2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...
ben düşünüyorum ama bebeğe bağlı
bakalım hayırlısı.hasta olacağını sanmıyorum
güneş iyi gelir bence

Allah yardımcın olsun sağlıkla doğurursun inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz.

Allah anali babali buyutsun canim
Ay ekleyim seniii dogum listesine
hani hani liste nerede????

Allah yrdcın olsun canım yaa... hazırlıklarını yap sen dualarımız seninle..

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo Hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...

valla canım kim ne derse desin ben eylülde gidicem o zamanda 4 aylık bebiş olur allah izin verirse..çok hasta denize havuza güneşe çıkarmazsan sorun olmaz bence..

bizde planlamadık henüz doğumdan sonra duruma göre bakıcaz.. Ama orda kızımamı bakıcam denizemi gireceğim bilmiyorum tatilden birşey anlamam bu durumda

güzel haberlerini bekliyoruz
allah yardımcınız olsun
yeter heralde yaa
ped işini ben de halletmedim hala
benim sezeryana doğru gidiyor zaten
ihtiyacım olmayacak gibi
orkid gece aldım bitek
ben de herzamanki gibi enerjisiz ve halsizim

kendime çok kızıyorum ben neden bu kadar az aldım ondan belkide kızım zayıf

kaç kiloydu ki zayıf diyorsun?
benim bebiş de pek kilolu sayılmaz, zayıf hatta
onla alakası yok
ne güzel az kilo almak

Ferda ben arıyorum merak ettim ben herkesi arıcam doğuma girdiklerinde vs.herkeste beni yanlız bırakmaz umarım

kızlar bişey sorucam
şurdaki kilo hesaplayıcı ile doktorunuz söylediği değer birbirini tutuyor mu?
ben burdan hesaplayınca en az 200-300 gram fazla çıkıyor doktorun dediğinden
sizlerde nasıl acaba?

jelibons bir de sana çikolatayı sorucam
siparişi verdin mi?
ben şmdi vericem ama karar veremedim yaa
kaç paket alsam acaba 1mi yoksa 2-3 falan alsam mı?

kızlar bu yaz tatile gitmeyi planlayan var mı biz gitmek istiyoruz ama kayınvalidem olmaz diyo hasta edermişim çocuğu sanki onun çocuğu ya sinir oldum...

ben zaten tatil yerinde yaşıyorum.bize hergün tatil olsada mutlaka bir aksilik çıkmazsa eylülde düşünüyoruz.ondan önce hem bebikler çok küçük olacak sıcak güneş etkiler diye düşünüyorum

CERSER'İ ARADIM SEZERYAN OLMUŞ MERAK ETTİK SENİ DEDİM 2700 GR DOĞMUŞ.KÜVÖZE GEREK KALMAMIŞ ÇOK İYİ GELİYORDU SESİ..HENÜZ SÜTÜ GELMEMİŞ SEZERYANDA ZATEN BU HEP OLUYOOR TEK SORUN BU OLSUN ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNE KAVUŞTU BİZEDE SEVİNMEK DÜŞER ARTIK

ohh bee çok sevindim vallaaa
maşallaaahhhh diyorum kocamann
darısı bizlere

sağ ol canım cibinlikler güzel gerçekten siz de güle güle kullanın
ismi Özgür olacak canım Allah kısmet ederse...

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza
maşalllah bebişine kilosu gayet güzel ah benim oğluşumda alsa şu kiloları artık:26:
sarılığıda inş atlatırsınız her bebek hemen hemen oluyo...

cuma saati başta sarıbeybi ve cerser olmak üzere hepimiz için yasin okudum Allah kabul etsin
hepimiz sorunsuz bi şekilde sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alalım inşallah

Ferdammm

sağol canım benim ama haftalarımız aynı bakalım arayabilecek durumda olacakmıyız birbirimizi

evet tarihler yakın
ama senin bebiş gelişimini erken tamamlayacak gibi
belki erken olur
ya da benim terslikler devam ederse benimki erken olur (inşallah olmaz ama)
mühim olan gönüller bir olsun

çok şükür
nasıl sevindim darısı başımıza

ferdacım benimde tutmuyor o altaki kilo daha öncelerde tutuyordu
ama bu son durumdan sonra geriden geliyoruz ama cerserin 2700 kuveze girmemiş sevindim bu duruma

canım maşallah size Allah bebişine sağlık hayırlı ömürler versin darısı bizlerin başına inş.

tşk ederiz canım sanada maşallah göbişten başka bişi yok sende :) 17 kiloyu nerde saklıyosun anlamış değilim :))
Maaşallah benden başka da kimsede ayak şişliği olmamış sanırım... Gideyim de aynada kendimi ezikleyeyim bari...
canım çok oturduğum zaman ve ayakta kaldığım zaman benimde ayalarım şişiyor ve ellerim hep şiş..
canım ben beyazı 1 paketin içindeki beyazlardan yapmıştım ki bende 50 tane çıkar gibime geliyor şeker hamurunu ince açtıktan sonra yetirirsin..çubuksuz yapsanda olur.

ben en son cuma günü gitmiştim doktora o zaman kilosu 2600'dü canım burdada 2850 gösteriyor :) kiloya çok takılma benim doktorum kızım için minyon bir bebek olcak dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…