• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım sendeki yaşlanma hangi seviyede çıktı?
bende de varmış da 1. seviyede
o kadar balık yedim balık yağı hapı içtim ama yok yine oldu işte
daha artmaması için ne yapmam gerekiyor acaba

ben seviyesini bilmiyorum. ama doktorum şöyle bir kelime kullandı 35.haftanda 38 haftalık gibi dedi. banada tek takviye olarak balık yağı hapı dedi.

Butun gun burda laf yetistirmekten baslamadim. Ama durtuldugum iyi oldu, kalkip yapicam mesai bitmeden fotosunu yolliycam, soz:-)

Hahaha, tamam ya tamam gidiyorum. Bu gitmeden onceki son mesajim. 1 saat sonra canta hazir, bak soz verdim:-)

nilobella hadi sen basla senin yaptıgını görünce bende gaza gelip baslıycam :9: benimde artık yapmam lazım, hep kafamın içinde dolaşıp duruyo :28::28::30::30:

canım aslında hiç zor değil kuraiyenin kalıbının olması yeterli hepsini yapmak için..

ya sen yapmıştın ya cnmm bu marshmellowlardan şker hamurunu yapmak kolay oluyor mu?
bi de bu yumuş şeyler ya pembe ye beyaz ama bnm oğlum olacak. nerden hlcam mavi, sarı, kahve, yeşil vb marshmelow larııı:50:
Butun gun burda laf yetistirmekten baslamadim. Ama durtuldugum iyi oldu, kalkip yapicam mesai bitmeden fotosunu yolliycam, soz:-)

Cok tesekkur ederiz. Daha guzelleri sizin olsun kizlar.
Ben prima premium care 1 numara olandan 4 paket almistim, gunde 10 tane falan degisince 1 ay gider diye dusundum.
1er paket de 2-3 numara var. Kiyafet olarak pijama sayimiz cok fazla, kolsuz badimiz, yarim kollu badimiz 8er tane falan. 3-4 tane de uzun kollu tulumumuz var. 3 tane de kundagimiz var. Duruma gore takviye yapariz belki hediye falan da gelir?

Hahaha, tamam ya tamam gidiyorum. Bu gitmeden onceki son mesajim. 1 saat sonra canta hazir, bak soz verdim:-)

Evet, super olurdu:-( ben esraya yanasiyorum ufak ufak, cirak al falan diyorum tebessum ediyor kibar kibar:-P

bakalım kim çırak kim usta...
biz zaten muhtemelen irlikte yapıp beceremicez bunları ama du bakalım.
ben azcık modellere bakıyorum sen de bak olur mu? senin hayal gücün daha geniş, bana fikir verirsin.
ben şeker hamuru yapımı nasıl olur onu düşünüyorum şimdi

Evet, super olurdu:-( ben esraya yanasiyorum ufak ufak, cirak al falan diyorum tebessum ediyor kibar kibar:-P

hadi bakalım bekliyorum :34: bende gaza gelirimde akşam hazırlayıp yarın fotolarını paylaşırım :))
esra kızım sana diyorum gelinim sen işit diyor nilo duydun mu :52::52: valla gelin bir araya beraber yapın bence..

hmonglu canım sen beyaz yoğurursun sıvı gıda boyası oluyor onlardan kullanırsın sende renklendirmek için.

nilgüncüm odanızı gördüm...
maşallah ne kadar renkli,zevkli bir oda olmuş tam prenses odası :))) Allah'ım güzel günler yaşatsın o odada yavruna...

kızlar çok uykum geldi ben azcık dinleneyim...akşama görüşürüz...

herkesemerhaba,
sabahtan beri yazamadım bir türlü. geçmişi yeni bitirebildim.
saribeybiye çok üzüldüm. umarım biran önce toparlanır bebişi. ilk doğumumuz oldu diye sevinirken. Allah yardımcısı olsun.
niobella odanız çok güzel olmuş. sağlıkla sıhhatle büyütürsün bebeişini içinde inşallah.

