- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.661
kızlar ya lohusa pijaması alanlar varmı. ben zevkime göre bulamadım mağazalarda. zaten çok pahalı. bide eşofman takımı almak istiyorum hastane çıkışında rahat olur diye. haliyle orta halli olsun istiyorum fiyatları. internetten alışveriş yapanlar için söylüyorum pijamalarınızı nerelerden aldınız.
ben geçen gün şahinlerden bir gecelik bir de pijaöa takımı aldım çok güzeller fiyatları da gayet uygun ama eminönünden aldım eşimin arkadaşının mağazasıydı bana uyguna geldi. sende ordan bakabilirsin.
yaa mayıs değilde nisan anneleri gibi olmuşlar neden öle olmuş herkes 1 ay önce yapmış nerdeyse.bizde mayısta mı doğuracağız anlamadım gittii
canım ben kırklarelinde oturuyorum. istanbula gittim geçenlerde hafta sonunda ama eminönüne gidemedim.siteleri felan varmı yada pijamaların resimleri. sipariş edebilirmiyiz ki. bide şu konuyu halletsem herşey tas tamam olcak.
kızlar önceki mesajımda sordum ama gözden kaçmış olabilir.
mobilyalar kaç günde / haftada havalanıyor?
nilobella elbiseler çok hoş bayıldım, bak ben bu topuzlardan aldım hoşuma gitti salonda da bunlardan var güzel duruyor duvarda.
Eki Görüntüle 400446
ütopya göbişine maaşallah çok tatlı bir tanede ben ekliyim birazdan özendimm
canım bizim 15 gün filan oldu geleli, karbonatlı suyla filan da sildik, hergün de cam açıp havalandırıyorum, kapakları açık duruyor hep, anca çıktı kokusu desem de yine de kokuyor bence.
canım bizim 15 gün filan oldu geleli, karbonatlı suyla filan da sildik, hergün de cam açıp havalandırıyorum, kapakları açık duruyor hep, anca çıktı kokusu desem de yine de kokuyor bence.
Cutekitty, canim bizim mobilya geleli 1 ay oldu. Silindi falan ama tam olarak cikmis sayilmaz. Yine de esyalari yerlestirmeye basliycaz artik, pek vakit kalmadi.
İlk, bizim de salondaki perdelerde aynisindan var ama bebek odamiza uymuyor. Karyolasi falan beyaz ahsap diye oyle birsey bakiyorum.
Tornaciya yaptirmak lazim da, nerden bulcaz? Ben top seklinde istedim ama mantara razi olucam sanirim.
Bu arada sigortacimla konustum, bizim hastane masraflari refakatciyle beraber karsilaniyor fakat bebegin yenidogan bakimi karsilanmiyormus.
Ona da 700-800 arasi birsey odeyecekmisiz. Yikildim resmen:18:
ben bugün yıkadım kuruyo ama istersen fotosunu çeker yollarım maalesef internet satışı yok sanırım baktım nette ama bulamadım.
canım ben kırklarelinde oturuyorum. istanbula gittim geçenlerde hafta sonunda ama eminönüne gidemedim.siteleri felan varmı yada pijamaların resimleri. sipariş edebilirmiyiz ki. bide şu konuyu halletsem herşey tas tamam olcak.
Cutekitty, canim bizim mobilya geleli 1 ay oldu. Silindi falan ama tam olarak cikmis sayilmaz. Yine de esyalari yerlestirmeye basliycaz artik, pek vakit kalmadi.
İlk, bizim de salondaki perdelerde aynisindan var ama bebek odamiza uymuyor. Karyolasi falan beyaz ahsap diye oyle birsey bakiyorum.
Tornaciya yaptirmak lazim da, nerden bulcaz? Ben top seklinde istedim ama mantara razi olucam sanirim.
Bu arada sigortacimla konustum, bizim hastane masraflari refakatciyle beraber karsilaniyor fakat bebegin yenidogan bakimi karsilanmiyormus.
Ona da 700-800 arasi birsey odeyecekmisiz. Yikildim resmen:18:
herkese selamlar,
kocaman bir maşallah size göbişlerde, bebişlerde çok tatlı
niobella elbiseler çok güzel güle güle giy.
Bu arada alez bende almadım nerden alıcam kii
perdeciye git ve katalogları oluyor onların bayağ model var onlara bak beğendiğin ve en çok yakışan hangisiyse siparişini ver getirtsinler.
sigorta hariç hastanede elinden ne kadar para çıkacak?
Ben pazardan 15liraya aldim.
off 1 ay sonra bizim bebiş gelebilir.. biz geç kaldık sanırım mobilya işinde. silinince daha mı çabuk gidiyor koku acaba?
benim doğum sigortam da karşılamıyor yenidoğan'ı. sadece doğumu %100 karşılıyor. Ama eşimin iş yerinden yaptırdığımız bir sigortam daha var, onun poliçesinde doğum kısmında bebek masrafları dahil yazıyor.
ondan karşılatmayı planlıyoruz bir sorun çıkmazsa inşallah. Yoksa bize de 1000 TL gibi bir ek masraf çıkaracaklar.
ben bugün yıkadım kuruyo ama istersen fotosunu çeker yollarım maalesef internet satışı yok sanırım baktım nette ama bulamadım.
Ben cicikomdan gecelik, sabahlik falan aldim ama evde giyiyorum simdiden. Hastane cantasina nasil koycam onu dusunuyorum.
Koymazsam da lazim oldugunda kirlide olabilirlerofff bir iki tanesiyle yakinda vedalasmam lazim:-(
İnternette gecen gun pelinin gecelikleri 20-25 e satiliyordu, yazdim hatta buraya. Keske baksaydin ordan.
çok iyi almışsın güle güle kullan, bende bakayım bi yerlerden.
Bide hastane çıksında ne giyicez ya, pijamayla eve gelinmez heralde
Cilekten alirsan mobilyayi kokusu olmuyor galiba. Bugun siparis etsen gelmesi 15-20 gun surer, o da biraz gec olur sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?