- Konu Sahibi TwoPrincess
- #28.561
Tesekkur ederizbizimkiler de yataginin basinda dua ediyor
Foto koy da, bakalim biraz kafamiz dagilsin, bugun haberler biraz uzucu odalarla falan oyalaniyoruz oyle....
ben taktım çantaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederizbizimkiler de yataginin basinda dua ediyor
Foto koy da, bakalim biraz kafamiz dagilsin, bugun haberler biraz uzucu odalarla falan oyalaniyoruz oyle....
Maşallah canım bebişine de sanadaSeninle bebişlerimizin kilosu aynı gidiyor,benimde 33+4 te 2.448 gr dı ama ben toplamda 14,5 kg almışım,senin maşallahın var,2 hafta sonra görüşelim 36.haftanda dedi,1 Haziranda randevum var,sonrasında da haftada bir görüşücez dedi.Benim kızım 6.aydan beri aşağıda duruyor,detaylıda doğum pozisyonundaydı hala da öyle çok şükür ama doktorum 36-37 ye kadar yolu var,pozisyonu değiştirebilir tekrar dönebilir dedi.Bu aralar ben de epidurali düşünmeye başladım,yalancı sancılardan dolayı tırstım galiba
Bakalım bidahaki randevu da soracağım doktora epidurali tavsiye eder mi diye.Yeter ki sağlıcakla ve vaktinde gelsin bebişlerimiz,öyle ya da böyle doğacaklar elbet.Tüm hamişlerin duacısıyım.
tmm cnm o zmn öyle yapalımm:))
kurabiye konusunda çığır açmayı planlıyorum, tabii malzemeleri aldıktan sonra totomu kaldırıp yapmaya başlayabilirsem![]()
kızlar bebek bezi ben 1 paket yeni doğan 1 pakette 2 numara prima premıum care aldım.
bugün şok a uğradım. orada huggies organik 15 li 3 numara bez aldım.fiyatı 5 tl.çok uygun.hem stok yapmak isteyip hemde fazla bez almak istemeyenler yada huggies i merak edip denemek isteyenler için oldukça mantıklı ve ekonomik geldi bana.
bir bakın derim. diğer hiç bir markette böyle küçük paketlerin satıldığına rastlamadım.
ayrıca 1 paket bez ne kadar süre gidiyor bilen var mı acaba???
birde kızlar siz bebeğe hep uzun kollumu giydireceksiniz. bizim burası(kuşadası) sıcak oluyor ben ilk 1 hafta uzun giydiririm sonra sadece badi giydireyim diye düşündüğüm için ona göre kıyafet aldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. bu konuda kafam karıştı.ona göre belki 1-2 tane daha yenidoğan için uzun bir şeyler alırım.
niobella bu arada odanıza bayıldım.çok zevklisin.mutlu mutlu sağlıkla büyüt bebişini içinde![]()
ben taktım çantayahazırladınmı
![]()
kızlar bebek bezi ben 1 paket yeni doğan 1 pakette 2 numara prima premıum care aldım.
bugün şok a uğradım. orada huggies organik 15 li 3 numara bez aldım.fiyatı 5 tl.çok uygun.hem stok yapmak isteyip hemde fazla bez almak istemeyenler yada huggies i merak edip denemek isteyenler için oldukça mantıklı ve ekonomik geldi bana.
bir bakın derim. diğer hiç bir markette böyle küçük paketlerin satıldığına rastlamadım.
birde kızlar siz bebeğe hep uzun kollumu giydireceksiniz. bizim burası(kuşadası) sıcak oluyor ben ilk 1 hafta uzun giydiririm sonra sadece badi giydireyim diye düşündüğüm için ona göre kıyafet aldım. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. bu konuda kafam karıştı.ona göre belki 1-2 tane daha yenidoğan için uzun bir şeyler alırım.
niobella bu arada odanıza bayıldım.çok zevklisin.mutlu mutlu sağlıkla büyüt bebişini içinde![]()
bugün hazırlamıştır heralde artık
di mi nilobella...
hmonglu , nilo yakın olsaydınız toplanır hep birlikte yapardık kurabiyeleri:))
canım hoşgeldin.. ben de seni merak ediyordum.. bebeğin iyi de böbreğin ne alemde bakayım??? üç haftadır yoktum ben.. geçmiş de çok geçmiş okuyamadım![]()
benimde 1 haziranda randewum görüşelim seninle tekrarbenim annem kardesimle beni cok zor doğurmus o yüzden tırsıyorum biraz genetik midir acaba diye, cünkü regl konusunda ap aynıyız cekiyoruz
ama doğum konusunda ona benizyceksem epidurali kesin düşünüyorum ki doktorum ıkınma hissi kesinlikle kaybolmuyor, cok konforlu dedi![]()
insallah hepimiz sağlıcakla alırız miniklerimizi kucagımza![]()
tamam canım görüşelim.beni 26 mayısta çağırdı ama eşim ogün izin alamadığı için 1 hazirana erteledik,Annem hiç adet sancısı çekmemiş,ben beni bildim bileli her ay acile gidiyorum sancıdan,doğumları çok kolay olurmuş,hele benim nasıl doğduğumu anlamamış bile,belki de çok zayıf doğmuşum ondandır,1.500 gr falan doğmuşum,hem de evde doğurmuş.Anneme diyorum inş doğum konusunda sana çekerimDoktorun çatı muayenesi yaptı mı?. Benim yapmadı,sancım geldiğinde yapacakmış,o anda karar verecekmiş,çünkü bebeğin doğum kilosu önemli dedi,kilosuna göre çatından geçip geçmeyeceğine karar vericez dedi.Bakalım hayırlısı.
Butun gun burda laf yetistirmekten baslamadim. Ama durtuldugum iyi oldu, kalkip yapicam mesai bitmeden fotosunu yolliycam, sozben taktım çantayahazırladınmı
![]()
Hahaha, tamam ya tamam gidiyorum. Bu gitmeden onceki son mesajim. 1 saat sonra canta hazir, bak soz verdimbugün hazırlamıştır heralde artık
di mi nilobella...
Evet, super olurdu:-( ben esraya yanasiyorum ufak ufak, cirak al falan diyorum tebessum ediyor kibar kibarhmonglu , nilo yakın olsaydınız toplanır hep birlikte yapardık kurabiyeleri:))
canım sendeki yaşlanma hangi seviyede çıktı?
bende de varmış da 1. seviyede
o kadar balık yedim balık yağı hapı içtim ama yok yine oldu işte
daha artmaması için ne yapmam gerekiyor acaba
Butun gun burda laf yetistirmekten baslamadim. Ama durtuldugum iyi oldu, kalkip yapicam mesai bitmeden fotosunu yolliycam, soz
Hahaha, tamam ya tamam gidiyorum. Bu gitmeden onceki son mesajim. 1 saat sonra canta hazir, bak soz verdim
nilobella hadi sen basla senin yaptıgını görünce bende gaza gelip baslıycambenimde artık yapmam lazım, hep kafamın içinde dolaşıp duruyo
![]()
canım sendeki yaşlanma hangi seviyede çıktı?
bende de varmış da 1. seviyede
o kadar balık yedim balık yağı hapı içtim ama yok yine oldu işte
daha artmaması için ne yapmam gerekiyor acaba