• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Maşallah canım bebişine de sanada:nazar: Seninle bebişlerimizin kilosu aynı gidiyor,benimde 33+4 te 2.448 gr dı ama ben toplamda 14,5 kg almışım,senin maşallahın var,2 hafta sonra görüşelim 36.haftanda dedi,1 Haziranda randevum var,sonrasında da haftada bir görüşücez dedi.Benim kızım 6.aydan beri aşağıda duruyor,detaylıda doğum pozisyonundaydı hala da öyle çok şükür ama doktorum 36-37 ye kadar yolu var,pozisyonu değiştirebilir tekrar dönebilir dedi.Bu aralar ben de epidurali düşünmeye başladım,yalancı sancılardan dolayı tırstım galiba:1: Bakalım bidahaki randevu da soracağım doktora epidurali tavsiye eder mi diye.Yeter ki sağlıcakla ve vaktinde gelsin bebişlerimiz,öyle ya da böyle doğacaklar elbet.Tüm hamişlerin duacısıyım.

benimde 1 haziranda randewum görüşelim seninle tekrar :34: benim annem kardesimle beni cok zor doğurmus o yüzden tırsıyorum biraz genetik midir acaba diye, cünkü regl konusunda ap aynıyız cekiyoruz :31:
ama doğum konusunda ona benizyceksem epidurali kesin düşünüyorum ki doktorum ıkınma hissi kesinlikle kaybolmuyor, cok konforlu dedi :ssz: :21:
insallah hepimiz sağlıcakla alırız miniklerimizi kucagımza :16::16:

kızlar bebek bezi ben 1 paket yeni doğan 1 pakette 2 numara prima premıum care aldım.
bugün şok a uğradım. orada huggies organik 15 li 3 numara bez aldım.fiyatı 5 tl.çok uygun.hem stok yapmak isteyip hemde fazla bez almak istemeyenler yada huggies i merak edip denemek isteyenler için oldukça mantıklı ve ekonomik geldi bana.
bir bakın derim. diğer hiç bir markette böyle küçük paketlerin satıldığına rastlamadım.
ayrıca 1 paket bez ne kadar süre gidiyor bilen var mı acaba???

birde kızlar siz bebeğe hep uzun kollumu giydireceksiniz. bizim burası(kuşadası) sıcak oluyor ben ilk 1 hafta uzun giydiririm sonra sadece badi giydireyim diye düşündüğüm için ona göre kıyafet aldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. bu konuda kafam karıştı.ona göre belki 1-2 tane daha yenidoğan için uzun bir şeyler alırım.
niobella bu arada odanıza bayıldım.çok zevklisin.mutlu mutlu sağlıkla büyüt bebişini içinde:nazar:

kızlar bebek bezi ben 1 paket yeni doğan 1 pakette 2 numara prima premıum care aldım.
bugün şok a uğradım. orada huggies organik 15 li 3 numara bez aldım.fiyatı 5 tl.çok uygun.hem stok yapmak isteyip hemde fazla bez almak istemeyenler yada huggies i merak edip denemek isteyenler için oldukça mantıklı ve ekonomik geldi bana.
bir bakın derim. diğer hiç bir markette böyle küçük paketlerin satıldığına rastlamadım.

birde kızlar siz bebeğe hep uzun kollumu giydireceksiniz. bizim burası(kuşadası) sıcak oluyor ben ilk 1 hafta uzun giydiririm sonra sadece badi giydireyim diye düşündüğüm için ona göre kıyafet aldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. bu konuda kafam karıştı.ona göre belki 1-2 tane daha yenidoğan için uzun bir şeyler alırım.
niobella bu arada odanıza bayıldım.çok zevklisin.mutlu mutlu sağlıkla büyüt bebişini içinde:nazar:

2 saattr bir alt değiştirmemiz gerekiyor
ona göre günde 10 tane falan bez gider ilk zamanlar bence

kıyafet konusunda da doğduğundan ilk 10-15 gün anne karnı sıcaklığı olması lazım
bizim ev de sıcak ama o zamanlar uzun giydiririm yine de diye düşünüyorum

