2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben geçen gün şahinlerden bir gecelik bir de pijaöa takımı aldım çok güzeller fiyatları da gayet uygun ama eminönünden aldım eşimin arkadaşının mağazasıydı bana uyguna geldi. sende ordan bakabilirsin.

canım ben kırklarelinde oturuyorum. istanbula gittim geçenlerde hafta sonunda ama eminönüne gidemedim.siteleri felan varmı yada pijamaların resimleri. sipariş edebilirmiyiz ki. bide şu konuyu halletsem herşey tas tamam olcak.

ben bugün yıkadım kuruyo ama istersen fotosunu çeker yollarım maalesef internet satışı yok sanırım baktım nette ama bulamadım.

kızlar önceki mesajımda sordum ama gözden kaçmış olabilir.

mobilyalar kaç günde / haftada havalanıyor?

Cutekitty, canim bizim mobilya geleli 1 ay oldu. Silindi falan ama tam olarak cikmis sayilmaz. Yine de esyalari yerlestirmeye basliycaz artik, pek vakit kalmadi.
İlk, bizim de salondaki perdelerde aynisindan var ama bebek odamiza uymuyor. Karyolasi falan beyaz ahsap diye oyle birsey bakiyorum.
Tornaciya yaptirmak lazim da, nerden bulcaz? Ben top seklinde istedim ama mantara razi olucam sanirim.

Bu arada sigortacimla konustum, bizim hastane masraflari refakatciyle beraber karsilaniyor fakat bebegin yenidogan bakimi karsilanmiyormus.
Ona da 700-800 arasi birsey odeyecekmisiz. Yikildim resmen:18:

canım bizim 15 gün filan oldu geleli, karbonatlı suyla filan da sildik, hergün de cam açıp havalandırıyorum, kapakları açık duruyor hep, anca çıktı kokusu desem de yine de kokuyor bence.

epey uzun sürüyor yani, bizim bebiş gelmeden kokusu gitse bari

perdeciye git ve katalogları oluyor onların bayağ model var onlara bak beğendiğin ve en çok yakışan hangisiyse siparişini ver getirtsinler.
sigorta hariç hastanede elinden ne kadar para çıkacak?

Ben cicikomdan gecelik, sabahlik falan aldim ama evde giyiyorum simdiden. Hastane cantasina nasil koycam onu dusunuyorum.
Koymazsam da lazim oldugunda kirlide olabilirler offf bir iki tanesiyle yakinda vedalasmam lazim:-(
İnternette gecen gun pelinin gecelikleri 20-25 e satiliyordu, yazdim hatta buraya. Keske baksaydin ordan.

off 1 ay sonra bizim bebiş gelebilir.. biz geç kaldık sanırım mobilya işinde. silinince daha mı çabuk gidiyor koku acaba?
benim doğum sigortam da karşılamıyor yenidoğan'ı. sadece doğumu %100 karşılıyor. Ama eşimin iş yerinden yaptırdığımız bir sigortam daha var, onun poliçesinde doğum kısmında bebek masrafları dahil yazıyor.
ondan karşılatmayı planlıyoruz bir sorun çıkmazsa inşallah. Yoksa bize de 1000 TL gibi bir ek masraf çıkaracaklar.

herkese selamlar,

kocaman bir maşallah size göbişlerde, bebişlerde çok tatlı

niobella elbiseler çok güzel güle güle giy.

Bu arada alez bende almadım nerden alıcam kii

Ben cicikomdan gecelik, sabahlik falan aldim ama evde giyiyorum simdiden. Hastane cantasina nasil koycam onu dusunuyorum.
Koymazsam da lazim oldugunda kirlide olabilirler offf bir iki tanesiyle yakinda vedalasmam lazim:-(
İnternette gecen gun pelinin gecelikleri 20-25 e satiliyordu, yazdim hatta buraya. Keske baksaydin ordan.

perdeciye git ve katalogları oluyor onların bayağ model var onlara bak beğendiğin ve en çok yakışan hangisiyse siparişini ver getirtsinler.
sigorta hariç hastanede elinden ne kadar para çıkacak?

Baktim perdeciye de, benim istedigimden yokmus maalesef. Firma uretmiyormus ondan.
Kadikoy sifada yaparsam dogumu, 7.500 lira tutuyor ama onu ben odemiycem, sigorta karsiliyor %100.
Bebek icin sadce odeme yapilacak, o da 700-800 lira kadarmis sigortacinin dedigi. Hastaneyle henuz konusmadim.

Cilekten alirsan mobilyayi kokusu olmuyor galiba. Bugun siparis etsen gelmesi 15-20 gun surer, o da biraz gec olur sanirim.

ben bugün yıkadım kuruyo ama istersen fotosunu çeker yollarım maalesef internet satışı yok sanırım baktım nette ama bulamadım.

canım bakmıştım ama beğenemedim ya. lohusashop.com da spor pijama beğendim 97 lira. bide bitane de pemde beğendim 59 lira. of çok kararsızım. artık bu gidişle alcam mecburen birini. hatta resimlerini ekliyim.

Eklentiler

• $4_internet.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 21
Cilekten alirsan mobilyayi kokusu olmuyor galiba. Bugun siparis etsen gelmesi 15-20 gun surer, o da biraz gec olur sanirim.

mobilya geldi canım, evde cumartesi gününden beri. neyse ben de evdeyim artık, bol bol havalandırırım. yapacak birşey yok. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…