2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Günaydın güzel anneler,

geçmişi okuyup geldim ayyy çok heyecanlandım. cerser doğuma gitmiş, umarım biran önce sağlıkla kucağına alır bebeğini.

Hani derler ya kadınlar bir doğurur, erkekler kapıda 9 doğurur diye, biz de burda erkekler gibi arkadaşlarımız için 9 doğuruyoruz. İyi haberler mutluluk umut veriyor. heyecan veriyor. Olumsuzluklar için duaya sarılıyoruz, inanıyorum bu dualar arkadaşlarımıza iyi geliyor.

Sarıbeybi de iyidir umarım, kavuşmuştur bebişine.

Cutekitty gözünaydın. Darısı başımıza.

Bu arada ben dr umun sezeryan yönlendirmesinden bahsettim, sezeryancı dr diye kızmıştım ama aslında haksızlık etmemem lazım.
Benim 34 haftam bitti, 1 hafta ilerdeyiz ultrasona göre. Oğluşum hala dönmüş değil. bir de ben 24. haftadan beri riskli gebelik takibindeyim. Suyum fazla, erken doğum riskim yüksek. Kilom çok, yaşım 34. :) bu yüzden çalışmama da izin vermedi dr 32 hafta bitiminden beri evdeyim. Yine de insan herşey normal olsun istiyor ne bileyim.
Bu 3. dr um. İçlerinde en çok güvendiğim ve hakkında çok olumlu referanslar aldığım bir dr. Neyse bakalım herkes için hayırlısı olsun.

ne kadar uzun yazabilirim bilmiyorum, fırsat bulunca yazarım inşallah canım.

bu arada su gelince hastaneye giderken çok zor oluyor. şırıl şırıl musluk gibiydi. havlu koydum altıma, yine de pantolon ıslak bir şekilde gittim hastaneye. hasta bezi alsaymışım belki iyi olurmuş. bu arada emzirirken göğüsler epey hassaslaşıyor. lansinoh falan pek fayda etmiyor bende gerçi öncesinde düzenli kullanmadım ama.

gönderdim canım. sen de numaranı gönder istersen.

kızlarrrr benim suyum geliyor neolur dua edin çıkıyoruz birazdan ama inanılmaz korkuyorum, titremeye başladımmmm. sizin dualarınız kaabul olur diye gitmeden hemen girmek istedim

güne iki tane doğum haberiyle başlamışımız
ne güzel ya
cutekitty bebişinin sağlıklı doğmasına sevindim, kocaman bir maşallah diyorum ona
erken olup da sağlıklı doğuranları görünce daha bir seviniyorum nedense
korkum da azalıyor sanki
cerseri aramayı düşündüm ama öznur msj atmış
o da hayırlısıyla sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini

bu arada saribeybi sabah msj atmış kızlar
cuma günü hürmetine topikteki kızlar bebeğim için yasin okuyabilir mi demiş
ben bugün hepimiz ve bebeklerimiz için okucam
okuyan olursa da iyi olur

öznur canım bu arada göbişin bebişin elbisen ve sen çok tatlısınız maşallah
bu da benim bugünki göbişim
kaç gündür su ve gıdalara asıldığım için bugün sabah 70 kilo çıktım
yuhh diyorum kendime çünkü 17 kilo almış görünüyorum
mümkün mü bilemedim ama, 3 gün önce 15-15,5 almıştım
hergün yarımşar kilo daha eklemiş olabilir miyim acaba
canım sağolsun, oğlum iyi olsun yeterr

Benimde yaklarım şişti, hiçbir ayakkabım hatta terliğim olmuyor, erkek terliği giyiyorum :)
Benim ellerim de şiş, hatta bu şişlikler yüzünden uyuşma da var ellerimde. bu yüzden araba kullanamıyorum artık

günaydn kızlar

cutekitty maşallah size ne güzel yavunu almışsn kucağına

utopya aldığın kilolar nerde çok güzelsiniz

öznur siz de harikasınız

Son düzenleme:

Maaşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Maaşallah benden başka da kimsede ayak şişliği olmamış sanırım... Gideyim de aynada kendimi ezikleyeyim bari...

benimde sisiyor. 2hafta once cok kotuydu. babetlerime sigmiyordu ayagim.zor yuruyordum evdede.
terlikle geziyorum simdide.arada bir sisiyor yine.
ayakkabiya sigmayinca cok fena oluyor agrisi:26:

Duzenlerim canim simdi
ama S.A.T B.D.T onemlimi ? Haziran annesi okdr cok ki,listeye sigmiyacak diye tirsiyorum
Takip listesinde cok duzenleme yapmistim sigdirmak icin

Maaşallah benden başka da kimsede ayak şişliği olmamış sanırım... Gideyim de aynada kendimi ezikleyeyim bari...

ben en az 3 tane yastık üstüste koyup onun üstüne kaldırıyorum her akşam ayaklarımı
ama yine de bu sabah kalktığımda bile şişti...
gün boyu masa başında oturmaktan kaynaklanıyor benimki.

kızlar cerser cevap yazdı.mesaj cevabı aynen yazıyorum altta.
"2 cm açılmam var suyum çok az ama pek sancım yok nst'de odada yatıyorum sancı olmazsa sezeryana alıcaklar bekliyorum"
Allah yardımcısı olsun ne yaptı acaba:18::18::18:
sağol canım
eşime göre 5 kilo 1 bacak
5 kilo diğer bacak
5 kilo da popo almış

yok canım yok sen eşine söyle hepsi bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…