$bebek-kurabiyeleri-12.webp

yaaa bu ne güzel bişey olmuş böyleeeee:16::16:
bunu yapmak zordur herhalde değil mi???

cnm bebek bezleri ne kadar gider diye ben de bilemedim
ama yeni doğum yapmış arkadaşım 1 numaradan sadece 1 paket kullandık
elimizde kalanları kapıcıya verdim,
sonra hemen 2 numaraya geçtik dedi
ben de buna istinaden 1 paket aldım
gerekirse 1 paket daha alırım
ama 2 numaradan 3 paket aldım
gerisine doğduktan sonra bakıcam
gelişimine ve kilosuna göre...

ilk 20 gün uzun kollu giydiricem
izmir sıcaklarına dayanamaz çocuk
sonra kısa kollulara geçerim diye düşündüm
ama eti hemen kızaran cinsten olursa
mecbur uzun kollu...

bugün hazırlamıştır heralde artık
di mi nilobella...

hiç sanmıyorum hazırladığını, çünkü hala burda:1::1:

hmonglu , nilo yakın olsaydınız toplanır hep birlikte yapardık kurabiyeleri:))

valla güzel olurdu...göbekten mutfaklarda yer kalmazdı ama:1::1::1:
şekerim kıskandırmak gibi olmasın ama baktık biz tek tek beceremiyoruz, nilgünle hemen bir araya gelebiliriz

canım hoşgeldin.. ben de seni merak ediyordum.. bebeğin iyi de böbreğin ne alemde bakayım??? üç haftadır yoktum ben.. geçmiş de çok geçmiş okuyamadım:1::1:

hoş buldum tatlım çok şükür böbreğim de iyi...
ilk taşı hastanede idrar testi kabına düşürmüştüm...sonrasında yine düşürdüm bu sefer evdeydim...ve şülkürler olsun ki bir daha ağrı sızı yaşamadım...
hastaneye gittim ama yine de dedim böyle böyle 2. kez düşürdüm,tahlil ve ultrason temiz çıktı...şimdilik sorunum kalmadı :nazar:

sen nasılsın peki??? ağrın var mı???

Selam annisler,biz erkenciyiz bugun cunku hem ultraon hemde dr randevumuz var. Gecmise az bi goz attim ya gozum korkmaya basladi bicok arkadas bebeklerin gelisiminde problem yasiyo bende son iki haftadir hic guzel beslenmedim,cunku istahim gitti hicbisey yiyemiyorum. Benim gluten alerjim oldugu icin hamur isi hicbisey yiyemiyorum zaten,sadece sebze, meyve ve et. Ettende hamilelikte tiksindigim icin cok sk yiyemiyorum. Doktor bakalim kac kilo diycek bebise,gerci sadece gobekten 13-14 kilo arasi aldim bu da sadece bebegin kilo aldigini gosteriyo heralde,ya da ben kendimi kandiriyorum. Neyse insallah guzel haberlerle donerim,Rabbim hepimize guzel haberler aldirsin. Ben bi gecmise bakayim doktordan donunce yazarim sonuclari simdilik hepinizi cok cok optum:)

benimde 1 haziranda randewum görüşelim seninle tekrar :34: benim annem kardesimle beni cok zor doğurmus o yüzden tırsıyorum biraz genetik midir acaba diye, cünkü regl konusunda ap aynıyız cekiyoruz :31:
ama doğum konusunda ona benizyceksem epidurali kesin düşünüyorum ki doktorum ıkınma hissi kesinlikle kaybolmuyor, cok konforlu dedi :ssz: :21:
insallah hepimiz sağlıcakla alırız miniklerimizi kucagımza :16::16:

tamam canım görüşelim.beni 26 mayısta çağırdı ama eşim ogün izin alamadığı için 1 hazirana erteledik,Annem hiç adet sancısı çekmemiş,ben beni bildim bileli her ay acile gidiyorum sancıdan,doğumları çok kolay olurmuş,hele benim nasıl doğduğumu anlamamış bile,belki de çok zayıf doğmuşum ondandır,1.500 gr falan doğmuşum,hem de evde doğurmuş.Anneme diyorum inş doğum konusunda sana çekerim:1: Doktorun çatı muayenesi yaptı mı?. Benim yapmadı,sancım geldiğinde yapacakmış,o anda karar verecekmiş,çünkü bebeğin doğum kilosu önemli dedi,kilosuna göre çatından geçip geçmeyeceğine karar vericez dedi.Bakalım hayırlısı.

