2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah diyorum ben senin iki katın aldım
bide 68le hamile kaldım
yuvarlanarak giderim artık

takma kafanı canımcım ben 75 le hamile kaldım suan 82 yim
boyum we yapım oldugu için kimse inanmıyo 82 olduguma
doğumdan sonra alır bebişlerimizi giderizzz gezmelere, yürüyüşlere weririz insallah
onlar sağlıklı olsunda warsın topaç olalım

Canım az kalmış inş. herşey yolunda gider bebeğini sağ salim kucağına alırsın..

Kuzenimle kardesim geliyor kızlar..ben kaçıyorum..
bu gece kız kızayız, pardon karnımda minik bi erkek oldgnu unutmusum
yarında havuzlu hana, eminönüne gidicez.. bakalım ne ciciler bulucaz..
öptüm hepinizi we göbişlerinizi

Ben sebamed'in ürünlerini aldım canım.

slmlar kızlarrrr... bugün takip edemedim bi türlü sizi, kv de misafir vardı da ona gittim
yanlız oku oku bitmedi valla, ben yokkken amma çok konuşuyosunuz yaaaa
ama azmettim bitirdim geçmişi
veee ne göriiim hem cerser, hem cutekityy doğum yapmışş
Allah analı babalı büyütsün inşş, hayırlı, sağlıklı evlar olsunlar
bebikleri 3 ledik yani bugün, e sezaryen tarihi alanlar da var, haftaya nüfusumuz biraz daha artıyo demek ki

bugün kv deydim dedim de, orada cuma duası oldu kuranlar okundu. tüm hamileler için de dua edildi, içinde de sizlere tabi ki...

ferda ve öznur göbekler süper bu arada

ya ben hala çantamı hazırlamadım,artık haftaya hazırlarım diyorum kendi kendime...
gerçi ben nasılsa temmuz un ilk haftası doğum yapıcam, ondan gayet rahatımm

kızlar bişi sorcam...
benim halılarım kaşmirin aşağıdaki gibi olan modellerinden, sizce yıkamaya versem bişey olur mu?
hiç bu tarz halılarını yıkatan oldu mu aranızda?

Canim hayirli ugurlu olsun, allah anali babali buyutsun minigi.

Tatlim fistik gibisin, senin kilolar odemdir. Suyu fazla abartma yine de!

Hayirlisi olsun canim, bak ne guzel guvenilir ellerdesin saglikla bebegini kucagina alacaksin. Ya bunlar farkedilmeseydi nolcakti?
En kisa zamanda iyi haberlerini bebisin fotosuyla bekliyoruz

kızlar teşekkür ettim cevaplar için.bende mustela ve bübchen arasında kaldım.ikisine de iyi diyorlar ama bilemedim.bir de hastane çantasına bunları koydunuz mu?
Ben mustela aldim herseyini, hastane cantasina seyahat boyu pisik onleyici kremini ve duruluma gerektirmeyen bir sivi var onu koydum.
Bebegimin orasi burasi kanli olursa onla sileriz. Yine mustelanin islak mendilini koydum bir paket, altini onla temizliycem. Su, pamuk, zeytinyagi falan ugrasamam. Memorialin yeni dogan hemsiresi kendi cocuguna unibaby yenidogan kullanmis, hic pisik olmamis. Pamuklu suyla temizleyen arkadasinin cocugu biraz buyuyunce islak mendil denemisler cocuk alisik olmadigindan mi nedir bilemedim hemen pisik olmus.

Ben bugun disari ciktigimda hava gunluk guneslikti, marks& spencerda kulotlari incelerken acayip bir yagmur indirdi, 1,5 saat orda mahsur kaldim, kocamin cuma trafiginde oraya gelip beni almasini bekledim. Cok yoruldum, tuvalate gidecek halim yok. Yalan dunyayi izliycem simdi.

Kizlar bu hafta geceleri hic uyuyamadim, iki gundur gunduz de uyumuyordum.
Su anda resmen yamuldum, gozum yatakta. Gidip yatsam ne guzel uyurum ama gece uyanirim kesin.

Kızlar bebişlerin eşyalarını kaç derecede ne kadar süre yıkadınız ?
30 derecede 30 dk yıkattırdım
hiç göstermiyorsun
çok şaşırdım

ben yıkamaya verdim canım
benimkilerin hepsi ipekli shaggy
farklı bi deterjanla yıkadıklarını söylemişlerdi hiçte bişey olmadı.

Kizlar bu hafta geceleri hic uyuyamadim, iki gundur gunduz de uyumuyordum.
Su anda resmen yamuldum, gozum yatakta. Gidip yatsam ne guzel uyurum ama gece uyanirim kesin.

gezerken doğuracaksın diye korkuyorum
maşallahın var valla her gün dışarıdasın nazarımız değmesin

Hastane cantasiyla ilgili iki sorunum var.
Biri terlik, digeri hasta bezi.
Terligi otellerdekine benzer birsey mi gotursem acaba, havlu gibi olanlardan. Biraz daha kalin tabanli, oyle kagit gibi degil yani.
Hasta bezi konusunda da sirf arabayi mahvederim korkusuyla ne alsam diye dusunuyorum. Belki suyum hastanede gelicek, onu bile bilmiyoruz.
Bir de bugun body shopa, marks and spencera seyahat boyu dus jeli, losyonu gibi seylere baktim. Setler 25-30 tl. Cok sacma sapan fiyatlar...
Evdekileri minik siselere koyup gotureyim en iyisi, hem evdekiler kokusuz. Ama cok canim cekti, manolyali, limonlu, cilekli falan mis kokulu banyo malzemeleri....
Aaah ahhhh....

hasta bezi alacağım bide şundan alayım diyorum
Migros Sanal Market - Site içi güncelleme
suyumuzu tutmaya yeter mi bilmiyorum
terlik kalın tabanlıysa olabilir bence.
duş jelini ne yapacaksın duşa girilmez sanırım
hele ki sezeryan olursa dikişlerden dolayı girilmiyor diye biliyorum

Farkindaysan planlarimda hic sezeryan yok
Kocam logusa kulodunu gordu, hala kendine gelemedi.
Hastabezine girersem nolur bilemiyorum. Bir dahaki randevuda hemsirelere sorucam.
Belki bir tane verirler?

hasta bezıne gerek yok be kızlar daha öncelerı de yazdım.araba nıye batsın?kanama ıçın dıyosan öyle delıler gıbı gelmıyo.benım suyum gelmedı yaşamadım ama öyle şakır şukur gelmıyo bıldıgım.

duş jelıne bence de gerek yok.ha sezeryan da olsan duş serbest ertesı gun ama kalkıp da hastane ortamında gelenden gıdenden duş almak gelmez bıle aklına.

Bugun yazmis biri, suyu cok gelmis havlu koymuslar ama yine de ipislak girmis hastaneye.
Kafam karisti, cok mu abartiyoruz artik bu hazirlik islerini bilemiyorum.
Dus konusunda da haklisin aslinda, eve kadar sabrederiz herhalde...

Farkindaysan planlarimda hic sezeryan yok
Kocam logusa kulodunu gordu, hala kendine gelemedi.
Hastabezine girersem nolur bilemiyorum. Bir dahaki randevuda hemsirelere sorucam.
Belki bir tane verirler?

inşallah sezeryan olmazsın ama yinede tedbirli ol
d-gabbana planlı sezeryan olmayanlar
foşur foşur su geliyor demiş bende yaşamadığım için bilemiyorum
pedler işe yaramıyormuş ama şu depend güzel bişeye benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…