- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #23.761
bu arada utopya, ilk_, nilobella göbekler süperrr
maşaallah diyorum.
ayrıca utopya dolap ne güzel olmuş, valla maşaallah sana.
ben cesaret edip kalkışamadım o işe daha. annemi bekliyorum, dolap ve çekmece yerleştirme uzmanı olarak o yapıcak o işleri
ben öyle ince işlere gelemiyorum, afakanlar basıyo
ayrıca bebişini görenlere de hayırlı olsun, Allah sonunu görmeyi de nasip etsin hayırlısıyla inşş..
rahatsızlık çekenlere de geçmiş olsun ama artık son aylardayız.
sonuçta kutsal acılar çekiyoruz kızlar
bu arada ben normal doğumla ilgili tedirginliğimin sebebini buldum.
kesinlikle çekeceğim ağrılardan, sancılardan vb korkmuyorum.
tek korktuğum şey, ben vajinal muayenede bile ciyak ciyak bağırırım.
doğum esnasında nasıl bacaklarımı açar da ıkınırım o kadar dr a hemşireye karşı.
işte bnm çekincem bu.
sorunumu buldum, şimdi üstüne üstüne gitmem lazım bu sorunun.
çünkü normal doğumda rahat olmak gerekiyo, kendini sıkmamak gerekiyo
bu arada utopya, ilk_, nilobella göbekler süperrr
maşaallah diyorum.
ayrıca utopya dolap ne güzel olmuş, valla maşaallah sana.
ben cesaret edip kalkışamadım o işe daha. annemi bekliyorum, dolap ve çekmece yerleştirme uzmanı olarak o yapıcak o işleri
ben öyle ince işlere gelemiyorum, afakanlar basıyo
ayrıca bebişini görenlere de hayırlı olsun, Allah sonunu görmeyi de nasip etsin hayırlısıyla inşş..
rahatsızlık çekenlere de geçmiş olsun ama artık son aylardayız.
sonuçta kutsal acılar çekiyoruz kızlar
bu arada ben normal doğumla ilgili tedirginliğimin sebebini buldum.
kesinlikle çekeceğim ağrılardan, sancılardan vb korkmuyorum.
tek korktuğum şey, ben vajinal muayenede bile ciyak ciyak bağırırım.
doğum esnasında nasıl bacaklarımı açar da ıkınırım o kadar dr a hemşireye karşı.
işte bnm çekincem bu.
sorunumu buldum, şimdi üstüne üstüne gitmem lazım bu sorunun.
çünkü normal doğumda rahat olmak gerekiyo, kendini sıkmamak gerekiyo
Canim bende deli gibi kasiniyorum 1 aydan daha fazla bir süre.Göbisim,gögüslerim böyle delircem resmen.Kasiyorumda krem fayda etmiyor.Yani kasintimi almiyor.Simdilik bi catlama filanda yok.O yüzden kasiniyordur diye düsündüm.
Bu arada sizede arada bi hararet basiyormu.Ay böyle cok sicak oluyor.Burda havalar daha isinmadi. Geceleride ince yorgan ile yatiyorum ama üstümden atiyorum sürekli,sicak basiyor
cnm başka bir şeye yoğunlaş çekirdek çitle mesela...
bişi olmaz inş. demek yetmiyor tatlım
dikkat etmek gerekiyor
sen kendi evindeki temizlik harici birde başka evde temizliğe git
koltuk falan sil
sancım var de
bebişine yazık değilmi
canım sen niye karışıyosun ki temizliğe?yapabiliyosan kendi evininkini yap ama bence bu saatten sonra ona bile gerek yok eğer durumun varsa bi kadın çağır yoksa da kuzen kardeş vs ne varsa toplanıp yapsınlar temizliği. artık kendini yormaman lazım sonra tabi sancın olur.bence yatıp dinlen ve bidaha da kimsenin temizliğine karışma bence
canım bi ilkini doğuralımda 2-3 düşünülür ki hem parayı veren düdüğü çalar :))
ay canım ben kendi evime ancak yetişiyorum bide başkasına yardıma gitmek mineden bu kadar yıpratıyosun kendini..
