- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.541
msj tekrarı.......
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam haziran anneleri
Bu sabah doktor kontolümüz wardı.. We ağzım kulaklarımda cıktım
33+3 haftalığız.. Toplamda 9 kilo almısım, oğluşum da 2.444 gr olmus.
Suyumuz, plesentamız cok iyimiş. Bebek gelişiminin %75 ini tamamlamıs dedi![]()
Bebeğin de bası aşağı inmiş artık yukarı dönmez, büyük ihtimalle normal doğum dedi
Bende özel hastane malum cekiniyodum normal doğumu pek konusmamıstık, öyle diyince bi ferahladım.
Epidural düşünüyorum dedim, -bende cok sıcak bakıyorum cok konforlu dedi
Bol bol yürüyüş yapmaya basla dedi, keza 3 hafta önce pek hareket etme demişti.. Yürüyüş fikrine de ayrı bi sewindim.
Yorulsamda iyi geliyo cünkü bana15 gün sonra tekrar gel, sonra haftada 1 cagırıcam dedi
Sanırım bebişlerimizin gelmesine az kaldı![]()
kızlar slmlar, nasılsınız.???
gerçi geçmişi okudum, bazı sıkıntıları olan arkadaşlar olmuş galiba. alıntı yapmadım tek tek ama biri tuana idi sanırım
Allah ım sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımın yanında olsun inşşş..
bir de sarıbeybi için dualarımız eksik etmeyelim, inşş bir an önce bebeği yanına gelicek kadar sağlıklı olurr...
nilgün oda harika gözüküyor cnmm, güzel günlerde kullansın melis cik
ya bnm odamda hiç böle ayrıntı güzel dekoratif şeyler yok, önümüzdeki hafta kesinlikle bu konuya ve hastane çantası konusuna eğilicem
kendime söz veriyorum bu konuda
doğum konusunda da bana öyle geliyor ki ben normal doğum yapıcam. ayrıca bi sorunum olmazsa sancımın gelmesini beklicem 40 hafta oldu diye aldırmicam bebeğimi.
çünkü 42 ye kadar yolu var diyorlar. evde beklicem sancım gelsin.
en çok istediğim şey zaten bu. evde yavaş yavaş sancılarımın başlması, sonra onların sıklaşmasını takip etmem. sonra sıklaştığı zaman arabaya atlayıp hastaneye gitmek ve en fazla 2-3 saat içinde doğurmak.böyle sakin sakin, çok bağırmadan, ortalığı birbirine katmadan...
hep bunun hayalini kuruyorum ve bnun için dua ediyorumm![]()
geçmiş olsunn...bu sabah yalancı ağrılarla uyandım saatt 1'e kadar hem sancım devam etti hemde kasılmalarım.. çok şükür geçti gitti.
ayyy hayalimdeki doğum..kızlar slmlar, nasılsınız.???
doğum konusunda da bana öyle geliyor ki ben normal doğum yapıcam. ayrıca bi sorunum olmazsa sancımın gelmesini beklicem 40 hafta oldu diye aldırmicam bebeğimi.
çünkü 42 ye kadar yolu var diyorlar. evde beklicem sancım gelsin.
en çok istediğim şey zaten bu. evde yavaş yavaş sancılarımın başlması, sonra onların sıklaşmasını takip etmem. sonra sıklaştığı zaman arabaya atlayıp hastaneye gitmek ve en fazla 2-3 saat içinde doğurmak.böyle sakin sakin, çok bağırmadan, ortalığı birbirine katmadan...
hep bunun hayalini kuruyorum ve bnun için dua ediyorumm![]()
bebeğin eşi denilen şeyin yaşlanması ve eğer ileri seviyedeyse bebeğin gelişimi duruyıor. sarıbeybi sarkadaşımızda bu yüzden sezeryana alındı. geneelde son haftalarda olması gereken bişey fakat erken haftalardada olabiliyor ya tedavi gerektiriyor geciktiysede erken doğuma alınıyor. bende 35.haftada çıktı balık yağı hapı kullandım çok şükür ileri boyuta geçmedi.
Tatlim nasil dusunursen oyle olur, hayalin guzel ama sen surekli 41,42. Haftalari dusunuyorsun. Ne diledigine dikkat et, pisman olabilirsin o sicaklarda39-40 iyidir fazla uzamasin, bak her hafta birbirinden daha zor geciyor.
Biz yarin once Erenkoy pazarina, ordan Kadikoye gecicez. Geliyor musun?
