını takmamaya çalış erkeklerde bizim gibi hamilelik sendromunu yaşıyorlarmış.

jang-bogo maaşallah bebişine

perdeniz hayırlı olsun canım , doğrudur canım ama beni üzdü şimdi kendisiyle uğraşıyor tansiyonu düşükmüş doktor 1 hafta takip et gel demiş.kocamdır ah etmem ama Allah büyük işte.

ben odasındaki yatağı kurdum da bir de yatak odasaına park yatak alacağım,inş. alıırı bugün..tamam canım aklımda olsun,yine yarın dr da söyleyeceğim bakalım ne diyecek akşam eşimde panik oldu dr gidelim diye:)

bende park yatagı odasına kurdum bıde kucuk portatıf besık aldım yatak odasına yeterlı sımdılık dolabıda var sıpamın daha sonra genc odası alırız ınss

cnm benım kasılmalarım kusmalarım vardı dr gıttım bıde kanamam oldu 1 cm acılmıs cok tehlıkelıymıs belkı bısey yoktur sende fakat ıcın rahat olsun sen yıne dr gozuk..hem bebısını görup mutlu olursun..

perdeniz hayırlı olsun canım , doğrudur canım ama beni üzdü şimdi kendisiyle uğraşıyor tansiyonu düşükmüş doktor 1 hafta takip et gel demiş.kocamdır ah etmem ama Allah büyük işte.

geçmiş olsun canım eşine, bizde eşimle yeni evliydik çok büyük kavga etmiştik ama ben haklıydım ve beni çok üzmüştü konuda altınolukta dedesinin yazlığı var oraya gidelim diyodu bende o vakit çalışıyodum ve gitmek hiç istememiştim işyerinden izin problemim vardı yeni evlenmiştim 20 gün zaten bana izin vermişlerdi birde üstüne bunun için izin isteyemezdim neyse kavga gürültü biz gittik buraya ve arabadan iner inmez eşim ipe takıldı düştü kolu kırıldı 15 gün boyunca alçıda kaldı geri dönemedik araba kullanamadığı için ve o sıcakta alçı kolunda denize bile giremedi ona zehir olmuştu o tatil, dediğin gibi canımızı yaktıkları vakit ne kadar ah etmesekte bişeyler oluyor.

canım bizim konumuzda buna benzer bişi aile yani , haftasonu temizliğim vardı kayınvalidemede dedim annemler gelcek temizlik yapıcaz camlar falan dedim oda Ankara'ya ailesinin yanına gitcekmiş hiç bana demedi kızım sen yorma kendini ben geleyim hep birlikte yaparız diye (Allah var kayınvalidem herşeyime koşar ama bu sefer düşüncesizlik yaptı şurda doğumuma ne kalmış hiç bişey hazır değil kalktı gitti ve ben hala çalışıyorum) , bende alındım böyle yapmasına cumartesi gittiler gitmeden vedalaşmaya gittik dünde eşim sordu hiç annemi aradınmı diye bende dedim ben annene alındım aramıycam aman bizimki saolsun neler neler söyledi yok ben ailesini istemiyomuşum yok bize gelmiyomuşlar saymakla bitmez çok kırdı beni.
halbuki haftada bir gideriz ziyarete onlarıda sürekli çağırırım ama sen çalışıyosun siz gelin diip duruyolar , ama ona göre ben çağırmıyomuşum meyersem.ay daha neler neler görsen.sindiremedim yani hala.

Allahım yarabbim ah şu erkekler! sizde hala devam ediyo demekki aile olayları ben tavrımı koydum canım 3 senelik evliyiz ilk 1 sene benim içinde bu şekilde zehir gibi geçiyordu ama aldım eşimi karşıma artık evli olduğunu yeni ailesinin ben ve doğacak olan çocuklarımız olduğunu idrak ettirebildim tabiki anne babanın yeri ayrıdır ama evlendikten sonra kafa orda kalırsa evliliklerde her daim problem oluyor, boşver üzme sen kendini bidahada ona ailesiyle ilgili bişey söyleme ya da derdini iyiler gibi anlat. kayınvaliden gerçekten düşüncesizlik etmiş, benimkide hiç ortalıklarda yok gerçi ben çağırmıyorum çağırsam gelir ama lazım değil onların minneti annemi, kızkardeşimi, halamı falan çağırdım pazar günü herbişeyini yaptık bebişimin evin temizliği yapıldı, eşimde anneme bir teşekkürler ediyo Allah razı olsun sizden, siz olmasanız ilk_ tek başına yapamazdı bende kıyamıyorum yaptıramıyorum falan demeye başladı. kendi annesininde bu kadar ilgisiz olmasından dolayı hiç onların konusunu bile açmıyo hatta doğumdan sonrada gelmesinler çağır annen kalsın yanında dedi, bende anneme söyledim o gelecek doğuma yakın ve 40 gün bizimle yaşayacak

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar,

Nasilsiniz? birazcik gecmisi okudum neler neler olmus...

Hepimizi dogum stresi sardi. Ister istemez cevremizden buyuklerimizden ozelliklede annelerimizden ilgi alaka bekliyoruz onlarda nedense gerektigi gibi davranmiyorlar.

Eminim hic biri kotu niyetinden degildir ama hamilelik iste insan aliniyor.

Bunun disinda nasil geciyor son haftalariniz?

Ben ayakta duramiyorummmmmmmm gobegimin ust kismi kopacakmis gibi oluyor

Sizdede var mi bu durum?

Selam kızlar nasılsınız bakalım :)

Ben iyice heyecanlanmaya başladım salı günü coraspirini bıraktırdı doktorum 37.haftada da iğneyi bırakcaz dedi ve iğneyi doğumdan bir hafta önce bıraktırıyormuş yani benim doğuma 5 hafta kaldı galibaaaaaa...Allah ım daha bir sürü iş var yaaaaaaaaaa :)

Selam kızlar nasılsınız bakalım :)

Ben iyice heyecanlanmaya başladım salı günü coraspirini bıraktırdı doktorum 37.haftada da iğneyi bırakcaz dedi ve iğneyi doğumdan bir hafta önce bıraktırıyormuş yani benim doğuma 5 hafta kaldı galibaaaaaa...Allah ım daha bir sürü iş var yaaaaaaaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…