2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yok tatlım pazar günü bakacağım
doğum yapmadan inşallah bulurum
ne tarz aradığını bilemiyorum canım ama şunu gördüm de gör istedim :)Pierre Cardin 8503 | Pierre Cardin MODAL Krmz Ekose Gecelik 8503

inşallah alabilecek durumda olurum önümde ablam var iki doğum yapan biri olarak onun gibi olabileceğime inanıyorum yani inşAllahhh duş sütün hemen gelmesine neden oluıyor birazda ondan o moddayım hemen duş alıcam diye hazırlıyorum kendimi alabilrsemde alamazsamda aklıma sen gelirsin

selam arkadaşlar
bizim haftada bire düşmüştü kontrollerimiz bugünde gittik geldik doktora
ama dr sadece nst istedi ultrasna almadı hiç böyle yapmazdı ne zaman gitsem alırdı neden böyle yaptı acaba
10 gün geçmeden oldğu için ücret ödemedik ondanmı acaba çok şaşırdım
hiç öyle huylarıda yoktu ama...
sancılarım çok dedim dr.a nst ye baktı nstde sancı çıkmamış öyle dedi
idrar testi yaptırttı orda enfeksiyon varmış sancılarım ondan olabilirmiş
ama hadi suyum azaldıysa haydi bişi olduysa bence ultsona da bakmalıydı 2 haftada bir yeterliymiş
kızlar sizinde her hafta alıyormu doktorunuz ultrasonaa???????????
geçmişi okuyamadım kızlar ağrısı sızısı olan herkese allahımşifalar versin doğuran arkadaşlar olursada allahım hepsine sağlık sıhat versn acelem var kızlar cevap veren olursa gelince okurum hepinizi çok sewiyorum hoşçakalın sağlıkla kalın allahım yardımcınz olsun inşallah

canım ya dua et inşallah çatım müsaittirde normal doğumu beklerim yoksa çarşamba kesecekler:18::18:

cnm ıns musaıttır ve sende bende ısteyen herkez normal dogum yapar dularım hepımıze

cnm benımde ıkı halım kasmır hatta yarısı tam krem yarısı tam sıyah vee 2 dır yıkamaya verıyorum hatta dun geldı bısıcık olmamıs rahatlıkla vere bılırsın

cnm bu sıkayette bırı daha bulundu kızlar bırı dıyordu ama kım :44:
ben bugun gıttım dr benım ultrasona soktu ama 15 olmustu ucret odedım belkıde ondan soktu sımdı haftaya cagırdı ucret odemıceksın dedı belkıde bızımkı bıle sokmucak

ayy kızlar bu ozel hastaneler ne kazık hee sıgorta hastanesı bunları bedavaya yapıyor ozellerde mıllletı nasıl kazıklasak dıe bakıyor ama ıste ozel baska yerde gıdılmıyor
15 gun once muane parası vermıstım 10 gunu gectı dıe bugunde verdım pes bıde 20 da. nst gırecem dıe onada odeme yaptım sankı cok zahmetlı bır ısmıs gıbı 31 tl verdım
ınsan kıyıyor o ayrı ama gıcık bı durum

sancım yok doğuramıycam diye hiç sıkıntı yapma cnm ben bi gün çok iyiyken ertesi gün sancıyla uyandım ishal olmuştum ve sancımda vardı tabi ben onu ishalden dolayı zannettim ilk etapta.. nişan denilen sıvı gelince hemen hastaneye gittik 5 cm açılma vardı.yani insanın bi günü bi gününe tutmuyo fırsat bulabiliyosan bol bol yürüyüş yap bence ben hamileliğim boyunca çok yürüdüm hastaneye gittiğimde açılma çok çabuk gerçekleşti ebeler bile şoka girdi 13:00 da gittim 15:00 da 8 cm olmuştu sez. olmam gerekiyodu artık bana sakın ıkınma diyip durdular.bol bol yürüyüş yapın kızlar.sancınız başlayıncada sıcağa yakın suyla duş alın açılma daha kolay oluyo

Ayakta duramıyorum ben ya. Yürürken birden belim sanki içeri doğru kaçıyor. Ağrımaya başlıyor. yürüken çok zorlanıyorum.

kızlar iyi geceler...perşembe günü bu msj.ı yazdıktan sonra eve gittim ve dediğim gibi evde temizlik başlamıştı....a dan z ye her şey elden geçti...halılarım da verildi...
bir tek koltuklsrın kılıfları yıkanacak kaldı o da akşam oturulacağı için bırakıldı...bir gün yine gelecekler yeniden bir elden geçirip tozlanan falan yerleri,koltukları da halledecekler...

bugün de babam Ank.ya gittiği için anneme geldim yalnız kalmasın diye...eşim de buraya geldi gece buradayız işte...yarın geçeriz evimize...
2 gün gelemedim ve 73 sayfa birikmiş...nasıl okuyacağım geçmişi bilmem...önemli gelişme varsa söyler misiniz kızlar...

Ayakta duramıyorum ben ya. Yürürken birden belim sanki içeri doğru kaçıyor. Ağrımaya başlıyor. yürüken çok zorlanıyorum.

Bende hiç yürüyemiyorum.Göbek deliğim gerginleşiyor ve ağrı yapıyor.Bebekte aşağıya doğru çıkacakmış gibi baskı yapıyor.Birde bacak ağrılarım oluyor.2 aydır izne ayrıldım evdeyim ve sürekli yatıyorum.30 haftalık hamileyken nst de sancılarım başlamıştı.Doktor çalışmama izin vermedi.

Hosgeldin

Var var olmazmi
Cutekitty ile cerser dogum yapti

bu yonca evcımık genc kalmak lazım dıyor ama acayıp yaslandı resmen gıdıgından bellı yasıı ben bıldım bılelı var bu kadın
sabah saat 9 15 vapurunda onu gordum karsımda
dızlerımı tıtrettım asık oldum galıba
yasıklı babam gıbı asık oldum anam gıbı ....

ahh ahh cocuklugumun sarkısı

Ben de 8 hafta varken çıktım. Dayansmadım akşama doğru ayaklarımı sürüklüyordum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…