tamam canım görüşelim.beni 26 mayısta çağırdı ama eşim ogün izin alamadığı için 1 hazirana erteledik,Annem hiç adet sancısı çekmemiş,ben beni bildim bileli her ay acile gidiyorum sancıdan,doğumları çok kolay olurmuş,hele benim nasıl doğduğumu anlamamış bile,belki de çok zayıf doğmuşum ondandır,1.500 gr falan doğmuşum,hem de evde doğurmuş.Anneme diyorum inş doğum konusunda sana çekerim:1: Doktorun çatı muayenesi yaptı mı?. Benim yapmadı,sancım geldiğinde yapacakmış,o anda karar verecekmiş,çünkü bebeğin doğum kilosu önemli dedi,kilosuna göre çatından geçip geçmeyeceğine karar vericez dedi.Bakalım hayırlısı.

o gün gelsin hele belki epidurale gerek kalmadan doğururuz insallah :9::9: yok canım yapmadı bişey de söylemedi muayene hakkında. aslında ben bugün sorucaktm ama unuttum. artık 1 haziranda sorarım, yada soramadan yapar :53::53: :52:

ben taktım çantaya:52::52::52: hazırladınmı :27::27:
Butun gun burda laf yetistirmekten baslamadim. Ama durtuldugum iyi oldu, kalkip yapicam mesai bitmeden fotosunu yolliycam, soz:-)

Cok tesekkur ederiz. Daha guzelleri sizin olsun kizlar.
Ben prima premium care 1 numara olandan 4 paket almistim, gunde 10 tane falan degisince 1 ay gider diye dusundum.
1er paket de 2-3 numara var. Kiyafet olarak pijama sayimiz cok fazla, kolsuz badimiz, yarim kollu badimiz 8er tane falan. 3-4 tane de uzun kollu tulumumuz var. 3 tane de kundagimiz var. Duruma gore takviye yapariz belki hediye falan da gelir?

bugün hazırlamıştır heralde artık
di mi nilobella...
Hahaha, tamam ya tamam gidiyorum. Bu gitmeden onceki son mesajim. 1 saat sonra canta hazir, bak soz verdim:-)

hmonglu , nilo yakın olsaydınız toplanır hep birlikte yapardık kurabiyeleri:))
Evet, super olurdu:-( ben esraya yanasiyorum ufak ufak, cirak al falan diyorum tebessum ediyor kibar kibar:-P

canım sendeki yaşlanma hangi seviyede çıktı?
bende de varmış da 1. seviyede
o kadar balık yedim balık yağı hapı içtim ama yok yine oldu işte
daha artmaması için ne yapmam gerekiyor acaba

ben seviyesini bilmiyorum. ama doktorum şöyle bir kelime kullandı 35.haftanda 38 haftalık gibi dedi. banada tek takviye olarak balık yağı hapı dedi.

Butun gun burda laf yetistirmekten baslamadim. Ama durtuldugum iyi oldu, kalkip yapicam mesai bitmeden fotosunu yolliycam, soz:-)

Hahaha, tamam ya tamam gidiyorum. Bu gitmeden onceki son mesajim. 1 saat sonra canta hazir, bak soz verdim:-)

nilobella hadi sen basla senin yaptıgını görünce bende gaza gelip baslıycam :9: benimde artık yapmam lazım, hep kafamın içinde dolaşıp duruyo :28::28::30::30:

canım sendeki yaşlanma hangi seviyede çıktı?
bende de varmış da 1. seviyede
o kadar balık yedim balık yağı hapı içtim ama yok yine oldu işte
daha artmaması için ne yapmam gerekiyor acaba

ben seviyesini bilmiyorum. ama doktorum şöyle bir kelime kullandı 35.haftanda 38 haftalık gibi dedi. banada tek takviye olarak balık yağı hapı dedi.

Back
X