2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

o alta baskı olayı bende de var
tüm gün ütü yaptım dolap yerleştirdim ondan mıdır yoksa normal bir durum mu bilemiyorum

Ozaman acayim simdi
Ay ben heycan yaptim:18:

Nisan ve Mayis annelerine bakarken gördüm ki mayis anneleri nisanda baslamis doguma:18:

bugüne kadar okadar rahattım ki doğum aklıma dahi gelmiyodu, ama artık ayaklarım şiş altta baskı var ilk kez bugün doğumu düşündüm ve çok tırstımmmmmmmm

kızlar bende forma bunu sormak için girdim yarın 8.ayım bitiyor 9.aya giriyorum yani 34+0 o kadar hareketli ki geceleri uyuyamıyorum ve karımda aşırı derece ağrı oluyor .. 2 kere sancımıdır bilmiyorum ama alt tarafa girdi aşırı derecede acı ve ağrı hisediyorum bazen bi de herkes karnımın aşağıda olduğunu söylüyor erken doğum yaparsın sen diyolar ama açıkcası bende öyle hissediyorum.Sizlerde de bu haftalarda karın ağrısı ve baskı var mı paylaşırmısınız?

bende ara ara kasılma ve sancı oluyor karnımda morarmış gibi acıyor, bunların hepsi bu haftalarda normalmiş doktorum böyle söyledi.

Banada dün okadar kötü bir agri girdiki.Doguruyorum sandim bi an.
Allahim bize kolaylik versin dogururken.
O agridan sonra korktum acikcasi.Ben nasil dogurcam diye:18:
Okadar program izledim,dogum hikayesi okudum hic korkma filan olmadi,ama o dünki agri korkuttu beni

kızlarrrrrrrrrrrr benim karnım acayip kaşınıyor...bıraksam tırnaklarımla deli gibi kaşıyacağım...

Canim bende deli gibi kasiniyorum 1 aydan daha fazla bir süre.Göbisim,gögüslerim böyle delircem resmen.Kasiyorumda krem fayda etmiyor.Yani kasintimi almiyor.Simdilik bi catlama filanda yok.O yüzden kasiniyordur diye düsündüm.

Bu arada sizede arada bi hararet basiyormu.Ay böyle cok sicak oluyor.Burda havalar daha isinmadi. Geceleride ince yorgan ile yatiyorum ama üstümden atiyorum sürekli,sicak basiyor

o alta baskı olayı bende de var
tüm gün ütü yaptım dolap yerleştirdim ondan mıdır yoksa normal bir durum mu bilemiyorum

güle güle kullan canım. maşallah herşeyin hazır. Allah hayırlı doğum nasip etsin. ben de temmuz annesiyim. ama bu topiğe bakıyorum hep fikir için. benim de eksiklerim neredeyse bitti. ama yıkayıp yerleştirmedim daha. bu hafta sonu tamamladık çoğu şeyini. 2 ay kala erken olur diye düşünüyorum. temmuz başı görünüyor doğunum. yani bir atakla haziran sonu olabilir belki. yıkamak için her türlü deterjanı aldım. dalinin garnül tozunu da aldım, sıvı deterajını da aldım yumuşatıcısına da. hangisini kullanacağıma karar veremedim. siz ne yaptınız?bir de dolap içi raf örtülerin çok hoş. diktirdin mi?hazır mı aldın?ne tür bir dükkandan?

kızlar slmlarrr
sabahın 9 buçukunda bi çıktım evden, daha bi saat önce yeni geldim.
bi saattir de sizi okuyorum işte, daha kocişe yemek yapmam lazım
gündüz bi ara girdim cepten foruma ama gözlerim ağrıdı bıcık bıcık okumaktan

demiştim ya dün merdivenköy polk de gebe okulu başlıyo diye, ona gittim sabah.
iki tane doğum hemşiresi, ikisi de marmara üniv de öğretim görevlisiymiş aynı zamanda.
onlar verdi dersi.
çok farklı bişey öğrenmedim ama sohbet havasında geçti yani.
faydalı olduğunu söyleyemem ama vakit öldürmek için gidilebilir.
bildiğim şeylerden bahsettiler yani..

sonra da hastane yakınında bi tanıdık var, ona oturmaya gittik.
akşam 7 ye kadar oturmuşuz sohbet muhabbet falan.
ama farkettim ki uzun süre oturmak artık bana göre değilll

bu arada utopya, ilk_, nilobella göbekler süperrr

maşaallah diyorum.
ayrıca utopya dolap ne güzel olmuş, valla maşaallah sana.
ben cesaret edip kalkışamadım o işe daha. annemi bekliyorum, dolap ve çekmece yerleştirme uzmanı olarak o yapıcak o işleri
ben öyle ince işlere gelemiyorum, afakanlar basıyo

ayrıca bebişini görenlere de hayırlı olsun, Allah sonunu görmeyi de nasip etsin hayırlısıyla inşş..
rahatsızlık çekenlere de geçmiş olsun ama artık son aylardayız.
sonuçta kutsal acılar çekiyoruz kızlar

bu arada ben normal doğumla ilgili tedirginliğimin sebebini buldum.
kesinlikle çekeceğim ağrılardan, sancılardan vb korkmuyorum.
tek korktuğum şey, ben vajinal muayenede bile ciyak ciyak bağırırım.
doğum esnasında nasıl bacaklarımı açar da ıkınırım o kadar dr a hemşireye karşı.
işte bnm çekincem bu.
sorunumu buldum, şimdi üstüne üstüne gitmem lazım bu sorunun.
çünkü normal doğumda rahat olmak gerekiyo, kendini sıkmamak gerekiyo

teşekkür ederim
işin yoksa yavaş yavaş başlayabilirsin
bence erken geç diye bişey yok
ben izne ayrılmayı beklemiştim, evde olsam yavaş yavaş yapardım yine
ben de dalin sıvı, hacı şakir granül ve dalan roxy almıştım
beyazları dalanla yıkadım fakat renklilerde sıkıntı yaşattı bana
renklileri de dalin sıvı ile yıkadım
yumuşatıcı kullanmadım, sen de kullanma bence
dolap içi örtülerimi daha önce kendi dolabım için diktirmiştim
şimdi onları aldım oğlumun dolabına serdim
perdecilerde falan diktirebilirsin
yatak odamı değiştirmeyi düşündüğüm için örtülerini aldım işte
kolayıma geldi böylesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…