2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar bugun drumuzdan mutlu donduk veee benım kızım donmus artık bası asagada ve dr bıdaha donmez dedı yuzunu cok net gosterdı sakın sakın duruyordu benım kızım nst baglandık ve dr um cok guzel dedıı sancı falam cıkmadı

cmtsı 11 de yıne gıdıcez daha dogum kanalına gırmemıs bı aksılık olmazsa kesın daha 1 hafta var dedı ama bana catı muanesı yapmadı bıseyde demedı belkı haftaya yapar

bu arada kızlar artık dogumlar basladı masallah herkeze bende kesın 10nu ıle 20sı arasında dogururum dıyordum ama benım kızım hııccc nıyetı yok

kızlar hastane çantanıza bebek için
peluş ya da kalın battaniye koyuyor musunuz??
ben 3 penye battaniye koydum.
küvez gibi bişeyin içinde yatırıyorlar ya onun
içine sermek için de alt değiştirme örtüsünü aldım içi dolgulu
dikdörtgen.

maaşallah kızına,doğum kanalına girmesini bekliyodur çatı muayenesi için bana öyle dedi doktorum bu da pazartesi olacak.

Çift taraflı biraz kalın bir battaniye almıştım ben onu koymayı düşünüyorum canım. 2 tane de hastane çıkışlarının battaniyesi var onları koyucam

maaşallah kızına,doğum kanalına girmesini bekliyodur çatı muayenesi için bana öyle dedi doktorum bu da pazartesi olacak.

evet cnm oyle olabılır kanala gırmeden catı muanesı yapmanın ne anlamı var dımı
ayy bız hazıran basıyız ama bızden once doguran cok
ılk senle konusmustuk dımı 10 ıle 20sı arasında bızımkınler olur dıe

aynen öyle canım bence biz 39dan önce doğurmayız

tesekkür ederim canım bazen füze gibi oluyo, arkadan bişey yok
hamile kaldıgımda fazla kilolarım wardı zaten ama Allahtan az aldım yine..
9 kilo almısım totalde o kadar da yiyorum halbuki

maşallah diyorum ben senin iki katın aldım
bide 68le hamile kaldım
yuvarlanarak giderim artık

ben 1 polar (çok kalın değil),2 tanede penye koydum.

ben hepsini sebamed aldım.
mustela,sebamed ve büchenden istediğini gönül rahatlığı ile alabilirsin.başka marka düşünme canım.
birde hastane çantana mutlaka bebek için ıslak mendil ve pişik kremi koy.şampuan,krem,yağ gibi ürünlere gerek yok.bebişleri artık yıkamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…