2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

off su erkekler dun aksamda esım benı sınır ettı saka yapmış beyfendı yok dıo kamera koyucam bebıse nasıl bakıosun salak yaa bak yıne sınırlendım odaya kıtledım kendımı tmm dedım ben kötu anneyım dedım nıcın benı sectın o zaman dedım gıt basımdan gelme dedım gıttıkce benı uyuz etmeye bayılılıor bılıorum kızlar saka söledıgını sırf benı gııvcık etsın olay bu he bıde herseyı benden bekler bu uyuz adam halada devam edıor sunu getır bunu getır 9 aya gırınce ben yapıcam sana bısey solemıcem dıodu halada öyle yuh dedım 9 ayıma gırdım dedım yeter dedım göbısım fazla cıkmadı ya o sanıyokı hala ben yerımde sayıyorum sanıyor 63 kılodayım Allahıma sukurler olsun cok cok ıyıyım işimi yapabılecek durumdayım..ama artık esım getırsın götursun yardım etsın ıstıorum oda yapmayınca sınırlendım dun akşam tmm tmm dıo bu sefer ben yapıcam sözz bıde kımle ugrasıyım dıoo senı gıcık etmek hosuma gıdıo dıo ben sınırlenınce o zevk alıyo resmen...he bıde demesı varyaa oğlan olsun ugrasmıcam senınle dıo bu seferde oğlanı rahat bırakmaz :)))gıcık herıfff

maşşallah cnm bebısıne kılosu gayet ıyı önden gıdıyor kuzuşun maşşallah nazar nazar
benım oğluş pzt gunu 2200 gr dı bızımde sonrakı randevumuz 5 mayıss aman saglıklı olsunlar da o yeter bıze

valla aferın sana sımdıden tmm lamıssın ne kadar onceden yaparsan o kadar ıyı gercı bende tmm ladım ama bılseydım 30 haftamda herseyı hazır ederdım cunku tmm yapabılecek gucum var cok sukur fakat bebıs buyudukce senı zorluyor bıde temızlık yaptıgında ıse suclu hıssedıyosun cunku bebısı yoruyosun ıster ıstemez...
saka maka kızlar gunlerımız azalıyor suan tek dusuncem dogum ıns Allah herkesı bı avazda kurtarsın amın...

Tuanacim, cok tesekkurler. Endokrine gorunucem, bir o eksikti zaten ona da gorunmeden tamamlamiyim hamileligi
Sen istanbulda miydin? Nerde gordun o fiyata? Ben de cengelli igne, kunye istiyorum kizima, bu ay kredi kartinda bir rekor kirmasaydik kocama aldirirdim ama son 10 yilin rekor harcamasini yapmisiz. Evlenidigimiz ilk aylarda bile bu kadar yuksek gelmemisti.

tatlım özel albüm yaptım,arkadaş olduklarım görebiliyor...
Ben de bu arkadaslik ne ise yariyor diye merak ediyordum. Megerse ozel alan varmis

Evet, rahatladim ben de biraz. Kansizlik olayi korkutmustu, bu haftalarda butun gebelerin artan kan hacmi nedeniyle kan degerleri dusermis. Benimki biraz abartili tabii, neyseki kocamda yeterli miktarda kan var kendisinin iligini kemigini sömürdügüm yetmezmis gibi bir de kanini emicem
Ultrasonda guzel goruntu vermiyor artik, eliyle yuzunu kapatiyor. Gozunu acip kapadigini gorduk bugun, alistirma yapiyormus. İsik olmadigi icin gormuyor birsey kuzucuk. Ben de 1-2 hafta erken gelsin diye pek hevesliydim ama artik zamaninda gelsin diyorum

Utopya dalan roxy kullandi rnklilerde, biraz bozdu bazi giysileirni.
Genelde haci sakir granullu ve dalin sivi tercih ediliyor. Bunlari kullananlar bir sorun yasamadi.
Ben de hacisakirle basliycam.

esracım bugün biraz sıkıntılı olduğunu yazmışsın şimdi nasılsın peki tatlım???

sabah kisinirim şu an yok ama eve gelme saati yaklaştıkça geriliyorum, çünkü kavga edicem

minilya seni çok iyi anlıyorum. ben ne kadar aman çok çalışıyo ben yapıyorum nasılsa dedikçe, o daha çok yayıyo kendini

Minilyacim tesekkurler. Umarim saglkla kucagimiza aliriz minikleri.
Haftasiyla uyumlu gitmesi iyi birsey vajinal dogum icin, belki son haftalara benimki yavaslar diye umuyorum.
Bu arada ben de 11 kg alarak, 73 e ulasmis bulunuyorum. Son 6 haftada 3ten fazla almasam keske. Catlagim yok, ama doktora sordum 36dan sonra bakmak lazim dedi:18:

gulden83
adaer
sağolun kızlar nane limon içmiştim pek fayda etmedi ara ara çok halsiz kalıyorum akşam dr uma gidicem toparlanamıycam yoksa:2:

kizlar ya,ne giysem yakismiyor.Agliyasim geliyor
Elbiselerimede,tshirtlerimede sigmiyorum artik.Gobegim cok buyuk.
Ebe gorunce sasirmisti zaten
Boyum ufak(158)gicik ebe ust govden ufak o yuzden gobegin cok buyuk dedi

kızlar lierac çatlak önleyici krem kimler kullanıyodu ben bi ara kullanıp bıraktım şimdi tekrar başlayacağm bizim burda eczanede satılıyoda 34 lira ne kadara almıştı alan arkadaşlar bir de nasıl kullanıyolarr:26::26:

Son düzenleme:

Canim ben dahil bircogumuz kullaniyoruz. Neden biraktin? İhmale gelmez bu kremler.
Sizin eczanede cok uygunmus fiyati, normalde 75e satiliyor. Biz internette bir kampanyadan 32liraya almistik.
Online satis sitelerinde fiyati 35-45 arasi degisiyor. Ben hergun aksamlari suruyorum. Belki artik sabah aksam da surmeye baslayabilirim.
Karnin alt bolgesi ve yanlara da yaya yaya butun karnina sur, hemen emiyor zaten.

ben lierac kullanmadım farklı bir krem kullanmıştım tekrar alacağım sağol bilgi için, peki göğüslerde çatlak oluşmasın diye ve de doğuma kadar göğüs ucuna uygulanan kremler hangileri bebek emmeye başladığında yara olmaması için :26: çok mu soru sordum

Elbise giy canim, super kamufle ediyor. Ben bugun bir tane daha aldim kadikoyde bir pasajdan, ayagimda parmak arasi terliklerle rahat rahat geziyorum. Eskisi kadar dikkat cekmiyor elbise giyince.

böyle düşünme cnm...hepimizin göbeği var ama içinde de pırlantalarımız hiç böyle düşünüp te canını sıkma...emin ol dışarıdan öyle güzel görünüyoruz ki,sonra özleriz bu hallerimizi

Catlak kremini goguslerine de surebilirsin, ama gogus ucuna lanolinli bir krem kullanman gerekiyor.
Lansinoh cok tavsiye ediliyor, ben de uzun zamandir hogus uclarima ondan suruyorum. Emzirme doneminde de rahat rahat kullanabilirsin.

Ben de gobegin buyuklugunu hesaplayip viraji alamiyorum. Gecende markette koseyi donerken karnimi surtmustum, bir geldim eve cizilmis
Hala alisamadim koca gobegime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…