2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Selam bende bursadayım.Siz neresindensiniz?Aldıklarınızı iyi günlerde kullansın inşallah bebeğiniz.

ben artık yatayım uykum geldı ıyce yarında ıns bulurum kalp kalıp cubuk kurdale gıda boyası ve marshmelov almam lazım hafta sonuda artık esımle yaparım aaa bıde gecırmeye poset ayy sımdıden zor geldııı

Çok güzel gözüküyorlar.Sabun yaptırmakta iyi fikir.Kalıcı olur.Fiyatı ne kadar acaba?

canım kan sulandırıcı iğne kullanıyosan normal doğum neden yapıyosunki?
bende illk hamilleiğimde kullandım çok araştırdım sezeryan en iyisi dedi bana kaç doktor iki tanede prof.a sorduk.
ben de sulandırıcı kullanıyorum ve normal doğumun daha da kolay olacağını söyledi hangi dr a sorduysam
ama özeller illa sezeryan yanlısı oldukları için son anda bi bahane çıkartıyolar diye düşünüyorum ben
çok kanama olursa k vitamini enjekte ediyolarmış canım,o kadar riskli bi durum değildir bence,bugün sordum dr a,sonuna kadar kullancaz iğneyi dedi bana ve ayrıca erken doğum riskim de varmış,bebek aşağı baskı yapıyomuş benim,öyle olduğu halde devam dedi
aranızda doktoru şimdiden
akciğer gelişimi için iğne vuralım diyen oldu mu?
görümcemin bebek biraz iriydi o yüzden
akciğer gelişimi için iğne vurdurmuştu.(doktoru öyle istemişti)

o çok erken haftlarda oluyo diye biliyorum ama riskleri de varmış illaki

herkese selam,gerçi bu saatte çok az kişi kalmış buralarda
dualarımız sarıbeybi ile,inşallah bebeği çok iyidir
yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz
kızlar plesenta yaşlanmasını ihmal etmeyin derim ben,iki hafta,üç hafta geç bi zaman,aslında iki üç güne bi çağırmaları gerek drl arın,eğer ilerlemiş durumdaysa sonuçları kötü olabiliyo çünkü
amacım kimseyi korkutmak değil ama bu konuda kötü bi tecrübe gördüğüm için haliyle tedirginim
biz de bugün dr daydık,çok şükür durumumuz iyi,2764 gramız,boyumuzu söylemedi dr teyzemiz,artık dönmüşüz ama baskı yapıyomuş rahim ağzına,kesinlikle ayakta kalmamamı,yorulmamamı söyledi,en az üç hafta daha içerde kalmalıymış bebek,her ne kadar kiloyu tamamlamış bile olsa,ciğer gelişimi için bebeğin kendi doğum haftasına kadar içerde kalmasını istermiş dr lar
hepimiz hayırlısıyla,sağlıkla doğururuz inşallah

2 gündür üzüntüden uyku tutmadı şimdide alışkanlk oldu uyku gene tutmadı...yarın erken kalkayım akşam hemen uykum gelsin uyuyayım

şimdilik ben de burdayımm

sen hangi ve dozu ne iğnenin?..banada 37 haftada burakcaz dedi...coraspirinide 32 haftada bıraktık...geçen gün sordum beni ne beklior bu iğneleri bırrakınca dedim zamanı gelince konuşcaz dedi..

Çok güzel gözüküyorlar.Sabun yaptırmakta iyi fikir.Kalıcı olur.Fiyatı ne kadar acaba?
tanesini sıkı pazarlıkla 3 liraya yaptırıyorum ben.ama daha değişik ve büyk modelleri de var sitesinde.
benim 3.hamileliğim bu canım.bi tane 4.5 aylık kaybım var ilk bebeğim.sonra kızıma hamile kaldım onu da iğne ile kucağıma aldım.kızımda sürekli yattım bir kaybım olduğu için.sadece tuvalete kalkıyorum desem yeridir o kadar vahimdi durumum.şimdi ikinci kızıma hamileyim bekarlığımdan beri doktorum aynı doğumevi doktoru.özelini kapamasına rağmen yıllardır diyaloğumuz var.devlet hastanesinde özelde değil yani.bilemiyorum ben o zaman internette de araştırmıştım samsunda ünlü bir prof var fakültenin profu oda öyle demişti.hatta ilk kızımda anestezi konusunda bile spinal yapmadılar bana farklı bir durumla karşılaşabiliriz diye genel yaptılar.kanamayı gören hasta korkup baygınlık geçirebilir tansiyonu düşebilir şansa bırakmayalım demişti anestezi uzmanı ki doğumevlerini bilirsiniz günde 100 kişi doğurtuyorlar tecrübeleri aşikar.doktor yorumları farklı olabiliyor diye düşünüyorum.bende karşılaşılan komplikasyon her hastada olacak diye bir şey zaten mümkün değil.kişiye özeldir bu yorumlar neticede bizleri en iyi tanıyan doktorlarımız zaten.herkes için hayırlısı ne ise o olsun.bebeğe de maşallah bu arada.

günaydın herkese.
işe gitmek artık çok zor geliyor
artık izne ayrılmak ayaklarımı uzatmak istiyorum ya koca göbekle ordan oraya koşturuyorum

Gunaydin kizlar.
Cok kotu bir gece gecirdim, hic bir turlu rahat edemedim, sersem gibiyim uykusuzluktan.
Ne tarafa donsem oram uyusuyor, sagima donunce rahat ediyor gibiyim onda da kizim huzursuzlaniyor.
Dun cok oturdum evde, yorulmayinca da insanin uykusu gelmiyor demek ki. İyice yorulunca insan yattigi yeri bilmiyor.
Demir hapimi da gec aldim, karnim deli gibi acikti ama 9a kadar beklemem lazim:-(

günaydın canım bendede aynı sıkıntı var sırf aksamları uyuyabilmek için sabahın 6sında kalkıyorum

Günaydın.Uyku problemi bende de oluyor.Ya midem yanıyor yada bacaklarım sızlıyor.Sol tarafa yatmaktan yorulunca sağıma dönüyorum ki eşim dürtüyor ''bebeği ezdin,sola dön'' diyor.Öyle böyle derken sabahı ediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…