ben de bugün işten fırsat bulup ulus a gittim ve bebek şekeri işini hallettim. gelirken de kızılaydan iş yerine yürüdüm. biraz ıslandım ve şuan hem hapşuruyorum hem de burnum akıyor. iş yerindeyim ne yapsam bilemedim. iki günüm kaldı Allahtan derken son iki gün hastalık çıkardım başıma.

ya sen yapmıştın ya cnmm bu marshmellowlardan şker hamurunu yapmak kolay oluyor mu?
bi de bu yumuş şeyler ya pembe ye beyaz ama bnm oğlum olacak. nerden hlcam mavi, sarı, kahve, yeşil vb marshmelow larııı:50:

bakalım kim çırak kim usta...
biz zaten muhtemelen irlikte yapıp beceremicez bunları ama du bakalım.
ben azcık modellere bakıyorum sen de bak olur mu? senin hayal gücün daha geniş, bana fikir verirsin.
ben şeker hamuru yapımı nasıl olur onu düşünüyorum şimdi

canım şeker hamurunun yapımı aslında çok kolay normal hamur yoğurur gibi yani hiç bir zorluğu yok sadece marshmelovları eritmesi bekletiyor seni.

herkesemerhaba,
saribeybiye çok üzüldüm. umarım biran önce toparlanır bebişi. ilk doğumumuz oldu diye sevinirken. Allah yardımcısı olsun.
niobella odanız çok güzel olmuş. sağlıkla sıhhatle büyütürsün bebeişini içinde inşallah.

ben de bugün işten fırsat bulup ulus a gittim ve bebek şekeri işini hallettim. gelirken de kızılaydan iş yerine yürüdüm. biraz ıslandım ve şuan hem hapşuruyorum hem de burnum akıyor. iş yerindeyim ne yapsam bilemedim. iki günüm kaldı Allahtan derken son iki gün hastalık çıkardım başıma.

oh ne güzel bebek şekerlerini halletmişsin nasıl bir şey aldın ulusta gerçekten fiyatlar uygun mu yani oraya gitmeye değer mi ne diyorsun. Güzel güzel dağıt şekerlerini inş.
bu arada hemen ıhlamur falan iç bari

herkesemerhaba,

tüh gitmeseydin keşke...

Kızlarrrr,,,

Plesanta eskimesi ne demek bilen var mı ? iyi bişey mi kötü bişey mi?
her hamilelikde oluyor ama kimi plesanta erken yaşlanıyor o zamanda bebeği besleyip büyütmüyor canım ama kısa vadeli zararı olupda korkutacak boyutta değil.
bu sabah yalancı ağrılarla uyandım saatt 1'e kadar hem sancım devam etti hemde kasılmalarım.. çok şükür geçti gitti.
bende de oluyor o kasılmalar.o zamanlarda çok korkuyorum işte bende hiç geçmicek diye.
kızlar slmlar, nasılsınız.???
gerçi geçmişi okudum, bazı sıkıntıları olan arkadaşlar olmuş galiba. alıntı yapmadım tek tek ama biri tuana idi sanırım
Allah ım sıkıntısı olan tüm arkadaşlarımın yanında olsun inşşş..
bir de sarıbeybi için dualarımız eksik etmeyelim, inşş bir an önce bebeği yanına gelicek kadar sağlıklı olurr...

nilgün oda harika gözüküyor cnmm, güzel günlerde kullansın melis cik:34:
ya bnm odamda hiç böle ayrıntı güzel dekoratif şeyler yok, önümüzdeki hafta kesinlikle bu konuya ve hastane çantası konusuna eğilicem
kendime söz veriyorum bu konuda:1:

