2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet cnm benımde gecen ay arkadasım 35+6da bebegı oldu ve gayet saglıklıydı hıc bı sorunu olmadı yanı

benim ablam 36 haftalık doğurmuştu oğlunu bebeğini eve getirene kadar psikolojisi harap oldu bebeği birde sarılık olmuştu inşAllah toparlar yavrusu bol bol dua başka bişey yapamayızkii...

ben pierre cardin kangurusunu aldım. fiyatı 119 tl. arkadaşım 2,5 aylıkken kullanmaya başladı herhangi bir sorun yaşamadı bende kullanacağım araba zor geliyor bana.. hem bebiş kendini daha güvende hissediyor

henüz o kadarını öğrenemedim canım
ama 7 aylık doğmuş dediler
facede fotolarını gördüm gayet iyiler maşallah
öğrenince haber veririm :)

yarım kapı süsümüz
renkler farklı oldu kırmızı ve sarı keçe yoktu
onların yerine farklı renkler kullanıyoruz beyaz keçemiz olmadığından
yarım kaldı bugün babamız unutmazsa getirecek
nasıl gidiyor sizce???

cok tatlı gozukuyor suanda bıde gecen sene eltımın oglu oldu oda adını cınar koydu bence cok guzel bı ısım severken bıle ınsan cok rahat soyleye bılıyor bende olsam bende cınar koyardım

itiraf ediyorum bu sefer benim becerim değil
annem ve eşim uğraştılar :)
ben sadece ana gövdeyi mavi olan yeri yaptım

modeli internetten bulduk 75 tl ye satıyorlar
bana herşeyi içinde 20 tl ye mal oldu
uğraşması zevkli oluyor

Saruboceq doğum hikayeni iç çekerek okudum gözlerim dolu dolu , rabbim bizlerede böyle güzel hikayeler paylaşmayı nasip etsin inş.
amin canım inşallah.benimde ikinci doğumum aynı ilk doğumum gibi olur diye dualarım.benimde herkesinde.
Eki Görüntüle 418788
kapı süsüm nasıl kızlar kendi ellerimle yaptım prensesime
çok güzel ellerine sağlık
günaydın güzel annişlerr
izinde olmak ne hoşmuş
bi sürü planımız varrrrrr
herkesi öpüyoruzzz

ilk cim sizde doktordan güzel haberlerle geliceksiniizzzz bekliyoruzzzz

bende çıkmak istiyorum artık
temizlik işine biz daha başlamadık eşimle halledicez temizliği dolap içlerimide teyzemler gelip yapcaklar bi izne ayrılimde hayırlısıyla.
tatile bizde gidicez kısmetse ağustos sonuna marmarise
canım bebekten bebeğe değişir ama
çevremdeki bebekler 7 ayına girince 9 kilo
oldular.
her ay 1 kilo alıyorlar ilk kızımdan tecrübem doğum kilosunun üzerine ekleniyor yani canım.
ben sağ sol bazen düz yatarken buluyorum kendimi.tekrar sola dönüyorum ama sabah kalktığımda gene buluyorum kendimi sağda gün dolduruyoruz işte
kızlar sarıbeybiden haber var
msj attı şimdi
eve çıkmış annesindeymiş
ama bebişi hastanedeymiş hala
sarılık olmuş bir de
lütfen dua edin demiş
herkes dualarına eklesin lütfen
benim zaten aklım ondaydı sağol canım getiren götüren sağolsun konuşursan dua ettiğimizi söyle.
3 saatte bir süt verir bebeciğine çabucak gelir anneciğinin yanına inşallah.
ben çok beğendim
gerçekten ne kadar beceriklisin

Allahım ne kadar tanıdık şikayetler. al benden de o kadar canım ya hele tuwalete kalkmalarım artık sayamıyorum gercekten we fenalık geciricem :84::84:
bu gece resmen hiç uyumadım ama bebeğipsini cekmeye razıyım

eee her güzelliğin zorlukları var
neyseki az kaldı

neyse çoğu gitti azı kaldı canım sonunda bebişlere kavuşcaz iyiki çok sıcaklara denk gelmeden alcaz bebişleri kucağımıza

canım sadece kurabiyeleri pişirceksin.şeker hamuru pişen bişi değil :) çubukları ben pişirmeden kurabiyelere takmıştım ama arkadaşım fırından çıkarınca sıcak sıcak takmış o zamanda çubuklar takılabiliyormuş.
bence çubukları şeker hamuru ile kurabiye arasına koyarak yapma çubuğun çıkıntısı belli olur güzel durmaz..
şeker hamurunuda yoğurup 24 saat oda sıcaklığında beklettikten sonra kullanıcaksın.
kalpleri beğendim canım çok güzeldiler onlardan bile yapa bilirsin hatta sende marsmelov hem beyaz hem pembe ya seninde şeker hamurun pembe ve beyaz olsun , ama illa kırmızı diyorsan mecburen gıda boyası kullanıcaksın.
ee son sorduğun soruyu anlamadım canım , demişsin ya pembelerı kullanıp gıda boyasını katsam bunu anladım..

sarıbetbinin bebişine Allah şifa versin, kızlar hiç acele etmeyin herkesin bebeği zamanında gelsin inş. bu arada bugün benim hep alt taraf yürüdükçe acıyor çatı kısmı normal mi ki gece uyurkende sancı girdi offff herşeyden pimpiriklenmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…