Gel de uc hamis dagitalim zuccaciye dukkanlarini![]()
öncelikle nilobella canım herkes o kdr övmüş ki geri dönüp resimlerini bulabildim... ellerine sağlık canım.. çok güzel olmuş. kızın güle güle kullansın inş.. bizim beşiği eve bile sokmuyo annemçocuktan önce girmezmiş.. annemlerde fotosunu mu çeksem acaba???
geçmiş olsunn...
ayyy hayalimdeki doğum..ama bazı şeyler bu hayalimi bozuyo. bir: su gelirse herhangi bir mikrobik durum var mı diye acil dr a gitmemiz gerekiyormuş.
gidince de genelde bırakmıyorlar. beni yatağa bağlamasınlar suni sancı vermesinler ben razıyım.. bebiş ne zaman isterse o zaman gelsin. ben önce Allaha, sonra da oğluşuma çok güvniyorum. en doğru tarihi belirleyip gelecek o da inş![]()
canım hoşgeldin.. ben de seni merak ediyordum.. bebeğin iyi de böbreğin ne alemde bakayım??? üç haftadır yoktum ben.. geçmiş de çok geçmiş okuyamadımslm kızlar,nasılsınız
hava nasıl soğuk öyle....eve geldim bir gün önceden biber dolmam kalmıştı 2 tane onu dün çıkarmayı unutmuşum,iyiki de unutmuşum :))) gelir gelmez yoğurtla bir güzel yedim...sonra kesmedi ne alakaysa bir dilim ekmeğin üzerine böğürtlen reçeli sürüp yedim,hiçbir şey yapmadım uzattım ayaklarımı aldım pc.yi kucağıma size bakayım dedim...şimdi oğlum anlatamayacağım şekilde karnımı ve kasıklarımı deşiyor...
az geçmişe bakayım,bir yaramazlık yok değil mi???
hadi ya ...
doktorum son gidişimde plesantan biraz eskimiş ama çok önemli değil dedi doktorum önemli olsa müdahale ederdi dimi kendisi baya yoğun yoğun olduğu için umarım basından savmamıştır...(
neyse yarın tekrar kontrolüm var bakalım ne dicek?
ay bi de o var değil mi? ya işte dediğim gibi gelsin de 39-40 hafta da olur yani.
sabah ben gebe okuluna gidicem merdivenköy e... son hafta artık devamsızlık yapmiim. sertifika vericekler.
ordan saat 1 gibi çıkıyoruz. pazara değil ama k. köy e yetişebilirim sanırım. eğer size de uyarsa tabiii
abi ki suyun gelmesi bnm bütün bu planlarımı bozar..
o zmn da tüm sakinliğimi bi kenara bırakır, bütün panikliğimi takınır ve korku fimli modunda hastaneye koştururum![]()
Uyar cicim, bizim kadikoye gecmemiz 2yi bulur, yine telefonlasiriz![]()
öncelikle nilobella canım herkes o kdr övmüş ki geri dönüp resimlerini bulabildim... ellerine sağlık canım.. çok güzel olmuş. kızın güle güle kullansın inş.. bizim beşiği eve bile sokmuyo annemçocuktan önce girmezmiş.. annemlerde fotosunu mu çeksem acaba???
eşyalrın hepsini güle güle kullansın bebişinBurada renkli oyncak raflari (henuz oyuncagi olmasa da), kirli sepeti, bebek bezi ve islak mendil arabasi, (henuz doldurulmamis) hastane cantamiz,
Bebek bakim dolabimiz gorulmekte.
anniştolar günayydıııııınnnn
nihayet bizde iznimize ayrıldııkkkkk
ancak bugün anlıyoruz izinde olduğumuzuuu
geçen hafta perşembe raporumuzu akdık
cuma günü kına vardı ctesi düğün vardı
pazar ptesi salı çamaşır yıka kurut ütüle yerleştir bööööhh geldiiii
oğluştom düğünü çok sevdi oyuncu olucak sanırım annesi gibi
şimdi uyandık kahvaltımızı ettik
bi bakalım dedik teyzoşlarımız napıyor diyeeee
geçmişi okumadık
sorun sıkıntı yoktur inş.????
doğuran da yoktur dimiii????
çooook özlemişizz siziii bizzzz
bebeğin eşi denilen şeyin yaşlanması ve eğer ileri seviyedeyse bebeğin gelişimi duruyıor. sarıbeybi sarkadaşımızda bu yüzden sezeryana alındı. geneelde son haftalarda olması gereken bişey fakat erken haftalardada olabiliyor ya tedavi gerektiriyor geciktiysede erken doğuma alınıyor. bende 35.haftada çıktı balık yağı hapı kullandım çok şükür ileri boyuta geçmedi.