- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.621
selam arkadaşlar
bizim haftada bire düşmüştü kontrollerimiz bugünde gittik geldik doktora
ama dr sadece nst istedi ultrasna almadı hiç böyle yapmazdı ne zaman gitsem alırdı neden böyle yaptı acaba
10 gün geçmeden oldğu için ücret ödemedik ondanmı acaba çok şaşırdım
hiç öyle huylarıda yoktu ama...
sancılarım çok dedim dr.a nst ye baktı nstde sancı çıkmamış öyle dedi
idrar testi yaptırttı orda enfeksiyon varmış sancılarım ondan olabilirmiş
ama hadi suyum azaldıysa haydi bişi olduysa bence ultsona da bakmalıydı 2 haftada bir yeterliymiş
kızlar sizinde her hafta alıyormu doktorunuz ultrasonaa???????????
geçmişi okuyamadım kızlar ağrısı sızısı olan herkese allahımşifalar versin doğuran arkadaşlar olursada allahım hepsine sağlık sıhat versn acelem var kızlar cevap veren olursa gelince okurum hepinizi çok sewiyorum hoşçakalın sağlıkla kalın allahım yardımcınz olsun inşallah
doğum haberlerini aldıkça bende biranönce pırtlatmak istiyorum
Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin
senmı benmı hele 38 haftada ınsan olsuna bu gece olsun sabırsızlıgında
annem aradı demın yokmu sancın falam dıyor yoookkkkk dedım
sanıırım ben 42yıde doldurcam
canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle..
utopya o filme bende çok gitmek istiyorum bakalım bizimkini ikna edersem bu akşamki seansa gidelim bari..
saribeybiden güzel haberler varr
bebişi çıkmış eve gideceklermiş şimdi
hemen sütü gelmiş aslında ama azmış yetmiyormuş
şu an tek sorunumuz bu demiş
ohh rahatladım
doğum haberlerini aldıkça bende biranönce pırtlatmak istiyorum
Sorma bende geçen hafta badana vardı.bu hafta yıkama ütüleme falan onları yapıcaktım. ama hava çok kötü. Kombiyi açtım ben.
bende üşüdüm normalde şortla askılı ile geziyordum ama bugün rahibe gibi giyindimbenim temizlik başlamadı daha annemi bekliyorum yıkanacaklar yıkandı sadece büyük temzlik kaldı..
Daha benim büyük temizlikte var. Badanadan sonra annem gitti. Bir ara gelip yapıcak artık. Ama birşey yapamadan beklemek çok sıkıcı. Daha çantam için eksiklerim var. Dışarıda çıkamıyorum.
benimde alınacak birkaç parça eksiğim var hamile sütyeni ve hamile külodu başta,, birde yanımızda yatacağı portatif bir beşik almak istiyorum havalar düzelirse inş. çıkıp bakıcam..
Hava durumuna baktım 5 gün böyleymiş. Alışveriş merkezi paklar bizi artık.
benimde alınacak birkaç parça eksiğim var hamile sütyeni ve hamile külodu başta,, birde yanımızda yatacağı portatif bir beşik almak istiyorum havalar düzelirse inş. çıkıp bakıcam..
Sana ne sorucam. Bebek şekeri işini naptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?