- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.261
Duzenlerim canim simdi
ama S.A.T B.D.T onemlimi ? Haziran annesi okdr cok ki,listeye sigmiyacak diye tirsiyorum
Takip listesinde cok duzenleme yapmistim sigdirmak icin
Duzenlerim canim simdi
ama S.A.T B.D.T onemlimi ? Haziran annesi okdr cok ki,listeye sigmiyacak diye tirsiyorum
Takip listesinde cok duzenleme yapmistim sigdirmak icin
ben kızımda vita malt içtim çok kilo aldırmıştı bana diğer hamileliğimde toplamda 8 kilo almışken ve doğumdan sonra vermişken vitamaltla tekrar 5 kilo filan daha aldım.çok kalorili ya
darısı bana ay sonuna kadar nasıl dayanıcam bilemiyorum iyice yorulmaya başladım
benim eltim yolda yürüyüşte doğurcağını anladı.yalnız bi kaç gün önce ona o enerji gelmiş.camları silip halıları silmiş ve evi kırklamıştı çok titizdir sürekli zaten iş yapar.bi gün sonrada yürüyüşde karnı ağrımış.acile bir gidiyorlarki 5 cm açılması olmuş.su gelene kadar da açılma 9 cm olunca hemen doğurdu pat diye.inşallah sizlerinde böyle olur.
Allah sağlık versin çabucak doğursun inşallah.
ne güzel olumlu düşünüyorsun inşallah dilediğin gibi kolaycacık olsun.
hiç kınama canım tecrübeyle sabit ben başkalarında neyi kınıyosam kızımda onu yaşıyorum şu an
çocuklar insana dediklerini yalattırıp yutturup yaşatıyorlar valla
afiyet olsunn
ayy iyiki söyledin canım.zaten çok kilo aldım.başka almıyım ben ozaman:18:
öznuru çok tatlısın elbisene bayıldım kocaman mahsallhböle aynı teksasta aranan katiller gibi oldu ama gözlere siyah çizgi çekince artık idare edin
36+3 'lük ela nur'um ve ben bugün son iş günümüzdeyiz
Eki Görüntüle 420839
kızlar 2 gündür kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı sızlar gibi ağrıyodu ara ara dün daha fazlaydı öğleden sonra .ağrım yarım saat sürdü geçti 2 saat sonra yine ağrıdı geçti yine ağrıdı normalmi sizce doktordan randevu aldım bakalım gerçi bi hafta oldu gideli ama endişelendim
kızlar konuyla kel alaka ama dapant hasta bezi orta boy yeter demi ya 160 boy 72 kilo
cerser'den haber var mı arasam mı acaba ne diyorsunuz?
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.
Aramak değil de msj çekilse belki daha mı iyi :S bilemedim.
Bu arada liste hazırlığı konusunda yardımcı olabilirim. pek işim yok. gerçi çantam hala hazır değil ama içine koyulacaklar hazır olduğu için dert etmiyorum.
Bu arada ben depend de aldım bir de kullan at lohusa çamaşırlarından aldım, onun içine de canbebe nin mesane pedini aldım. artık hangisi rahat olursa.
Bu arada burada mı okudum yoksa nette başka biryerde mi tam hatırlamıyorum ama konu şu: Doğumdan önce insana acayip bir enerji geliyormuş, bu aslında doğumda harcanması gereken fazla enerji ama çoğumuz bunu anlayamadığımız için bu enerjiyi ev işi alışveriş falan gibi şeylere harcayıp doğumda güçsüz kalıyormuşuz.
Aklınızda bulunsun :)
utopya çok tatlısınız
17 kilo göremiyorum ben :) maşallah göbüş sivriliyor
gerisi ödem
bu arada bende 18 kilo almışım bende anlayamadım
kilo alımım çok hızlandı
ama artık umursamıyorum oğlum büyüsünde veririm sanırım
kızlarryıne bugun 18 mayıs ve baska doguran yokmu dıe gırıyorum konuya
oncelıkle hemen yazıp cıkıcam 2.45de dr randevum var benım ıcın dua edın hayırlısıysa bebegım donmus olsun vee ılk nst gırıcem cok heyecanlıyım
ÖZNUR basbelan oldum bılıyorum ama sımdı ben 3 paket marhmelov aldım yanı soyle soylıyım senın verdıgın tarıften kac kurabıye cıkıyor ona gore annem 50 tane yaparız dedı bıde marshmelovlar yetermı kurabıye tarıfını ben ıkı olcege cıkarım demı
ona gore malzemem eksıkmı dıe bıdee dun esımle orta boyda hayvan fıgurlu kalıplar buduk kelebek kablumbag ayı tavsan onları yapıcaz cubuga koymadan posetleyıp sepete koyalım dedı annem neyse yapınca resmını muhakak eklerım
bana dua edın kızlar bakalım nasıl bır sonucla donuceeeemm :18:
Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...
Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...
kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyohasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
bu sefer cidden ödem olabilirutopya çok tatlısınız
17 kilo göremiyorum ben :) maşallah göbüş sivriliyor
gerisi ödem
bu arada bende 18 kilo almışım bende anlayamadım
kilo alımım çok hızlandı
ama artık umursamıyorum oğlum büyüsünde veririm sanırım
kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyohasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?