• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

nehirefe hepsi çok güzel olmuş. Etiketleri nasıl yaptın?bende kendim yapcam etiketleri ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.:53:

öncelikle teşekkürler canım..etiketleri netten etiketleri hazır uldum yazıları yok tabi boş..picasa die bir program var ondada yazılarını yazdım.yazıcıdan renkli çıktı aldım.sonrada kestim o kadar:)

İyi akşamlar kızlar.
Az önce annem aradı. Bana geliyormuş. 1 haftadır yatıyorum şimdi de dün isteklerim vardı onları getiriyor. Erkek kardesime yollayacaktı. Hiç beklemiyordum kendisini. Esim isten gelene kadar kalsa keske yanımda. Sol kalçam çok ağrıyor. Üstüne çok yattım ondan herhalde. Zaten az önce onun ağrısına uyandım ciglikla

nehirefecim çok duygulandım şekerleri görünce...nasıl da emek etmişsin,çok beğendim canım...

zeynep geçmiş olsun cnm...sen de sıkıntılı geçiriyorsun bu hamişliği ama neyseki çoğu gitti azı kaldı dayan arkadaşım...

nilgünnn hürrem başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16:

nehirefecim çok duygulandım şekerleri görünce...nasıl da emek etmişsin,çok beğendim canım...

zeynep geçmiş olsun cnm...sen de sıkıntılı geçiriyorsun bu hamişliği ama neyseki çoğu gitti azı kaldı dayan arkadaşım...

nilgünnn hürrem başlıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16:

kızlar bu hastanede dagıtılcak seker hamurundan yapılan kurabıyenın tarıfını ıstıycektım bende yapmaya karar verdım

Herkese İyi akşamlar ne çabuk ilerlemişsiniz hepsini okuyamadım.

Aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum :) Sizlerde bizlerle deneyimlerinizi paylaşın bizler burada gerçekten birbirimize çok destek oluyoruz.

Niobella cığım kızının odası çoook güzel olmuş...

Bizde bugün Bursa ya gittik bebek arabası,ana kucağı bebek malz. çantası aldık. Ben ahşap beşik düşünüyordum ama pek kullanışlı olmadığına karar verdim Park yatak aldık. Ve diğer malzemelerini. O kadar çok yoruldum ki... Neyse içim biraz rahat etti yarında yatağını kuracağız dolabını düzenleyeceğim ve kendi çantamı hazırlayacağım.. Çok az kaldı. haftaya 36. haftam dolacak.. Kızımda bugün çok hareketliydi maşallah karnım şekilden şekile girdi :)

Bu arada doğum şeklin nasıl olsun diye soran doktorlara hayret ediyorum. Yapmaları gereken sizin normal doğumla doğumunuzu gerçekleştirmek sezeryan bebekle ya da anneyle ilgili ciddi bir sorun olduğunda yapılan bir nevi ameliyat. Anlamış değilim bu durumu açıkçası..

bıde kızlar ben dıyorumkı ama bana fıkır verın kalp kalıp alsam ıkı hamur yogurup bırını gıda boyasıyla kırmızı yapsam sonra ıkı hamırı bırlestırıp cubukmu takıyoruz

sonra fırında pısırcez sanırım cıkıncada ona uygun posetler alıp kurdale lemmemı lazım ya bana yardımcı oluunnn :16::16::16:

kızlar tarıfı beklıyorum elımde kalem kagıt lutfen lutfen :16: sızı sevıyorum ve de fıkır ıstıyorum

Selam Kizlaaaarrr,biz yuzumuzde kocaman bi gulumsemeyle geldik doktorumuzdan:))
Oncelikle doktor teyzemizle bulustuk rutin kontrollerimiz icin,troid icin kanimizi da verdik ordan ultrason'a gittik.
Bugun ilk defa nts'ye girdik cok sukur sancimiz falan cikmadi hersey normal gorundu.
Onun arkasindan ultrason'a girdik ilk defa bugun butun bilgileri ogrenebildim onu da casusluk yaparak ogrendik:)))
Ultrasoncu teyzemiz butun bilgilerimizin bulundugu semayi ekranda acik birakip gitti bizde babisle telimizle fotosunu cektik evde butun hesaplamalarimizi yaptik:)))
Eveeet gelelim kocakafali tosun pasamizin bilgilerine en son 2 hafta once gitmistik 1750 gramdi bugune kadr 2927 gram olmus pasam 1 kilodan fazla almis halbuki benim kilom 2 hafta oncesiyle ayni cikti yani ben degil bebis almis cok sukur. Boyumuz da 41 cm'deydi 2 hafta once simdi 49.7 cm cikti ve diger degerlerin hepsi 2 hafta onden gittigimizi gosteriyo yanliz bitanedi haric heralde kafa 3 hafta onden gidiyo:)))kafamiz asagida bidaha donmemis cok sukur. Doktorumuz "everything is perfect" dedi bizde sevindirik olduk tabi.2 hafta sonraya aldik diger randevumuzu 37. Haftadan sonra her hafta gidicez ins. Bizde haberler boyle ben simdi bi gecmisi okuyum bakalim neler olmus baska dogum yapan varmi acaba:))

kızlar tarıfı beklıyorum elımde kalem kagıt lutfen lutfen :16: sızı sevıyorum ve de fıkır ıstıyorum

cnm tarif olarak oznur_u veriyordu tarifi, yni o yaptı ama öle iki hamuru birleştirip yapmadı.
renkli kısmını şeker hamurundan yapıyorsun, marshmellowları eritip.
diğer kısmınıda onun bi tarifi var işte ama geçmiş sayfalarda, arasan bulursun.
ya da geldiği zaman kendi yazar.
biraz netten araştır bak, orda da tarifler var. hem sana fikir olmuş olur:34:

Back
X