- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.741
ii akşamlar hanımlar,yeni geldik şöyle bir geçmişi okuyup geldim..88prenses22 geçmiş olsun canım,Allah zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..ben de bugün yorulmuşum alt tarafa baskı yapıyor sanki,park yatak almaya gideceğiz,aklım orda zaten kalmamıştı depoda 1-2 tane var dediler gidip almalıyım ama yorgunum daalıyım da aklımdan çıksın.
Ozaman acayim simdi
Ay ben heycan yaptim:18:
Nisan ve Mayis annelerine bakarken gördüm ki mayis anneleri nisanda baslamis doguma:18:
park yatağın için nasıl yatak aldınız??acil cevap,aklım karıştı:44:
5 cm kalınlığında sünger yatak aldım canım ben
kızlar bende forma bunu sormak için girdim yarın 8.ayım bitiyor 9.aya giriyorum yani 34+0 o kadar hareketli ki geceleri uyuyamıyorum ve karımda aşırı derece ağrı oluyor ..2 kere sancımıdır bilmiyorum ama alt tarafa girdi aşırı derecede acı ve ağrı hisediyorum bazen bi de herkes karnımın aşağıda olduğunu söylüyor erken doğum yaparsın sen diyolar ama açıkcası bende öyle hissediyorum.Sizlerde de bu haftalarda karın ağrısı ve baskı var mı paylaşırmısınız?
bende ara ara kasılma ve sancı oluyor karnımda morarmış gibi acıyor, bunların hepsi bu haftalarda normalmiş doktorum böyle söyledi.
kızlarrrrrrrrrrrr benim karnım acayip kaşınıyor...bıraksam tırnaklarımla deli gibi kaşıyacağım...
sakın kaşıma bol bol krem ya da yağ sürrr çatlama sakınnnnn
evetcnm kaşıma krem sürünce insan rahatlıyor.
cerser seninle aramızda sadece1 gün varrr:)))
bu arada doğum için hastane belirleyen var mı?
kızlar bende forma bunu sormak için girdim yarın 8.ayım bitiyor 9.aya giriyorum yani 34+0 o kadar hareketli ki geceleri uyuyamıyorum ve karımda aşırı derece ağrı oluyor ..2 kere sancımıdır bilmiyorum ama alt tarafa girdi aşırı derecede acı ve ağrı hisediyorum bazen bi de herkes karnımın aşağıda olduğunu söylüyor erken doğum yaparsın sen diyolar ama açıkcası bende öyle hissediyorum.Sizlerde de bu haftalarda karın ağrısı ve baskı var mı paylaşırmısınız?
kızlarrrrrrrrrrrr benim karnım acayip kaşınıyor...bıraksam tırnaklarımla deli gibi kaşıyacağım...
o alta baskı olayı bende de var
tüm gün ütü yaptım dolap yerleştirdim ondan mıdır yoksa normal bir durum mu bilemiyorum
kaşımamaya gayret ediyorum...
olan bütün kremlerimi yağlarımı sürüyorum umarım çatlamam...
güle güle kullan canım. maşallah herşeyin hazır. Allah hayırlı doğum nasip etsin. ben de temmuz annesiyim. ama bu topiğe bakıyorum hep fikir için. benim de eksiklerim neredeyse bitti. ama yıkayıp yerleştirmedim daha. bu hafta sonu tamamladık çoğu şeyini. 2 ay kala erken olur diye düşünüyorum. temmuz başı görünüyor doğunum. yani bir atakla haziran sonu olabilir belki. yıkamak için her türlü deterjanı aldım. dalinin garnül tozunu da aldım, sıvı deterajını da aldım yumuşatıcısına da. hangisini kullanacağıma karar veremedim. siz ne yaptınız?bir de dolap içi raf örtülerin çok hoş. diktirdin mi?hazır mı aldın?ne tür bir dükkandan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?