2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

onun siparişini annem vermiş yalovada yapılıyor. banada süpriz oldu açıkçası nasıl birşey yaptırıyor bilmiyorum

Ne güzel ya. Senin herşey hallolmuş maaşallah. Ben geçen çarşıda baktım. Birşey bulamadım. Buradaki Bursa lı arkadaşlara sormak lazım naptılar diye. Yoksa internetten vericez sipariş artık.

Ne güzel ya. Senin herşey hallolmuş maaşallah. Ben geçen çarşıda baktım. Birşey bulamadım. Buradaki Bursa lı arkadaşlara sormak lazım naptılar diye. Yoksa internetten vericez sipariş artık.

sağolsun annem benden heyecanlı herşeyi o düşünüyor bana pek birşey kalmadı sanslıyım sanırım netten araştır daha çok çeşit var

gittigidiyordan bakabilirsin
fiyatlar çok uygun
veya malzemeleri alıp kendim yaparım diyorsan birmax diye bir site var oraya bakabilirsin
ben ankaradayım ama gidip bakacak halim olmadığından gittigidiyordan sipariş verdim

gittigidiyordan bakabilirsin
fiyatlar çok uygun
veya malzemeleri alıp kendim yaparım diyorsan birmax diye bir site var oraya bakabilirsin
ben ankaradayım ama gidip bakacak halim olmadığından gittigidiyordan sipariş verdim

Gittigidiyora bakmadım hiç gerçekten bir bakayım oraya. Seninkiler geldimi canım?

merhaba hanımlar...
evime uğradık bi kaç eşya almak için..
ferdanın mesajını görmüşken yazayım size dedim..
bebeğim ilk güne göre daha iyi ama hastaneden çıkmak için yeterli değilmiş..
dualarınızla inş en kısa zamanda kızımı kucağıma alıcam..
ama şunu söyliyim ameliyat ya da normal doğum
çektiğiniz sıkıntıları onun kokusunu aldığınız an unutuyorsunuz....
dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak...
ama dediğim ginbi dualarınızla kızımı kucağıma alıp doya doya
kokusunu alıcam inş...
hepinizin canı gönülden dua ettiğini biliyorum..
Allahım hepinizi sağlıkla kolay kurtarıp bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
kızımı alınca ilk müjdeyi size vereceğim..
o günün heyecanıyla yaşıyorum inanın uykusuz gecelere razıyım
şikayet etmicem diye söz veriyorum kendi kendime...
şimdilik hoşçakalın
dularınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi....
bu arada doğum yapan varmı diye de merak etmiyor değilim :))

daha dün sipariş verdim canım,3-5 iş günü içinde kargoya verilecek daha
haftaya ancak gelir
en uygun fiyatlar orda eğer beğendiğin model olursa orda

Aynen çok ucuzmuş gerçekten. Ben ayrıntılı bakayım oraya. Senin çevrende oradan sipariş veren var mı. Ben internetten alışveriş yaparım ama. Nedense o site çok güvenilir gelmiyor.

Maaşallah canım. En kısa zamandA bebeğin eve gelir inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım benim yaa
ben hastaneden çıktık deyince bebişi de aldınız sanmıştım
ama olsun az kaldı alıcaksın onu da kucağına getireceksin evine allahın izniyle
cerser ve citaknuray doğum yaptı
zemka da şu anda hastanede, bugün doğurur heralde
güzel haberlerini bekliyoruz

Aynen çok ucuzmuş gerçekten. Ben ayrıntılı bakayım oraya. Senin çevrende oradan sipariş veren var mı. Ben internetten alışveriş yaparım ama. Nedense o site çok güvenilir gelmiyor.

ben o siteden çok şey aldım, kargo geldiğinde ürünü kargocunun yanında açar bakarsın
sıkıntı varsa tutanak tuttur
zaten herhangi bir sorun olursa satıcıya ödemeyi onaylamıyorsun
hiçbir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar

hm..çokmu uzak gideceğin sinemalar bana avm yakın gelmiş oraya..

canım rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin az kaldı inş. kuzun dahada büyüycek ve beraber eve döneceksiniz..bolbol bizim yerimizde kokla kızını..dualarımız sizinle canım..
doğum yapan cerser ve cutteki var canım..

allahım biran önce kucağına almayıda nasip etsin dualarımız seninle canım

uzak da olsa farketmez canım gideriz ya
her zaman oralardayız zaten
bu filme gitmem lazım yoksa içimde kalır

Tamam canım sağol. Ben bir gömüleyim oraya. Şimdiden beğendim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…