- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.721
ütüleme işi de bitince yerleştirdim tüm kıyafetlerini oğlumun
resimlerini de çekeyim dedim
bunlar beşiğinin çekmeceleri
oğlumun önlükleri, eldiven-şapkaları- ağız bezleri ve havluları vs.
Eki Görüntüle 400604
0-3 aylık ve yenidoğan evde giydirmek için zıbın-pijama vs.
Eki Görüntüle 400607
battaniyeleri (6 tane)
Eki Görüntüle 400612
ıslak mendilleri, benim göğüs pedim ve süt sağma makinamız
Eki Görüntüle 400613
çoğunluğu sebamed-mustela olan oğlumun bakım ürünleri, benim bakım ürünlerim, biberon, emzik vs.
Eki Görüntüle 400614
burası da yenidoğan bezleri ve canbebe alt açmaları
Eki Görüntüle 400615
burası da gardolabımız
Eki Görüntüle 400621 Eki Görüntüle 400624
bezlerimiz, ilk 6 ay ayakkabılarımız ve birkaç parça oyuncağımız
Eki Görüntüle 400625
nevresim takımlarımız,çarşaflarımız, ıvır-zıvır örtülerimiz
Eki Görüntüle 400630
pijama-sweat vs.
Eki Görüntüle 400631
tulum-zıbın vs.
Eki Görüntüle 400637
örgülerimiz ve penye hırkalarımız
Eki Görüntüle 400638
yorgan-yastık-deterjan- su torbası ve ayakkabısı
Eki Görüntüle 400639
Ellerine sağlık ne güzel bitirmişsin işleri, biri bizim evede gelse şu işleri bitirse ne süper olurdu
temiz temiz sağlıklı günlerde kullansın bebişin
ütopya ellerine sağlık, hepsi yerleşmiş, benim bir kısmı yerleşti yavaş yavaş yapıyorum, bir de ben de büyük çoğunluğu anneler aldığı için onlar getirince asıl dolap dolacak, her ikisi de hevesle aldılar bana pek bişi kalmadı, ben sadece beğendiğim takımları falan aldım, dolayısyla bendekiler dolabı doldurmadı, ama yine de açıp açıp kokluyorum...
sabahlığı kısa kollu mu ben sadece 2 gecelik aldım daha istediğim gibi sabahlıklı takım bulamadım
sabahlığı kısa kollu mu ben sadece 2 gecelik aldım daha istediğim gibi sabahlıklı takım bulamadım
Selam anneler,
Bugün kızımın cicilerini ütüledim birazcık yoruldum şimdi dinleniyorum çay yaptım kendime. Bu arada oturarak ütümü yaptım daha rahat oluyor.
Foruma baktımda temizlikten kendini yoran anneler lütfen yormayın kendinizi dinlenin hamilesiniz bırakın evinizde çok temiz olmasın son haftalar biraz daha dikkat edelim.
teşekkür ederim
izne ayrılmayı beklemiştim işte
bitirmeden de kafam rahat etmiyordu birtürlü
bitirdim rahatladım
yarından sonra da artık çantaları hazırlarım
ondan sonra da bebek şekeri yapıcam
sonrasında yine bişeyler bulmam lazım
evde olmak sıkıcı, işte olmak yorucu
Hamis göbisler
Masallah hepinizede
Utopya masllah halletmissin herseyi.Ne kadar cok sey almissiniz
Bu arada kimin sezeryan tarihi belliydi?
Ay diyorum ki mayis da dogum listesi topicini acsak mi erkenmiYoksa ilk dogum haberinde mi acalim
bence açsak iyi olur sen onuda ayarla istersen çünkü mayısta 2 sezeryan var canım.
canım bugün e-bebekte gördüm ben...eğer varsa yakınlarında uğra derim,yoksa da net.ten sipariş verebilirsin sanırım...
bu arada slm kızlar...
sabah kocem 06:30 da aradı geliyorum okula bırakacağım,kahvaltılık birşeyler aldım çıkma diyeok dedim...rahat rahat hazırlandım,geldi,atıştırdık bir şeyler sonra beni okula bıraktı...
öğlen de okul çıkışıma geldi beni aldı,gittik torıum'a...birşeyler yedik,e-bebekten kuzuma avent biberon,bebedor emzik aldık,bütün bebek mağazalarını dolaştık falan derken...saat geçmiş...
eve geldik sanki aç gibiyiz ama yemek yapmaya mecalim kalmamış...benimki de yapma dedi ama içim de rahat etmiyor...bilmiyorum ne edeyim bu saatten sonra...
sizler ne yaptınız geçmişe bakayım ben...
canım bugün e-bebekte gördüm ben...eğer varsa yakınlarında uğra derim,yoksa da net.ten sipariş verebilirsin sanırım...
bu arada slm kızlar...
sabah kocem 06:30 da aradı geliyorum okula bırakacağım,kahvaltılık birşeyler aldım çıkma diyeok dedim...rahat rahat hazırlandım,geldi,atıştırdık bir şeyler sonra beni okula bıraktı...
öğlen de okul çıkışıma geldi beni aldı,gittik torıum'a...birşeyler yedik,e-bebekten kuzuma avent biberon,bebedor emzik aldık,bütün bebek mağazalarını dolaştık falan derken...saat geçmiş...
eve geldik sanki aç gibiyiz ama yemek yapmaya mecalim kalmamış...benimki de yapma dedi ama içim de rahat etmiyor...bilmiyorum ne edeyim bu saatten sonra...
sizler ne yaptınız geçmişe bakayım ben...
ii akşamlar hanımlar,yeni geldik şöyle bir geçmişi okuyup geldim..88prenses22 geçmiş olsun canım,Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..ben de bugün yorulmuşum alt tarafa baskı yapıyor sanki,park yatak almaya gideceğiz,aklım orda zaten kalmamıştı depoda 1-2 tane var dediler gidip almalıyım ama yorgunum damerhabalarrrrrrrrrrr
iki gündür devamlı sancım vardı
dün has.gittim bir sürü tahlil vs
serum yedim kollarımı delik teşik ettiler
bir türlü damar yolu açamadılar
damarlarım çok ince şimdi de kollarım acıyor
nst ye bağlandım önce sancı çıktı
sonra tekrar bağlandım bu sefer çıkmadı
düzensiz sancılarmış
bir santim açıklığım varmış
idrar yollarımda iltihap oluşmuş
sancımın çoğu bu sebepleymiş anladım
bebeğim de hala tersmiş
sonra da ilaç alıp eve gece yarısı geldik
neredeyse günüm hastanede geçti
neredeyse doğuruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?