- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.501
doğumdan sonra ilk işim duş olacakk hastanede alamazsam hastaneden eve nasıl gelirim bilemiyorum doğrusuu!hasta bezıne gerek yok be kızlar daha öncelerı de yazdım.araba nıye batsın?kanama ıçın dıyosan öyle delıler gıbı gelmıyo.benım suyum gelmedı yaşamadım ama öyle şakır şukur gelmıyo bıldıgım.
duş jelıne bence de gerek yok.ha sezeryan da olsan duş serbest ertesı gun ama kalkıp da hastane ortamında gelenden gıdenden duş almak gelmez bıle aklına.
kızlar bişi sorcam...
benim halılarım kaşmirin aşağıdaki gibi olan modellerinden, sizce yıkamaya versem bişey olur mu?
hiç bu tarz halılarını yıkatan oldu mu aranızda?
Eki Görüntüle 421873 Eki Görüntüle 421874 Eki Görüntüle 421875
hasta bezi, çiş kaçırmamak için belli bi yaşın üstündekilerin giydiği sızdırmaz külotlar
nooluyoruz biz yaaaa..
ben geçen sene bu zamanlar seksi iç çamaşırları falan alıyodum yaaa
eskıden nıckın falan değişik miydi?ben de haz.annesıyım ve 3 yıldır da yazışıyoruz arkadaşlarla.hatırlayamadım senı.
ben almaya devam ediyorumm
hasta bezi alacağım bide şundan alayım diyorum
Migros Sanal Market - Site içi güncelleme
suyumuzu tutmaya yeter mi bilmiyorum
terlik kalın tabanlıysa olabilir bence.
duş jelini ne yapacaksın duşa girilmez sanırım
hele ki sezeryan olursa dikişlerden dolayı girilmiyor diye biliyorum
Selam kızlar...Ben de bu grubun bir üyesiyim ama sadece okuyom pek bişi yazmıyom...Jelibons bugün Nuray Aydın Köse yi sormuşsun doğurmuş canım o bebişi iyi ve sağlıklıymış..
Haber vereyim dedim eğer bahsettiğin oysa..
yok canım nursena sormuştu 22 yaşında biri daha vardı
diye ben ismi yanlış hatırlamışım.
o kim tanımıyorum ama Allah analı babalı büyütsün :)
ha haa hadi yaa nuray felan okuyunca ..neyse belki onu merak eden vardır ..
buraya giriyormuydu???
nicki neydi ancak öyle tanıyabiliriz :)
yok tatlım pazar günü bakacağımjelibons kırmızı gecelik bulabildin mii
ben bi hastane çıkısı koydumkızlar hastane çantamıza tekrar göz gezdirdik bebişe 2 takım hastane çıkışı koydum 7-8 adet bez koydum yeter mi bir takım daha koysam mı ?
hamilelik insana herşeyi unutturuyor zatenİnan bilmiyorum ki saçma sapan bir giriş oldu bu topiğe aylar sonra haa.. haaaa..ama bebiş iyiymiş önemli olan bu...
hamilelikte herkesin tansiyon düşer benim IQ............
doğumdan sonra ilk işim duş olacakk hastanede alamazsam hastaneden eve nasıl gelirim bilemiyorum doğrusuu!
gerçi büyük ihtimalle sabah sezeryan olucamakşam alırım hastanede duşş
bizim cok az kaldı bu su gelme olayı bana cok ilginç geliyo.gelince napıcam acaba :)
yeter tatlım yaa takma ben de 2 takım koydum.kızlar hastane çantamıza tekrar göz gezdirdik bebişe 2 takım hastane çıkışı koydum 7-8 adet bez koydum yeter mi bir takım daha koysam mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?