2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ayaklarında şişlik olanlar var mı arkadaşlar, çözüm olarak ne yapıyorsunuz ? Son 2 haftadır çok şiş ayaklarım, yüzde güzel duruyor da, hani ne bilip botox yaptırmış gibi dolgun dudaklar falan ... Amam ayaklarıma bakınca yaşlı teyzeler gibi hissediyorum :18:

kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim

canım Allah kolaylıklar versin bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.

tuanna canım odanız çok güzel olmuş. cibinliğin pembesinden bende aldım ikeadan müthiş güzel. içinde güle güle büyüt bebişini. yanlız isim şeyisini okuyamadım ismi ne olcekkk.

canım yıkayan firma halılarını kapına kadar çıkarmıyormu ?
bende hep veriyorum bizim burda kapıya kadar çıkarıyorlar..

merhaba arkadaşlar,

geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.

telefon olayını soran arkadaşlar. hepimiz ütopya'ya gönderdik numaramızı. o da herkes gönderdikten sonra listeyi bize yolladı. listeyi isteyen varsa yollayabilirim.

hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. maşallah bebeişine erken olmasına rağmen 3 kg bulmuş. sen kurtuldun darısı başımıza artık. topiğin 2. bebeği de geldi.

maşallah oğluşuna Allah nazarlardan saklasın. gayet güzel kilosuda sarılık da bebeklerin çoğunda oluyormuş ama geçici bişeymiş diye duydum. inş. öylede olcak. ben hala ne ütülerimizi yaptım ne çanta hazırladım ne temizlik olayına giriştim. yapayım en iyisi:) Bebişini bizim yerimizede kokla gıdısından heryerinden.

hayırlı olsun canım. allah analı babalı büyütsün. maşallah bebeişine erken olmasına rağmen 3 kg bulmuş. sen kurtuldun darısı başımıza artık. topiğin 2. bebeği de geldi.

Ayy caım Allah analı büyütsün hayırlı uğurlu olsun bebeişinn :)

sarılık çoğu bebekte olur korkma geçer atlatırsın sağsağlim kavuştunuz ya önemli olan oo

Allah anali babali buyutsun canim
Ay ekleyim seniii dogum listesine

amin canım, çok teşekkür ederim. ilk benim galiba saat itibariyle 14.05.12 saat 06:04

ay canm bnm allah analı babalı sağlıklı birşekilde buyutmeyı nasıp etsın darısı basımıza inş.güzel hberlerle gelırsın cnm içini ferah tut bebişinide senıde öpüyorummm

canım Allah bağışlasın.analı babalı sağlıkla büyüsün inş

öznurcum evet aynen öle olur ama buraya ilk defa yıkatıyorum arkadaş tavsiye etmişti....gelmeden arar insan evdemisiniz değilisinz diye değil mi?..yok pat gelmişler biz geldikk olduuu o kadar halıyı ortalığa bırakmaya kalkmışlar bidee..

neyse akşama getircekler de geç kalmasalar bari akşamada alışverişe gidecektimm

ayyy canım benim nasıl sevindim anlatamam oğluşuna... gayet de iyisin galiba. ben de tam vaktini bilmiyorum ama sarıbeybide bu hafta oğum yapmış... darısı bizlerin başına vaktinde inşalah.. ama hikaye olarak uzun istiyoruuuuuuummmm ben..

telefon olayını soran arkadaşlar. hepimiz ütopya'ya gönderdik numaramızı. o da herkes gönderdikten sonra listeyi bize yolladı. listeyi isteyen varsa yollayabilirim.
listeyi istiyorum canım ben. sana zahmet olmazsa...

amin canım. evet bende çanta hazır değildi. içine koyacakları öyle tutuyordum ama çantaya yerleştirmemiştim. eşim panikle doldurdu hepsini çantaya.
hazırlamak en iyisi. koklarım minik bebeğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…