- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.321
canım 3 olmadan bağlamıyor genelde dr lar. bi de dini açıdan mahzurlu görülüyor genelde sağlık problemi olmazsa. halam 3 kez doğrdu ikisi ikizdi yine de bağlatmak istemedi ama dr zorla bağladı yeter sana çok bile diyeimplant da olabilir ama pre ile korunmayı biz ilk zamanlar bile yapamadık.yani çocuk olduktan sonraki dönem için diyorum.süt veriyoruz ya başka korunma olmuyor.benimde iki kızım olacak o yüzdende hemen ameliyatta tüpleri bağlatıyorum son kararım
canım haklısın galiba... tecrübeli anne olarak :))) ben hala umudumu kesmedim. 14 haziran gecesi acile gidiyorum bir hafta erken geliyo bebiş, hayallerim hep öyle hadi bakalım hayırlısı..hadı bakalım bebişler gelmeye başladı.allah hepimizi sağ salim kurtarsın ınşallah.ama görun bak % 90 ını sezeryan olacak haz.annelerinin.başlarda herkes hepimiz ılla kı normal doğum derız sonra doğum korkusu ya da dr yönlendırmesı ya da bebeğin tercihi ile sezeryanı kabul edıyoruz.benım kı mecbur olacak tabı de allah hepiniz hakkında hayırlısını kolay olanı versın.
merhaba arkadaşlar,
geçmişi okuyamadım, ilk ben miyim bilmiyorum. Pazartesi sabahı 06:04'te oğlum dünyaya geldi..
36+4 günlük olduğu için çok panikledim. Pazar gece 11 'de suyum geldi, hastaneye gittik. Sabah 6'da sezaryene aldılar.
Doktorum hem erken olduğu için hem de açılmam olmadığı için sezaryene alalım dedi.
Çarşamba günü eve geldik. Oğlum allaha şükür sağlıklı. Erken doğmasına rağmen kilosu da iyi , 3050 gr doğdu. Nazar değmesin.
Tek sorun sezaryenden 1 gün sonra falan doğru düzgün emebildiği için sarılık oldu. Cmt kontrole gideceğiz , umarım herşey yolundadır.
Umarım sizler de hayırlısı ile bebeklerinizi dünyaya getirirsiniz.
Soracaklarınız olur belki yazamayabilirim kusura bakmayın.
güne iki tane doğum haberiyle başlamışımız
ne güzel ya
cutekitty bebişinin sağlıklı doğmasına sevindim, kocaman bir maşallah diyorum ona
erken olup da sağlıklı doğuranları görünce daha bir seviniyorum nedense
korkum da azalıyor sanki
cerseri aramayı düşündüm ama öznur msj atmış
o da hayırlısıyla sağ salim kucağına alır inşallah bebeğini
bu arada saribeybi sabah msj atmış kızlar
cuma günü hürmetine topikteki kızlar bebeğim için yasin okuyabilir mi demiş
ben bugün hepimiz ve bebeklerimiz için okucam
okuyan olursa da iyi olur
öznur canım bu arada göbişin bebişin elbisen ve sen çok tatlısınız maşallah
bu da benim bugünki göbişim
kaç gündür su ve gıdalara asıldığım için bugün sabah 70 kilo çıktım
yuhh diyorum kendime çünkü 17 kilo almış görünüyorum
mümkün mü bilemedim ama, 3 gün önce 15-15,5 almıştım
hergün yarımşar kilo daha eklemiş olabilir miyim acaba
canım sağolsun, oğlum iyi olsun yeterr
Eki Görüntüle 420933 Eki Görüntüle 420934
kızlarryıne bugun 18 mayıs ve baska doguran yokmu dıe gırıyorum konuya
oncelıkle hemen yazıp cıkıcam 2.45de dr randevum var benım ıcın dua edın hayırlısıysa bebegım donmus olsun vee ılk nst gırıcem cok heyecanlıyım
ÖZNUR basbelan oldum bılıyorum ama sımdı ben 3 paket marhmelov aldım yanı soyle soylıyım senın verdıgın tarıften kac kurabıye cıkıyor ona gore annem 50 tane yaparız dedı bıde marshmelovlar yetermı kurabıye tarıfını ben ıkı olcege cıkarım demı
ona gore malzemem eksıkmı dıe bıdee dun esımle orta boyda hayvan fıgurlu kalıplar buduk kelebek kablumbag ayı tavsan onları yapıcaz cubuga koymadan posetleyıp sepete koyalım dedı annem neyse yapınca resmını muhakak eklerım
bana dua edın kızlar bakalım nasıl bır sonucla donuceeeemm :18:
Kızlar hepinizden ayrı ayrı dua istiyorum.. Normal doğum istiyordum ama yarın sezeryan ile doğuma alınıyorum... Haziran annesi değilim ama olsun sağlıkla alayım kızımı elime aynı şekilde bende sağlıkla inşaallah...