doğum konusunda da bana öyle geliyor ki ben normal doğum yapıcam. ayrıca bi sorunum olmazsa sancımın gelmesini beklicem 40 hafta oldu diye aldırmicam bebeğimi.
çünkü 42 ye kadar yolu var diyorlar. evde beklicem sancım gelsin.
en çok istediğim şey zaten bu. evde yavaş yavaş sancılarımın başlması, sonra onların sıklaşmasını takip etmem. sonra sıklaştığı zaman arabaya atlayıp hastaneye gitmek ve en fazla 2-3 saat içinde doğurmak.böyle sakin sakin, çok bağırmadan, ortalığı birbirine katmadan...
hep bunun hayalini kuruyorum ve bnun için dua ediyorumm:21::21:
inşallah canım Allah gönlüne göre versin güzel bi doğum olur dilerim.normal doğum yapmak gerçekten harika ki ben yapmadım sezeryanda rahattı.ikincide sezeryan olcak kısmetse.
Bayanlar, az önce sağlık ocağından geldim,ayda bir falan oraya da kontrole çağırıyorlar.şu son gidişim fena canımı sıktı,bakalım pozisyonu nasılmış dedi ebe,ben nasıl bakacaksın derken sağ kasığıma doğru elleriyle bastırması bir oldu,acayip canım acıdı.Sizde böyle bi durum oldu mu?acaba bi zararı olmuş mudur bebeğe?
böyle sağlıkçılar çalışmasın ya vallahi.insanda hamile psikolojisi bırakmıyorlar.bir şey olmamıştır ama senin canın yandı.
kızlar bebek bezi ben 1 paket yeni doğan 1 pakette 2 numara prima premıum care aldım.
bugün şok a uğradım. orada huggies organik 15 li 3 numara bez aldım.fiyatı 5 tl.çok uygun.hem stok yapmak isteyip hemde fazla bez almak istemeyenler yada huggies i merak edip denemek isteyenler için oldukça mantıklı ve ekonomik geldi bana.
bir bakın derim. diğer hiç bir markette böyle küçük paketlerin satıldığına rastlamadım.
ayrıca 1 paket bez ne kadar süre gidiyor bilen var mı acaba???

birde kızlar siz bebeğe hep uzun kollumu giydireceksiniz. bizim burası(kuşadası) sıcak oluyor ben ilk 1 hafta uzun giydiririm sonra sadece badi giydireyim diye düşündüğüm için ona göre kıyafet aldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. bu konuda kafam karıştı.ona göre belki 1-2 tane daha yenidoğan için uzun bir şeyler alırım.
niobella bu arada odanıza bayıldım.çok zevklisin.mutlu mutlu sağlıkla büyüt bebişini içinde:nazar:
ben hep ihtiyacım oldukça aldım alyaya bezi 3 sene önce hiç alıp alıp atmadım kenara.zaten çok fahiş fiyatları yokki.
uzun kollu giydirme işini bende düşünüyorum bu ara canım ancak terletip isilik döktürmektense duruma göre hareket ederim herhalde.ince kısa kollu giydiririm gibi geliyor.bilemiyorum bu sene çok sıcak olacak diyorlar kesin bir çok bebek isilik olacak:43:
herkesemerhaba,

geçmiş olsun canım ıhlamur ballı limon filan iç iyi gelir sana

oh ne güzel bebek şekerlerini halletmişsin nasıl bir şey aldın ulusta gerçekten fiyatlar uygun mu yani oraya gitmeye değer mi ne diyorsun. Güzel güzel dağıt şekerlerini inş.
bu arada hemen ıhlamur falan iç bari

canım valla çok gezmeden aldım. halim yoktu çok. zaten arkadaşımın tavsiyesi üzerine gitmiştim. liza davetiye adı. sitesi de var. ama internette aldığım modelin tanesini 4 tlye görmüştüm başka bi sitede. bana 2,75 dedi. en son tanesini 2 ye indirdim. çok sıktım adamı az daha insin diye ama nuh dedi peygamber demedi. :50:

İstanbuldan son hawa durumunu bildiriyorum :3: sankii biraz güneş açtı gibi gibi ama insallah kaçmaz :31:
koca bi bardak sütümüzü içtik, gofretimizi yedik :125::125: simdi gaza gelip kendimizi dışarı atmayı bekliyoruz :9::9::66:

slm cnm
bugün nasılsın?
tiksinmezsen sana dalak yemeni tavsiye edicem
annem kardeşime hamileyken yemek zorunda kalmıştı...

Selma canim

Daha iyiyim canim. Bas donme dvm ama azaldi. Oturunca yoruluyorum,ayakda kalincada. O yuzden bol bol yatiyorum.
Dalak duymadim hic,esime sordum acikladi :1: bulamamki burda helal olan.Cok saol ama

Sizler nasilsiniz?

Back
X