2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

cnm çok geçmiş olsun , 2 hafta daha sabretsonra istediği gibi gelsin bebeişin ....

bişi olmaz inş. demek yetmiyor tatlım
dikkat etmek gerekiyor
sen kendi evindeki temizlik harici birde başka evde temizliğe git
koltuk falan sil
sancım var de
bebişine yazık değilmi

canım sen niye karışıyosun ki temizliğe?yapabiliyosan kendi evininkini yap ama bence bu saatten sonra ona bile gerek yok eğer durumun varsa bi kadın çağır yoksa da kuzen kardeş vs ne varsa toplanıp yapsınlar temizliği. artık kendini yormaman lazım sonra tabi sancın olur.bence yatıp dinlen ve bidaha da kimsenin temizliğine karışma bence

Kızlar benim sol ayağım inanılmaz şişiyor ya yaşayan var mı?

Tuzlu yemem, tansiyon problemimde yok ama yinede şişiyor 2-3 gündür

Bide bugün sürekli çişim varmış gibi hissediyorum, tuvaletten çıkıyorum ama sıkışık gibiyim, yürürkende zorlanmaya başladım alta doğru baskı oluyor bebeğim 2 hafta önce dönmüştü zaten ama rahattım şimdi niye böyle oldu ki. Kanala mı girdi acaba, ya da kanala kaçıncı haftada giriliyor ki erken değil mi???:44::44:

sıkışıklık hissi bende de oluyor.tuvaletten çıkıyor 5 dk sonra hop yine gidesim geliyor gidince de bişey gelmiyor özellikle dışardayken acayip sıkıntı oluyor zaten takıntılıyım her yerde tuvalete giremiyorum böyle olunca çantamda dezenfektanla geziyorum kanala kaçıncı haftada girildiği konusunda ise hiçbir fikrim yok

Aynen bende öyleyim, sanki bıraksam heran salabilirmişim gibi ama bnen 2 gündür yaşıyorum bu hissi

Aynen bende öyleyim, sanki bıraksam heran salabilirmişim gibi ama bnen 2 gündür yaşıyorum bu hissi

e-gebelik sitesinde 35. haftayı okursan doğum kanalın inmeye başlamıştır yazıyor bi bak istersen cnm

bizim mesaimiz bitmek üzere
kasıklarımızdaki sancılar devam ediyor
evimize gidip uzanmayı gözle bekliyorum
kendinize ve lütfen bebişlerinize iyi bakın,
temizlik memizlik yapıp hem kendinizi hem bebişlerinizi yormayıınnn
öptük paşacımla siziii

canım bi ilkini doğuralımda 2-3 düşünülür ki hem parayı veren düdüğü çalar :))

ay canım ben kendi evime ancak yetişiyorum bide başkasına yardıma gitmek mi neden bu kadar yıpratıyosun kendini..

canım ne temizliği senin kendi evini bile dip bucak temzilememen gerkiyor başkasınınkini bırak bari
Allah korusun bişi olmasın ama sonra üzüleceğin şeyler yapma
Hiç birşey bizden ve bebeğimizden kıymetli değilll

ütüleme işi de bitince yerleştirdim tüm kıyafetlerini oğlumun
resimlerini de çekeyim dedim
bunlar beşiğinin çekmeceleri

oğlumun önlükleri, eldiven-şapkaları- ağız bezleri ve havluları vs.

0-3 aylık ve yenidoğan evde giydirmek için zıbın-pijama vs.

battaniyeleri (6 tane)

ıslak mendilleri, benim göğüs pedim ve süt sağma makinamız

çoğunluğu sebamed-mustela olan oğlumun bakım ürünleri, benim bakım ürünlerim, biberon, emzik vs.

burası da yenidoğan bezleri ve canbebe alt açmaları

burası da gardolabımız

bezlerimiz, ilk 6 ay ayakkabılarımız ve birkaç parça oyuncağımız

nevresim takımlarımız,çarşaflarımız, ıvır-zıvır örtülerimiz

pijama-sweat vs.

tulum-zıbın vs.

örgülerimiz ve penye hırkalarımız

yorgan-yastık-deterjan- su torbası ve ayakkabısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…