Bu hafta özellikle tansiyonumu bir türlü toparlayamadık çok yüksek çıkmaya başladı .. idrar testlerinde çok şükür protein çıkmadı preklamsı olması yüksekti ama çok şükür henüz yok .. Fakat geçtiğimiz çarşamba tansiyon biraz tavan yapınca doktor hemen çağırdı yanına bebiişim gayet mutluydu yerinden :)))) yine acil idrar tahlili yapıldı protein çıkmadı ama en son kan tahlilinde değerlerim değişmeye başlamış ve preklemsiye doğru gideceğini bellirtti doktorum beklemeninde anlamı olmadığını söyledi... Yarın genel anestezi ile doğuma alınıyorum.. heyecanlımıyım evet aptallaştım mı evet tek dileğim sağlık sıhhat :))) dualarınızı esirgemeyin.... sevgilerimle...
CERSER'İ ARADIM SEZERYAN OLMUŞ MERAK ETTİK SENİ DEDİM 2700 GR DOĞMUŞ.KÜVÖZE GEREK KALMAMIŞ ÇOK İYİ GELİYORDU SESİ..HENÜZ SÜTÜ GELMEMİŞ SEZERYANDA ZATEN BU HEP OLUYOOR TEK SORUN BU OLSUN ALLAH YARDIMCISI OLSUN BEBEĞİNE KAVUŞTU BİZEDE SEVİNMEK DÜŞER ARTIK
aaa ilknasılsın geçtimi rahatsızlığın
benimki geçen hafta 33 haftalıktı ama 31+2 çıktı ve bebeğimin kilosuda 1700 cnm sezeryanı daha önceden karar verdim ben kist vardı büyüdü cerrahi müdahale gerekiyo dedi doğumdan sonra alırız diyince ben istemedim ilk dsoğumum normal 2 çocuk olucak kim ilgilenişcek bebek emzircem dedim tekrar yatamam sezeryanla bereber alınsın dedim oda bi aksilik olmazsa 15 haziran alırız o zaman dedi o yüzden
anladım canım
o zaman sezeryan mantıklı tabi
bizim doğum şeklini söylemedi
erken alırsak sezeryan heralde değil mi dedim
yoo dedi açılmana sancına bakarız normal de olur dedi
benim için hiç farketmez zaten
sen de bu hafta ete yumurtaya falan yüklen istersen
bu hafta acayip abarttım ben et balık yumurta olayını
umarım katkısını görürüm
az daha ele gelir olsunlar da
biraz da haftamız geçsin ciğerlerde sıkıntı olmasın
sonra allahın izniyle doğsalar da bişey olmaz heralde
yok canım biz az ılık suya yarım tatlı kaşığı şeker atıyoruz onu günde 2 kere bazende 1 kere içiriyoruz.canım o şekerli su dediğin nedir?
eczanelerde satılan bir tür serum mu?
öyle bişey duydum da
çok beğendim gerçekten çok güzelmiş.ben de siparişlerimi verdim sonunda
Eki Görüntüle 421021 Eki Görüntüle 421022 Eki Görüntüle 421023 Eki Görüntüle 421025
çikolataları da verdim
rb organizasyondan 3 kutu
1 kutu alıp deneyim diyordum ama zaten 5 tl çok ucuz
kötü olsa nolcak dedim 3 kutuyu da sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek, ya da gelecek mi
benim doktorum o yüzden mi dedi o zaman 3.hamileliğin bu 4.yü önermiyorum diye.canım 3 olmadan bağlamıyor genelde dr lar. bi de dini açıdan mahzurlu görülüyor genelde sağlık problemi olmazsa. halam 3 kez doğrdu ikisi ikizdi yine de bağlatmak istemedi ama dr zorla bağladı yeter sana çok bile diyeimplant ı da ben yeni duyduğum için merak ediyorum bilgin varsa kullananlardan sevinirim.. biz evlendik korunmadık hiç ikimiz de deli gb çocuk istiyorduk. 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. şimdi kara kara düşünüyorum peki ya sonra ne olacak diye??
