2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Duzenlerim canim simdi
ama S.A.T B.D.T onemlimi ? Haziran annesi okdr cok ki,listeye sigmiyacak diye tirsiyorum
Takip listesinde cok duzenleme yapmistim sigdirmak icin

SAT olmasa da BDT olmalı bence
ne kadar erkenden geldiğini görmek
kendimizi hazırlamamız için önemli olabilir

aynı sancılar bendede var canım nst birşey çıkmadı ama yalancı sancılar sanırım

kızlar konuyla kel alaka ama dapant hasta bezi orta boy yeter demi ya 160 boy 72 kilo

hastane kendisi veriyor canım zaten ben almadım

kızlarr yıne bugun 18 mayıs ve baska doguran yokmu dıe gırıyorum konuya

oncelıkle hemen yazıp cıkıcam 2.45de dr randevum var benım ıcın dua edın hayırlısıysa bebegım donmus olsun vee ılk nst gırıcem cok heyecanlıyım

ÖZNUR basbelan oldum bılıyorum ama sımdı ben 3 paket marhmelov aldım yanı soyle soylıyım senın verdıgın tarıften kac kurabıye cıkıyor ona gore annem 50 tane yaparız dedı bıde marshmelovlar yetermı kurabıye tarıfını ben ıkı olcege cıkarım demı

ona gore malzemem eksıkmı dıe bıdee dun esımle orta boyda hayvan fıgurlu kalıplar buduk kelebek kablumbag ayı tavsan onları yapıcaz cubuga koymadan posetleyıp sepete koyalım dedı annem neyse yapınca resmını muhakak eklerım

bana dua edın kızlar bakalım nasıl bır sonucla donuceeeemm :18:

Aramak değil de msj çekilse belki daha mı iyi :S bilemedim.

Bu arada liste hazırlığı konusunda yardımcı olabilirim. pek işim yok. gerçi çantam hala hazır değil ama içine koyulacaklar hazır olduğu için dert etmiyorum.
Bu arada ben depend de aldım bir de kullan at lohusa çamaşırlarından aldım, onun içine de canbebe nin mesane pedini aldım. artık hangisi rahat olursa.
Bu arada burada mı okudum yoksa nette başka biryerde mi tam hatırlamıyorum ama konu şu: Doğumdan önce insana acayip bir enerji geliyormuş, bu aslında doğumda harcanması gereken fazla enerji ama çoğumuz bunu anlayamadığımız için bu enerjiyi ev işi alışveriş falan gibi şeylere harcayıp doğumda güçsüz kalıyormuşuz.
Aklınızda bulunsun :)

ne kadar sevindiğimi anlatamam
şükürler olsun ikinizde iyisiniz .Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin.
cerserde güzel haberler verir inşallah.
böyle güzel haberlere ihtiyacımız var.

utopya çok tatlısınız
17 kilo göremiyorum ben :) maşallah göbüş sivriliyor
gerisi ödem
bu arada bende 18 kilo almışım bende anlayamadım
kilo alımım çok hızlandı
ama artık umursamıyorum oğlum büyüsünde veririm sanırım

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...

Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...

Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...

dependler suyumuz gelince
yeterli olur mu acaba??
ben hiç ped falan almadım onlarıda halletmem lazım
açıkcası tutuştum biraz kendi çantamıda hazır edeyim hemen:18:
neyse ki bende enerji yok bu aralar çok yorgunum

kendime çok kızıyorum ben neden bu kadar az aldım ondan belkide kızım zayıf

Dönmüştür annesi güzel haberlerle gelirsin canım inş.

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.. darısı başıma :)

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...

Canım çok küçük belki ondan olabilir...Haksızda sayılmaz kolay değil doğumun olacak bi ele avuca sığsın gelsin canım.. öyle istersen ama tabi ki karar sizin..

bu sefer cidden ödem olabilir
3 günde 3 kilo alınır mı? (belki de alınıyordur )
ben ne zaman çok su içmeye başlasam kilom birden fırlıyor

oğlum doğduktan sonra karar vericem
şimdiden plan yapmak mantıksız gibi zaten
bebeğin durumu çok önemli
ama sağlıklı ve sakin bir bebek olursa ağustos 20den sonra yazlığa gidicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…