- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.521
ne tarz aradığını bilemiyorum canım ama şunu gördüm de gör istedim :)Pierre Cardin 8503 | Pierre Cardin MODAL Krmz Ekose Gecelik 8503yok tatlım pazar günü bakacağım
doğum yapmadan inşallah bulurum
inşallah alabilecek durumda olurum:)) hadi bakalım alırsan yaz bana burdan.il doğum sanırım.doğum hele kı sezeryan doktora kontrole gıtmeye benzemıyo canım benım.zaten en az 4 saat uyuşuk olacağın için yerınden kıpırdayamayacaksın.başkaları soyup sılıp gıydırecek senı.sonrasında bı emzırme telaşı başlıyacak.tuttuydu tutamadıydı emdı emmedı ay sutum mu gelmıyo vs:))
sonra zırt pırt tebrık için yanına gelenler.daha sonra yurumen için kaldıracaklar.hemen kalkarım gıbı gelecek ama sonra kuuutbayılıyo gıbı olacaksın anestezıden.adım adım gezeceksın korıdorda kı gazın çıksın.ay dıceksın tamam oturtun benı artık.yanı demem o kı duş muş aklına bıle gelmıyecek.d-gabbanaa demişti dersin:))
canım ya dua et inşallah çatım müsaittirde normal doğumu beklerim yoksa çarşamba kesecekler:18::18:
kızlar bişi sorcam...
benim halılarım kaşmirin aşağıdaki gibi olan modellerinden, sizce yıkamaya versem bişey olur mu?
hiç bu tarz halılarını yıkatan oldu mu aranızda?
Eki Görüntüle 421873 Eki Görüntüle 421874 Eki Görüntüle 421875
selam arkadaşlar
bizim haftada bire düşmüştü kontrollerimiz bugünde gittik geldik doktora
ama dr sadece nst istedi ultrasna almadı hiç böyle yapmazdı ne zaman gitsem alırdı neden böyle yaptı acaba
10 gün geçmeden oldğu için ücret ödemedik ondanmı acaba çok şaşırdım
hiç öyle huylarıda yoktu ama...
sancılarım çok dedim dr.a nst ye baktı nstde sancı çıkmamış öyle dedi
idrar testi yaptırttı orda enfeksiyon varmış sancılarım ondan olabilirmiş
ama hadi suyum azaldıysa haydi bişi olduysa bence ultsona da bakmalıydı 2 haftada bir yeterliymiş
kızlar sizinde her hafta alıyormu doktorunuz ultrasonaa???????????
geçmişi okuyamadım kızlar ağrısı sızısı olan herkese allahımşifalar versin doğuran arkadaşlar olursada allahım hepsine sağlık sıhat versn acelem var kızlar cevap veren olursa gelince okurum hepinizi çok sewiyorum hoşçakalın sağlıkla kalın allahım yardımcınz olsun inşallah
sancım yok doğuramıycam diye hiç sıkıntı yapma cnm ben bi gün çok iyiyken ertesi gün sancıyla uyandım ishal olmuştum ve sancımda vardı tabi ben onu ishalden dolayı zannettim ilk etapta.. nişan denilen sıvı gelince hemen hastaneye gittik 5 cm açılma vardı.yani insanın bi günü bi gününe tutmuyo fırsat bulabiliyosan bol bol yürüyüş yap bence ben hamileliğim boyunca çok yürüdüm hastaneye gittiğimde açılma çok çabuk gerçekleşti ebeler bile şoka girdi 13:00 da gittim 15:00 da 8 cm olmuştu sez. olmam gerekiyodu artık bana sakın ıkınma diyip durdular.bol bol yürüyüş yapın kızlar.sancınız başlayıncada sıcağa yakın suyla duş alın açılma daha kolay oluyo
bir slm vereyim kızçeler
okuldayım,yoğunum,sıcaktan bunaldım sanırım...
eve gidince temizlik var annem ve karşı komşusu evi temizlemeye geleceklerdi...gitmişlerdir bile eve,onlar iş yaparken ben oturamam(( gerçi bana yaptırmzlar ama yine de ben rahat edemem...
halılarımı yıkamaya vereceğim,ne zaman versem ki...amannnnn iş güç bu ne ya....
oğlumu doğurduğum gibi tatile gitmek istiyorum
Ayakta duramıyorum ben ya. Yürürken birden belim sanki içeri doğru kaçıyor. Ağrımaya başlıyor. yürüken çok zorlanıyorum.
uffff çok sıkıcı bi gece
kocam olucak adam hala gelmedi
böyle bi gece o yokken evde doğurucam görücek gününü
kızlar iyi geceler...perşembe günü bu msj.ı yazdıktan sonra eve gittim ve dediğim gibi evde temizlik başlamıştı....a dan z ye her şey elden geçti...halılarım da verildi...
bir tek koltuklsrın kılıfları yıkanacak kaldı o da akşam oturulacağı için bırakıldı...bir gün yine gelecekler yeniden bir elden geçirip tozlanan falan yerleri,koltukları da halledecekler...
bugün de babam Ank.ya gittiği için anneme geldim yalnız kalmasın diye...eşim de buraya geldi gece buradayız işte...yarın geçeriz evimize...
2 gün gelemedim ve 73 sayfa birikmiş...nasıl okuyacağım geçmişi bilmem...önemli gelişme varsa söyler misiniz kızlar...
Hakikaten cok skci bir gece.
Bende tekim bu aksam
bende yanlızııııımmmm
Bende hiç yürüyemiyorum.Göbek deliğim gerginleşiyor ve ağrı yapıyor.Bebekte aşağıya doğru çıkacakmış gibi baskı yapıyor.Birde bacak ağrılarım oluyor.2 aydır izne ayrıldım evdeyim ve sürekli yatıyorum.30 haftalık hamileyken nst de sancılarım başlamıştı.Doktor çalışmama izin vermedi.
kızlar bişi sorcam...
benim halılarım kaşmirin aşağıdaki gibi olan modellerinden, sizce yıkamaya versem bişey olur mu?
hiç bu tarz halılarını yıkatan oldu mu aranızda?
Eki Görüntüle 421873 Eki Görüntüle 421874 Eki Görüntüle 421875
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?