canım ne temizliği senin kendi evini bile dip bucak temzilememen gerkiyor başkasınınkini bırak bari
Allah korusun bişi olmasın ama sonra üzüleceğin şeyler yapma
Hiç birşey bizden ve bebeğimizden kıymetli değilll
canım bugün e-bebekte gördüm ben...eğer varsa yakınlarında uğra derim,yoksa da net.ten sipariş verebilirsin sanırım...
bu arada slm kızlar...
sabah kocem 06:30 da aradı geliyorum okula bırakacağım,kahvaltılık birşeyler aldım çıkma diyeok dedim...rahat rahat hazırlandım,geldi,atıştırdık bir şeyler sonra beni okula bıraktı...
öğlen de okul çıkışıma geldi beni aldı,gittik torıum'a...birşeyler yedik,e-bebekten kuzuma avent biberon,bebedor emzik aldık,bütün bebek mağazalarını dolaştık falan derken...saat geçmiş...
eve geldik sanki aç gibiyiz ama yemek yapmaya mecalim kalmamış...benimki de yapma dedi ama içim de rahat etmiyor...bilmiyorum ne edeyim bu saatten sonra...
sizler ne yaptınız geçmişe bakayım ben...
o alta baskı olayı bende de var
tüm gün ütü yaptım dolap yerleştirdim ondan mıdır yoksa normal bir durum mu bilemiyorum
Banada dün okadar kötü bir agri girdiki.Doguruyorum sandim bi an.
Allahim bize kolaylik versin dogururken.
O agridan sonra korktum acikcasi.Ben nasil dogurcam diye:18:
Okadar program izledim,dogum hikayesi okudum hic korkma filan olmadi,ama o dünki agri korkuttu beni
Canim bende deli gibi kasiniyorum 1 aydan daha fazla bir süre.Göbisim,gögüslerim böyle delircem resmen.Kasiyorumda krem fayda etmiyor.Yani kasintimi almiyor.Simdilik bi catlama filanda yok.O yüzden kasiniyordur diye
Bu arada sizede arada bi hararet basiyormu.Ay böyle cok sicak oluyor.Burda havalar daha isinmadi. Geceleride ince yorgan ile yatiyorum ama üstümden atiyorum sürekli,sicak basiyor
hmonoglu olsun vakit geçirmişsin sen de kursta :)))
sarıbeybi hayırlı olsun tlf.nun tatlım...
hoş geldiniz bu arada kızlar...
ayy ben de baktım korktum şimdi:18:ben daha hazır değilim,kıyafetlerini yıkamadım,hastane çantam hazır değil:18:
kızlar bende forma bunu sormak için girdim yarın 8.ayım bitiyor 9.aya giriyorum yani 34+0 o kadar hareketli ki geceleri uyuyamıyorum ve karımda aşırı derece ağrı oluyor ..2 kere sancımıdır bilmiyorum ama alt tarafa girdi aşırı derecede acı ve ağrı hisediyorum bazen bi de herkes karnımın aşağıda olduğunu söylüyor erken doğum yaparsın sen diyolar ama açıkcası bende öyle hissediyorum.Sizlerde de bu haftalarda karın ağrısı ve baskı var mı paylaşırmısınız?
kızlar ellerinize sağlık :)) kıskandım valla sizi son ayımıza girdik ama bizim daha hiç bişeyimiz yıkanmadı
kızlarrrrrrrrrrrr benim karnım acayip kaşınıyor...bıraksam tırnaklarımla deli gibi kaşıyacağım...
bazen agrılar oluyo canm bazende karnım acayip kasılıo ama cok uzun sürmüo bu donemde normalmiş..
zypzyp o ateş basmaları banada oluyo kışın cok rahat gecti bu yuzden:) geceleri cok terliyorum.. kocişe dokundugumda oo ne sıcaksın dio:)) im so hot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?