- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #28.901
al bendende okadar 15 ay ıp ceke ceke hamıle kalamyı bekledım ayy daha gunum gelmeden test yapıyordum hergun ve bende erkenden ogrendım hamıle oldugumu gunum gecmeden hatta soyle soylıyım 1 eylul adet tarıhımdı 28 eylulde tekrar olmam lazımdı 26 eylulde cok sılık olsada arka arkaya ıkı test yaptım ve cıktı benımde erken dollenme bende erkenden dogururum dıyordum ama bızım kızın hııcc nıyetı yok gıbı
canım mei tai ilk 3 ay kullanılmıyor onun dışında çoğu sling ilk aylar kullanıma uygun.deteylı araştır sen internetten.
birde kangurularda ilk aylar kullanılıyor diye biliyorum.bazı kangurular kullanılmıyordur bazıları kullanılıyor. benim eşimde çok istiyor bende çok seviyorum. ne kadar kullanılırsa kullanılsın içimde kalsın istemiyorum mutlaka alacağım ben bir tane
bende kazayla hamile kaldım eşimde bende anlamadık doğum günümde bana süpriz oldu
görümcem sağolsun yemek yollamış bugün bana ağrım var die
al bendende okadar 15 ay ıp ceke ceke hamıle kalamyı bekledım ayy daha gunum gelmeden test yapıyordum hergun ve bende erkenden ogrendım hamıle oldugumu gunum gecmeden hatta soyle soylıyım 1 eylul adet tarıhımdı 28 eylulde tekrar olmam lazımdı 26 eylulde cok sılık olsada arka arkaya ıkı test yaptım ve cıktı benımde erken dollenme bende erkenden dogururum dıyordum ama bızım kızın hııcc nıyetı yok gıbı
merhaba annecikler, size bir ilkle bağlanıyorum. şuan hastanenin doğumhanesindeyim. Sonunda oturdum o iğrenç koltuğa. Doğuruyorum demek isterdim ama malesefe nst deyim. Ahahahah öpüyorum hepinizi. Kontrolüm vardı bugün. Bakalım benim zilli ne durumda
seninkiyine büyükmüş benimkızım da 16 aylıkkkkkevet cnm herkes daha erkendi oğlun birazz daha büyüsün dediler biraz karşı çıktılar bende kızdım olmayanlar ne yapsın die çok şükür rabbim bana 2 evladı nasip etti demekki hayırlı zamanı bu zamanmış dedim ikisi beraber büyücekelr oğlum 3 gün sonra 2 yaşını doldurcakevet cnm kaynanamda görümcelerimde çok iyidir kalabalık aileyiz biz allah onlardan razı olsun ben kendim aydınlıyım eşim trabzonlu iyiki evlenmişim lazlarla arnavut laz karışımlı çocuklar biraz fena oluyo ama olsun iki tarafta inat
kızlar ilk_ten haber yok dimiii
seninkiyine büyükmüş benimkızım da 16 aylıkkkkk
canım ilk_ dr kontrolü var nst'ye gitti akşama doğru ancak size haber veririm dedi.kızlar ben ilk i çok merak ediyorum yaa
canım sabah bacağıma kramp girmişti şuan o kramp giren bacağım çok ağrıyor kasımdan ayak parmağıma kadar vede hafif topallıyorum ağrısından.kasık ve bel ağrım var akıntı bende hamilelik boyunca oldu halada devam ediyor..bakalım ne zaman dğuracağız
öznur u seninle bebekleri bekleme günümüz aynıymışş
kasıklarında ve belinde sancı oluyormu vede akıntın?
hımmm, hayırlısı olsun bakalım.bugün doğurursa haber verebilr herhaldee.akşama ancak dönerim
size de o zaman haber werebilirim demişti cnm
vvavvvvv ben bunu dusunmedım hıc pembeye beyaz beyaza pembe ayy sen bı harıkasın kırmızıyıda hıc sevmem zatenayy cok saol yaaa
bu erkek canım bende hayırlısı diyorum .ilkinde uğraştım olsun diye .bu bize süpriz yaptı ben geliyorum diyehehehe ne güzel tek değilmişim bende bunun cinsiyeti nedir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?