2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ellerine sağlık ne güzel bitirmişsin işleri, biri bizim evede gelse şu işleri bitirse ne süper olurdu
temiz temiz sağlıklı günlerde kullansın bebişin

Ellerine sağlık ne güzel bitirmişsin işleri, biri bizim evede gelse şu işleri bitirse ne süper olurdu
temiz temiz sağlıklı günlerde kullansın bebişin

teşekkür ederim
izne ayrılmayı beklemiştim işte
bitirmeden de kafam rahat etmiyordu birtürlü
bitirdim rahatladım
yarından sonra da artık çantaları hazırlarım
ondan sonra da bebek şekeri yapıcam
sonrasında yine bişeyler bulmam lazım
evde olmak sıkıcı, işte olmak yorucu

ütopya ellerine sağlık, hepsi yerleşmiş, benim bir kısmı yerleşti yavaş yavaş yapıyorum, bir de ben de büyük çoğunluğu anneler aldığı için onlar getirince asıl dolap dolacak, her ikisi de hevesle aldılar bana pek bişi kalmadı, ben sadece beğendiğim takımları falan aldım, dolayısyla bendekiler dolabı doldurmadı, ama yine de açıp açıp kokluyorum...

evet bugün bitirdim canım
ütülenmeyi bekliyorlardı ama benim için rahat etmiyordu
bitirdim rahatladım ama yoruldum biraz
bizim de teyzemizin aldıkları var ama mayıs sonunda döneceği için alamadık henüz
kayınvalidem de aldıklarını vermişti zaten
bizim de bu kadar olur artık 10 parça falan daha eklenir işte teyzesinin getirecekleriyle

Selam anneler,

Bugün kızımın cicilerini ütüledim birazcık yoruldum şimdi dinleniyorum çay yaptım kendime. Bu arada oturarak ütümü yaptım daha rahat oluyor.

Foruma baktımda temizlikten kendini yoran anneler lütfen yormayın kendinizi dinlenin hamilesiniz bırakın evinizde çok temiz olmasın son haftalar biraz daha dikkat edelim.

utupya ellerine sağlık canım ne güzel yerleştirmişsin bitirmişsin işleri, insan nasılda rahat ediyor dimi kuş gibi oluyo.

Son düzenleme:

kızlar ellerinize sağlık :)) kıskandım valla sizi son ayımıza girdik ama bizim daha hiç bişeyimiz yıkanmadı

çok iyi olmuş bende artık 35 de ayrılayım diyorum zor oluyor gerçekten artık, benimde en büyük korkum 7 hazirana kadar beklerse bebeğim evde patlarım sıkıntıdan, bende bu işlere adıyayım bari kendimi zaman kalır doğurmassam şeker işlerinede gireşeyim arık sen yapınca bir örnek gösterirsin ya

Hamis göbisler
Masallah hepinizede

Utopya masllah halletmissin herseyi.Ne kadar cok sey almissiniz

Bu arada kimin sezeryan tarihi belliydi?

Ay diyorum ki mayis da dogum listesi topicini acsak mi erkenmiYoksa ilk dogum haberinde mi acalim

bence açsak iyi olur sen onuda ayarla istersen çünkü mayısta 2 sezeryan var canım.

utopya ne guzel yapmıssın wala bende ozendim:)
ben sadce yıkama kısmını basardım digerleri beklemede tembellik:)

en guzeli soslu bi makarna yapmakkk

teşekkürler kızlar hepinize
yapmadıkça gözümde büyüyordu
bugün yaparken biraz yoruldum ama bitti içim rahatladı iyi oldu
sizler de yerleştirin artık da sizinkileri de görelim

adaer bonfile tarzı bişeyler alıp hemen yapabilirsiniz
hem faydalı da olur
yanına da fırında patates yapabilirsin

ii akşamlar hanımlar,yeni geldik şöyle bir geçmişi okuyup geldim..88prenses22 geçmiş olsun canım,Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..ben de bugün yorulmuşum alt tarafa baskı yapıyor sanki,park yatak almaya gideceğiz,aklım orda zaten kalmamıştı depoda 1-2 tane var dediler gidip almalıyım ama yorgunum daalıyım da aklımdan çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…