- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.641
bunun tıpa tıp aynısı banada oluyor
yaklaşık 4-5 gündür
uzandığımda geçiyor
ama kalınca bir süre sonra yine oluyor :26:
ne ile alakası var bilemiyorum ki?
Selam, ben geldim.
Test sonuclarimi aldim hastaneden, kanim cok dusuk 8,6 cikmis ki bu benim dogum hedefimdi, tiroidle ilgili T4 degerim dusuk, idrar temiz, kalsiyum bir aydir takviye almama ragmen ayni, normal ama alt sinira yakin. Cumartesi doktorumuz bakicak, insallah beni endokrine falan yonlendirip yormaz. Bir de tiroid ilaci kullanmak istemiyorum.
Bu arada perdelerden bahsedilmis, ben renso denen, fonlari kenara toplamaya yarayan seyden ariyorum. Beyaz ahsap olcak, ama bulamadim.
Mantar gibi bir model onerdiler o da karyolamizin kulplarina falan uymuyor. Tanesine 10 tl istediler bir de, sizce nereye bakmaliyim?
Pazara gittim ama cok dolasmadim, sivi gecirmez alez aldim 15 tl. Bir de dikissiz emzirme sutyeni tanesi 3,5 liradan 3 tane. Gogus buyuse de sorun olmaz cunku cok esnek. Bayagi karli bir alisveris oldu.
Elbisemin askisini diktirdim, foto cektim biraz suratsiz cikmisim, telefonla zor cekiliyor diye sinir oldum ondan yani
Narcicegi olan arkadan fermuarli, onu tam cekemedim biraz ustu bol duruyor o yuzden.
Selam, ben geldim.
Test sonuclarimi aldim hastaneden, kanim cok dusuk 8,6 cikmis ki bu benim dogum hedefimdi, tiroidle ilgili T4 degerim dusuk, idrar temiz, kalsiyum bir aydir takviye almama ragmen ayni, normal ama alt sinira yakin. Cumartesi doktorumuz bakicak, insallah beni endokrine falan yonlendirip yormaz. Bir de tiroid ilaci kullanmak istemiyorum.
Bu arada perdelerden bahsedilmis, ben renso denen, fonlari kenara toplamaya yarayan seyden ariyorum. Beyaz ahsap olcak, ama bulamadim.
Mantar gibi bir model onerdiler o da karyolamizin kulplarina falan uymuyor. Tanesine 10 tl istediler bir de, sizce nereye bakmaliyim?
Pazara gittim ama cok dolasmadim, sivi gecirmez alez aldim 15 tl. Bir de dikissiz emzirme sutyeni tanesi 3,5 liradan 3 tane. Gogus buyuse de sorun olmaz cunku cok esnek. Bayagi karli bir alisveris oldu.
Elbisemin askisini diktirdim, foto cektim biraz suratsiz cikmisim, telefonla zor cekiliyor diye sinir oldum ondan yani
Narcicegi olan arkadan fermuarli, onu tam cekemedim biraz ustu bol duruyor o yuzden.
ütopya senin göbiş ne kadar sevimli, maşallahbenimki devasa göründü gözüme şimdi
nilobella sen de çok şıksın, elbiseler süper
kanın cidden çok düşük çıkmış
ilaç kullanıyordun değil mi sen?
ben de 11e düşük diyordum iyiymiş o zaman
tsh değerin normalse t4 için ilaç verileceğini sanmam
kalsiyum takvide alsan çok yükselmiyor zaten benimki de hep öyle
bu arada elbiselerini güle güle kullan
çok cici görünüyorsun
teşekkür ederim ama ben hızlı ve çok kilo alanlardanımcoznur, Cutekitty içimi rahatlattınız yoksa inanın doğurcam galiba sanmıştım :18: bazen cidden bağırtacak şiddette oluyor.
niobella harikasın ya, renk renk içim açıldı maşallah
utopya06 senin de maşallahın var, bi göbeğin var, minicik o da , doğumdan sonra dal gibi kalıcaksın anlaşılan
Evet canim demir ilaci kullaniyorum ama sorun benim genetik olarak takviye edilememem.
Yani talasemi tasiyicisi oldugum icin benim kan degerlerim asla normal bir insaninkine ulasamiyor.
Sen bu tirod isleriyle cok ugrastigin icin iyi bilirsin, icimi ferahlattin
Tesekkur ederim, elbise buyuk rahatlikmis onu anladim
akşamları benimki de kocaman görünüyor canım
teşekkür ederim
Utopyacim senin gobek bayagi ufakmis masallah, hic korkma catlamazsin bu gobekle.
Millet bosuna yolda cevirmiyor beni demek ki, sana gore devanasi gibiyim
teşekkür ederim ama ben hızlı ve çok kilo alanlardanım
13,5-14 kilo falan aldım
t4 kaç çıkmış merak ettim
hatta muhtemelen yanlış ölçülmüştür
çünkü t4te sıkıntı çıkınca tsh normal çıkmaz
merak etme bişey olduğunu sanmam
eşinde yoktur umarım talasemi taşıyıcılığı
cnm listedeki herkes erken doğum yapmış, benim de içimde öyle bir his var sankim mayısın sonunda gelecek oğlum :)
sıcak sıcak göbek ekleyim bitane
31+4
Selam, ben geldim.
Cutekitty .!.:kızlar önceki mesajımda sordum ama gözden kaçmış olabilir.
mobilyalar kaç günde / haftada havalanıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?