- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.281
ben düşünüyorum ama bebeğe bağlıkızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyohasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...
Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...
hani hani liste nerede????
Allah anali babali buyutsun canim
Ay ekleyim seniii dogum listesine
Allah yrdcın olsun canım yaa... hazırlıklarını yap sen dualarımız seninle..Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...
Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...
kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyoHasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
bu sefer cidden ödem olabilir
3 günde 3 kilo alınır mı? (belki de alınıyordur)
ben ne zaman çok su içmeye başlasam kilom birden fırlıyor
oğlum doğduktan sonra karar vericem
şimdiden plan yapmak mantıksız gibi zaten
bebeğin durumu çok önemli
ama sağlıklı ve sakin bir bebek olursa ağustos 20den sonra yazlığa gidicez inşallah
güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...
yeter heralde yaadependler suyumuz gelince
yeterli olur mu acaba??
ben hiç ped falan almadım onlarıda halletmem lazım
açıkcası tutuştum biraz kendi çantamıda hazır edeyim hemen:18:
neyse ki bende enerji yok bu aralar çok yorgunum
kendime çok kızıyorumben neden bu kadar az aldım ondan belkide kızım zayıf
kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyohasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
Ferda ben arıyorum merak ettim ben herkesi arıcam doğuma girdiklerinde vs.herkeste beni yanlız bırakmaz umarım
kaç kiloydu ki zayıf diyorsun?
benim bebiş de pek kilolu sayılmaz, zayıf hatta
onla alakası yok
ne güzel az kilo almak
azram 2300 gr doktor minyon bir kızın olacak dedi bende toplamda 5 kilo aldım
ne kadar az almışsın maşallah
benimki de 2360dı son kontrolde
CERSER'İ ARADIM SEZERYAN OLMUŞ MERAK ETTİK SENİ DEDİM 2700 GR DOĞMUŞ.KÜVÖZE GEREK KALMAMIŞ ÇOK İYİ GELİYORDU SESİ..HENÜZ SÜTÜ GELMEMİŞ SEZERYANDA ZATEN BU HEP OLUYOOR TEK SORUN BU OLSUN ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNE KAVUŞTU BİZEDE SEVİNMEK DÜŞER ARTIK
canım Allah kolaylıklar versin bebeğini sağ salim kucağına alırsın inş.
tuanna canım odanız çok güzel olmuş. cibinliğin pembesinden bende aldım ikeadan müthiş güzel. içinde güle güle büyüt bebişini. yanlız isim şeyisini okuyamadım ismi ne olcekkk.
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.
Ferdammm
sağol canım benim ama haftalarımız aynı bakalım arayabilecek durumda olacakmıyız birbirimizi
CERSER'İ ARADIM SEZERYAN OLMUŞ MERAK ETTİK SENİ DEDİM 2700 GR DOĞMUŞ.KÜVÖZE GEREK KALMAMIŞ ÇOK İYİ GELİYORDU SESİ..HENÜZ SÜTÜ GELMEMİŞ SEZERYANDA ZATEN BU HEP OLUYOOR TEK SORUN BU OLSUN ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNE KAVUŞTU BİZEDE SEVİNMEK DÜŞER ARTIK
canım maşallah size Allah bebişine sağlık hayırlı ömürler versin darısı bizlerin başına inş.merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.
tşk ederiz canım sanada maşallah göbişten başka bişi yok sende :) 17 kiloyu nerde saklıyosun anlamış değilim :))güne iki tane doğum haberiyle başlamışımız
ne güzel ya
cutekitty bebişinin sağlıklı doğmasına sevindim, kocaman bir maşallah diyorum ona
erken olup da sağlıklı doğuranları görünce daha bir seviniyorum nedense
korkum da azalıyor sanki
cerseri aramayı düşündüm ama öznur msj atmış
o da hayırlısıyla sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini
bu arada saribeybi sabah msj atmış kızlar
cuma günü hürmetine topikteki kızlar bebeğim için yasin okuyabilir mi demiş
ben bugün hepimiz ve bebeklerimiz için okucam
okuyan olursa da iyi olur
öznur canım bu arada göbişin bebişin elbisen ve sen çok tatlısınız maşallah
bu da benim bugünki göbişim
kaç gündür su ve gıdalara asıldığım için bugün sabah 70 kilo çıktım
yuhh diyorum kendime çünkü 17 kilo almış görünüyorum
mümkün mü bilemedim ama, 3 gün önce 15-15,5 almıştım
hergün yarımşar kilo daha eklemiş olabilir miyim acaba
canım sağolsun, oğlum iyi olsun yeterr
Eki Görüntüle 420933 Eki Görüntüle 420934
canım çok oturduğum zaman ve ayakta kaldığım zaman benimde ayalarım şişiyor ve ellerim hep şiş..Maaşallah benden başka da kimsede ayak şişliği olmamış sanırım... Gideyim de aynada kendimi ezikleyeyim bari...
canım ben beyazı 1 paketin içindeki beyazlardan yapmıştım ki bende 50 tane çıkar gibime geliyor şeker hamurunu ince açtıktan sonra yetirirsin..çubuksuz yapsanda olur.kızlarryıne bugun 18 mayıs ve baska doguran yokmu dıe gırıyorum konuya
oncelıkle hemen yazıp cıkıcam 2.45de dr randevum var benım ıcın dua edın hayırlısıysa bebegım donmus olsun vee ılk nst gırıcem cok heyecanlıyım
ÖZNUR basbelan oldum bılıyorum ama sımdı ben 3 paket marhmelov aldım yanı soyle soylıyım senın verdıgın tarıften kac kurabıye cıkıyor ona gore annem 50 tane yaparız dedı bıde marshmelovlar yetermı kurabıye tarıfını ben ıkı olcege cıkarım demı
ona gore malzemem eksıkmı dıe bıdee dun esımle orta boyda hayvan fıgurlu kalıplar buduk kelebek kablumbag ayı tavsan onları yapıcaz cubuga koymadan posetleyıp sepete koyalım dedı annem neyse yapınca resmını muhakak eklerım
bana dua edın kızlar bakalım nasıl bır sonucla donuceeeemm :18:
kızlar bişey sorucam
şurdaki kilo hesaplayıcı ile doktorunuz söylediği değer birbirini tutuyor mu?
ben burdan hesaplayınca en az 200-300 gram fazla çıkıyor doktorun dediğinden
sizlerde nasıl acaba?
jelibons bir de sana çikolatayı sorucam
siparişi verdin mi?
ben şmdi vericem ama karar veremedim yaa
kaç paket alsam acaba 1mi yoksa 2-3 falan alsam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?