canım haklısın galiba... tecrübeli anne olarak :))) ben hala umudumu kesmedim. 14 haziran gecesi acile gidiyorum bir hafta erken geliyo bebiş, hayallerim hep öyle hadi bakalım hayırlısı..
selam kizlar biz geldik cepten yaziyorum kayinvalidemde yemekteyiz haberler iyi bebisim nstde cok mutlu cikti dopingleyip gitmistim yerinde durmuyodu, pazartesi gunu tekrar nst ve cati muayenesi olacak catim musaitse dogumu bekliycez, degilse carsamba gunu sezeryan gunu verdi insallah catim musaittirde normal dogumu bekleriz
çok geçmiş olsun cnm. bende dün merak ettim seni ama yeni kızmet oldu girmek. annemdeyim. ve bende kendimi sanki doğurcak gibi hissediyorum ama sinir oluyorum doktor hiç belirtin yok diyor.. ne güzel sana sezeryan için bile gün vermiş. inş normal olur ama.
çok geçmiş olsun cnm. bende dün merak ettim seni ama yeni kızmet oldu girmek. annemdeyim. ve bende kendimi sanki doğurcak gibi hissediyorum ama sinir oluyorum doktor hiç belirtin yok diyor.. ne güzel sana sezeryan için bile gün vermiş. inş normal olur ama.
benimde ayaklarım çok şişti.dün doktora gittim bu yüzden .tansiyonum,kan ,idrar,nst sonuçları iyi olunca yapacak bişey yok normal şişmesi dedi.Benimde yaklarım şişti, hiçbir ayakkabım hatta terliğim olmuyor, erkek terliği giyiyorum :)
Benim ellerim de şiş, hatta bu şişlikler yüzünden uyuşma da var ellerimde. bu yüzden araba kullanamıyorum artık
benim arkadaşa da hiç belirtin yok daha doğurmazsın şimdi git haftaya gel dedi
kız sürekli ben doğurcam hissediyorum diyordu
o gece suyu geldi
ben de siparişlerimi verdim sonunda
Eki Görüntüle 421021 Eki Görüntüle 421022 Eki Görüntüle 421023 Eki Görüntüle 421025
çikolataları da verdim
rb organizasyondan 3 kutu
1 kutu alıp deneyim diyordum ama zaten 5 tl çok ucuz
kötü olsa nolcak dedim 3 kutuyu da sipariş ettim
bakalım nasıl gelecek, ya da gelecek mi
ben çok araştırmıştım hamile olduğumu öğrenince, tobb, bayındır ve medicanayı araştırdım hatta gittim bunların içinde bana göre en iyisiydi doktorumdan dolayı ama doktorumda çok tecrübeli, hastahane zaten otel gibi bir kere serum takıldı bana basımda 3 hemşire bekledi, odalar inanılmaz güzel, evet ankaradaki en iyi anestesi uzmanı ve radyolog (türkiyeye ilk doppler ultrasanu getiren prof.)hrs de, çocuk doktoruda çok iyi, yalnız dışarıdan gelen hastalara okadar özen gösterilmedğini okudum netteki yazılarda inş öle bişey yaşamazsın ha bide sunuda söliyim tpiklerde herşey paralı diye şikayet edenlerde olmuş para konusuna önem verdikleri doğru malasef
utopya cnm güle güle kullan şekerlerini çok şekerler cidden:)
şu bahs ettiğin çikolatalar,rb organizasyon dediğin hani nasıl bişiler foto koyman mümkünmü?
sağol canım valla belirti bebeğe bağlı canı ne zaman isterse o zaman gelir peki sana normal doğurabilirsin çatın müsait falan dedi mi dediyse o yüzden sezeryana gün vermemiştir. bende normal olmasından yanayım inşallah çatım müsait çıkarda beklerim. bu arada ilk doğumlar bizden gelir sanıyoduk baksana 3 kişi doğurdu bile
teşekkür ederim
çikolatalarımız şundan canım
Eki Görüntüle 421049
mirabonbonda görüp beğenmiştim ama şu sitede çok daha ucuza bulunca burdan aldım, denicem
Rb Organizasyon & Parti Ssleme Malzemeleri
ilk_ caım çatlaklar ne durumda?
daha fazla artış oldu mu?
lieracı sürmeye devam etseydin
görünümünü azaltıyor diyorlar
ödeme nasıl yapılıyor?bide yanlış anlamadıysam yalnız 20 adet mi 5 tl sen 3 kutu demişsin anlamadım?açıklayabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?