2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sağolasın canım
valla bana yardım edecek kimse olmadığı için sıvadım kolları
hem de severek yaptım ki ütüden ve bu tarz işlerden nefret ederim

benim her türlü doğumla ilgili sıkıntılarım var
ama düşünmemeye çalışıyorum

slm kızlar bugün baya tembellik yaptım hiç bi işe elimi sürmedim ohhh bu arada doğum topiği açılsın mı denmiş bence de açılsın çünkü mayısta doğum yapacaklar arasındayım 20 mayıstan sonra alıcak drum sezeryana bu cumarrtesi de kesin tarih verir heralde.

88prenses22 çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ütopya canım dolabınız çok güzel olmuş bebişin güle güle kirletsin herşeyini...
ilk_ göbişine maşallah canım bu arada bende erken doğurcakmışım gibi geliyo 20 mayıstan sonra sezeryan ama sanki daha önce gelicek zaten bu ara altlara doğru baskılar arttı bakalım ne diycek dr amcamız...

ay benim de normal doğumdaki tek korkum dikiş eğer evimin olduğu ilde doğum yapsaydım normali düşünürdüm yine belki ama bu durumda sezeryan yapmam gerekiyo o korkudan da kurtulmuş oluyorum gerçi sezeryandaki dikişler daha fena ama nedense normal doğum daha çok korkutuyo beni.

Slm canlar nasilsinz ben abimlerdeym esim yeni tlf almisda onu deneyeyim dedim ama guzelms tlfonu birakasim yok

cnm başka bir şeye yoğunlaş çekirdek çitle mesela...

:))) tavsiyelere teşekkürler kızlar...
yok ya bana hiç hararet basmıyor hissetmedim öyle bir şey henüz...

kızlar bu arada ana kucağı bel destek minderi kim almıştı neydi o hangi markaydı???

hmonoglu olsun vakit geçirmişsin sen de kursta :)))

sarıbeybi hayırlı olsun tlf.nun tatlım...

hoş geldiniz bu arada kızlar...

bişi olmaz inş. demek yetmiyor tatlım
dikkat etmek gerekiyor
sen kendi evindeki temizlik harici birde başka evde temizliğe git
koltuk falan sil
sancım var de
bebişine yazık değilmi

Kizlar haklisinizda abimin esi de hamile 7 aylik onunki de benim ev temizlenirken
o da gelmisti de bende onun icin azcik yardim edem dedim

Cnm e bebek bulundugum yerde yok ama
bulamazsam netten siparis ederim tskler...

o alta baskı olayı bende de var
tüm gün ütü yaptım dolap yerleştirdim ondan mıdır yoksa normal bir durum mu bilemiyorum

Bugun bende de slk oluyo o baskilar
sanirim biraz fazla ayakta kalmanin da etkisi var

Evet hararet de basladi artik havalarda isindi ALlahim yardim eder ins...

bazen agrılar oluyo canm bazende karnım acayip kasılıo ama cok uzun sürmüo bu donemde normalmiş..

zypzyp o ateş basmaları banada oluyo kışın cok rahat gecti bu yuzden:) geceleri cok terliyorum.. kocişe dokundugumda oo ne sıcaksın dio:)) im so hot

kızlar ellerinize sağlık :)) kıskandım valla sizi son ayımıza girdik ama bizim daha hiç bişeyimiz yıkanmadı

Canım benim doğumum Haziran da olacak ama Mayıs ın ilk haftası bütün hazırlığımı bitirmek istiyorum son haftalarda da kafam rahat olsun.. Sen de halledersin canım inş.

kızlarrrrrrrrrrrr benim karnım acayip kaşınıyor...bıraksam tırnaklarımla deli gibi kaşıyacağım...

Aman kaşıma canım ellerine mukayet ol kremini sür ve göbişini kaşımayı unutturacak şeyler yap :)))

Im so hot hii

Olipps güle güle yatsin bebisin icinde. Cok guzelmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…