- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #24.141
Ben de utuye ve camasira vericem kendimi
Off bitse de kurtulsam artik!
sıkma canını boşver. bebeğini düşün arada oluyor böyle sıkıntılar biz de geçenlerde bebek eşyası yüzünden ufak bir gerginlik yaşadık. 35. haftama girecem nerdeyse bana aceleci davranıyorsun diyor beyefendiben de artık bu konuyu açmayacam hiçbirşey istemiyorum dedim. bugün işe giderken yanıma geldi yarın alışverişe çıkalım dedi. hiç birşey demedim bakalım ne yapacak benim düşünceli biricik kocam
Merhaba kizlar.
Nihayet iki ay sonra doktorumuzu gorduk. Birsey kaybetmemisim gecen ayki randuvuyu atlayarak
Kizimin durumu gayet iyi, suyum da yeterli, iki hafta onden gitmeye devam. Agirligimiz 2.400gr olmus. Dogum pozisyonunda su anda. Onden gitmesi erken dogacagi anlamina gelmiyormus, kafa buyudugu icin vajinal dogumu zorlastirmasi anlamina geliyormus. Doguma bebekler karar veriyormus, 38den once hic bir bebegin dogmasini istemezmis doktorlar. Suni sanci da anneye zararli birseymis, mumkunse vermemeyi tercih ediyorlar.
Kansizligimla ilgili herhangi birsey yapilamiyor, dogumda kocamdan iki unite kan alinip hazir bekletilecek. Gerekli testleri simdiden yaptirin dedi.
Kalsiyum destegine gerek yok, bobrek tasi yapabilir dedi. Kalsiymu birakicam ama magnezyuma devam.
Tiroid icin bir endokrine gorunmen lazim dedi. T4 degerim dusuk, ilac kullanmam gerekirmis.
Gezmemde, yurumemde, cinsel iliskide sorun yok. Doguma kadar canin ne istiyorsa yapabilirsin dedi. Hamilelikte yasaklar konulunca kadinlar kendini hasta zannediyor, o yuzden yasak yok dedi.
Nst ye de girdim, kasilma cikmadi.
Sonraki randevumuz 12 mayista, herkese iyi haftasonlari
bu arada kızlar bugün havada güzeldi dışarı çıktım son eksiklerimi tamamladım için bi rahatladıki sormayın. bebişimin halısını aldım lohusa tacı ve onu uygun küpe:)) pijamalarım. hasta bezi bebişime nolur nolmaz diye milupanın mamasını aldım küçüklerinden (inş. emerde ihtiyaç olmaz), dalin sıvı deterjanı aldım. artık iki hafta sonra hazırlıklara başlıycam sizler gibi yıka ütüle işleri felan. hiç eksik kalmadı ne güzel.
canım onar ben de de var bazı hamile bayanlarda olurmuş halk arasında çiçeklenme diye geçiyormuş çok bilmiş teyzeler gögüslerin çiçeklendimi diye sordu geçen gün bende öğrenmiş oldum
canım 20 gün çnce arkadaşım doğum yaptı bebiş için kıyafetleriyle beraber havlu istediler bilgine...
nilobella canım gözün aydın maşallahkızına... sanada benim gb endokrin yolu göründü geçmiş olsun
buarada geçen gün şu çengelli iğneleri sormuşsun bi türlü denk gelemedik
çangelli iğnelere 200tl dediler dayımız künyesini 440tl almış iğnelere bayıldım ama ben bakalım ona sıra gelcekmi :44:
Ben de bu arkadaslik ne ise yariyor diye merak ediyordum. Megerse ozel alan varmistatlım özel albüm yaptım,arkadaş olduklarım görebiliyor...
çok sevindim senin adına canım. bebişinin kilosuda çok iyi.yasaklara gelince benim doktorumda aynen böyle düşünüyor sizler hasta değilsiniz abartmayın diyo:) benim randevumda 14 Mayısta artık daha sık görmek istiyorlar. ne güzel bizde bebişleri görürüz. sonrada gelsin kuzucuklar zamanında. ohhh mis mis.
foto ekleseydin cnm...
hayırlı olsun bebişin de sen de güle güle kullanın...
bizim bütün kıyafet,deterjan,krem,losyon vb. tarzı ihtiyaçlarımızı teyzeleimiz ve anneannemiz aldılar...bugün de akşama bebek bohçası olarak getirecekler...
gelsin ben de foto çekip ekleyeceğim...
sonra da yıkama,ütüleme işlerine girişeceğim...
not : kızlar,yıkama işlerini yapanlar ne ile yıkadığınızı söyler misiniz...
malum buradan bir arkadaş sorun yaşamıştı,kimdi unuttum şimdi ama aynı sıkıntıyı yaşamayayım diyorum...
esracım bugün biraz sıkıntılı olduğunu yazmışsın şimdi nasılsın peki tatlım???
[video=youtube;5sW-YkjBjqU]http://www.youtube.com/watch?v=5sW-YkjBjqU[/video]
seviyorum bu şarkıyı...
kızlar lierac çatlak önleyici krem kimler kullanıyodu ben bi ara kullanıp bıraktım şimdi tekrar başlayacağm bizim burda eczanede satılıyoda 34 lira ne kadara almıştı alan arkadaşlar bir de nasıl kullanıyolarr:26::26:
Canim ben dahil bircogumuz kullaniyoruz. Neden biraktin? İhmale gelmez bu kremler.
Sizin eczanede cok uygunmus fiyati, normalde 75e satiliyor. Biz internette bir kampanyadan 32liraya almistik.
Online satis sitelerinde fiyati 35-45 arasi degisiyor. Ben hergun aksamlari suruyorum. Belki artik sabah aksam da surmeye baslayabilirim.
Karnin alt bolgesi ve yanlara da yaya yaya butun karnina sur, hemen emiyor zaten.
kizlar ya,ne giysem yakismiyor.Agliyasim geliyor
Elbiselerimede,tshirtlerimede sigmiyorum artik.Gobegim cok buyuk.
Ebe gorunce sasirmisti zaten
Boyum ufak(158)gicik ebe ust govden ufak o yuzden gobegin cok buyuk dedi
kizlar ya,ne giysem yakismiyor.Agliyasim geliyor
Elbiselerimede,tshirtlerimede sigmiyorum artik.Gobegim cok buyuk.
Ebe gorunce sasirmisti zaten
Boyum ufak(158)gicik ebe ust govden ufak o yuzden gobegin cok buyuk dedi
ben lierac kullanmadım farklı bir krem kullanmıştım tekrar alacağım sağol bilgi için, peki göğüslerde çatlak oluşmasın diye ve de doğuma kadar göğüs ucuna uygulanan kremler hangileri bebek emmeye başladığında yara olmaması için :26: çok mu soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?