• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sarıbeybi ile konuşan var mı???
nasıl acaba???

mayıs annesi arkadaşım en sonunda doğum yaptı bu arada...
kızı o kadar beklettiler 10 cm açılmaya en sonunda ulaştılar ama bu seferde bebek yukarı kaçmış her ıkınmada...mecbur sezaryana aldılar...demek ki neymiş devlet gerçekten sezaryanı mecburi yapıyormuş...
ama kızcağız mahvoldu ya...kaç gündür...

İste en korktugum olay bu, hem aci cek hem sezeryan ol.
Allahim sen yardim et:18:

selamlarrr
$4fb3q8rkjg6qi15i9idn19.webp $UCAK-KALKIYORRRRR-KECE-KAPI-SUSU-KARGO-DAHIL__48204179_0.webp

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
kapı süsü yapacağım hangi modelden yapayım???

Hanımlarrr ben geldimmmmm :)

Güzel haberlerle geldim hemdeeeee....

Mobilyacıya gittik eşimle kadın geldi dedi hemen beşiğe de bakın yaptırdığım çünkü ben daha ogün şifonyeri görür görmez geri yollamıştım ürünleri...aman allahhımmm odaaa neee beşik demeye bin şahit isterrrr...kocaman yatağın üstüne beşiği oturmuşlar yanlar açıkkk altı gözüküoo..dedim bikere daha hayal kırıklığına uğrattınız beni...

birinci yalnışınız bana teşhir ürünü değil dediniz teşhir ürünü çıktı..

ikincisi renkleri farklı geldi..

üçüncüsü eşyaları kolisiz çıplak bi şekilde çarpa çarpa çıkardınız..

dördüncüsüde bbu beşik ne böle dedimmmm..

ben mennun değilim hiç ürün iptali istiyorum dedim...partonu geldi önce gergin konuşmaya başlayınca,,ded,m ben hamileyim size umut ettim rezil ettiniz zamanımı gerdiniz beni dedimm...ben böle duygusal konuşunca adam hemen yumuşadı tamam paranızı peşin veriyorum dedi,bend edim tüketici haklarımı gayet iyi biliyorum lafımla adam özür lere falan başladı hala arkamdan abla kusura bakma diodu..

neyse sağsağlim paramı aldım..eşim dedi bu sefer doğğruu beliss mağazısına :D

gittik 955 liraya nakit parayla hem mekan yatağını hem altta resimde olan odayı aldık en geç ayın 30 unda geitrcekler..içim rahatladıı :)

bi ohh çektim...

nilobella
çantan hazır ya artık kafan rahat olur
benim öle olmuştu
ben pompayı kuydum içine
ne olur olmaz sağmak gerekirse diye
bebek için 4 takım koydum
çok fazla kirletebiliyolar
benim sabahlık eksik
bi alsam ona uygun tacımı da alcam ama...
hala beğenip alamadım
2 gecelik koydum kendime

bu ct de takı beğenicem
eşimin doğum hediyesini yani ;)

Hanımlarrr ben geldimmmmm :)

Güzel haberlerle geldim hemdeeeee....

Mobilyacıya gittik eşimle kadın geldi dedi hemen beşiğe de bakın yaptırdığım çünkü ben daha ogün şifonyeri görür görmez geri yollamıştım ürünleri...aman allahhımmm odaaa neee beşik demeye bin şahit isterrrr...kocaman yatağın üstüne beşiği oturmuşlar yanlar açıkkk altı gözüküoo..dedim bikere daha hayal kırıklığına uğrattınız beni...

birinci yalnışınız bana teşhir ürünü değil dediniz teşhir ürünü çıktı..

ikincisi renkleri farklı geldi..

üçüncüsü eşyaları kolisiz çıplak bi şekilde çarpa çarpa çıkardınız..

dördüncüsüde bbu beşik ne böle dedimmmm..

ben mennun değilim hiç ürün iptali istiyorum dedim...partonu geldi önce gergin konuşmaya başlayınca,,ded,m ben hamileyim size umut ettim rezil ettiniz zamanımı gerdiniz beni dedimm...ben böle duygusal konuşunca adam hemen yumuşadı tamam paranızı peşin veriyorum dedi,bend edim tüketici haklarımı gayet iyi biliyorum lafımla adam özür lere falan başladı hala arkamdan abla kusura bakma diodu..

neyse sağsağlim paramı aldım..eşim dedi bu sefer doğğruu beliss mağazısına :D

gittik 955 liraya nakit parayla hem mekan yatağını hem altta resimde olan odayı aldık en geç ayın 30 unda geitrcekler..içim rahatladıı :)

bi ohh çektim...

hadi geçmiş olsun cnm, haklarından gelmişsin!!!

jelibonscum ikisini de beğendim ben tercih yapamadım cnm...ama hangisini seçersen seç süper olur eminim...

noremcim ohhhhh sefanız olsun iyi haklarından gelmişsin :1: çok iyi olmuş,aldığınız da hayırlı olsun...

selamlarrr
Eki Görüntüle 418086 Eki Görüntüle 418087

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var
kapı süsü yapacağım hangi modelden yapayım???

Tatlm daha zor olmakla birlikte ben helikopteri begendim:-)

nilobella
çantan hazır ya artık kafan rahat olur
benim öle olmuştim
ben pompayı kuydum içine
ne olur olmaz sağmak gerekirse diye
bebek için 4 takım koydum
çok fazla kirletebiliyolar
benim sabahlık eksik
bi alsam ona uygun tacımı da alcam ama...
hala beğenip alamadım
2 gecelik koydum kendime

bu ct de takı beğenicem
eşimin doğum hediyesini yani ;)

Evet acil bir duruma karsi hazirim artik:-)
Hastanede kendi tulumlarini giydirdikleri icin bir alt ust, bir de tulum aldim. Belki gerek bile kalmayacak bizimkilere.
Esinin dogum hediyesi yukte hafif pahada agir birsey olacak sanirim, helal olsun yakisir:-)

Norem gozun aydin canim, cok sevindim.
Nehirefe cok cici sekerler, hepsine de ayri etiket yapmissin galiba. Ciddi bir emek var orda, ben 1 adet bonibon sekerlisinden rica ediyorum canim:-)

Nilobellacım evet ayrı etiketler yaptım baya uğraştırdı ama aynı zamanda çokta zevk verdi:)oğlum için bişeyler yapmak çok güzel gerçekten..tmm canım sana bonibonludan ayırıyorum:))))

oy birliğiyle helikoptere karar verilmiştir
bakalım becerebilecekmiyiz...
hepinize iyi sohbetler ben başlıyorum :)

Back
X