- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.681
Tatlim dualarim seninle, umarim hayirlisiyla dogumun gerceklesir minigi biran evvel alirsin kucagina
Foto yollamayi ihmal etme bize, bir de dogum hikayeni yaz ayrintili
Kizlar bizim misafir yolda. Sabahtan utuye basladim, 1,5 saat sonra pes ettim. Bir o kadar daha var utulenecek nevresim, pike, masa ortusu gibi buyuk parcalar. Pztye birakicam bir kismini, yavas yavas bitiricem.
Hava su anda acayip guzel, dun de boyleydi sonra cok fena yagmur bastirdi mahsur kaldik. Aksam Caddebostanda 19 mayis kutlamasi var, bize 10 dk mesafede oraya gitmeyi dusunuyoruz ama korkuyorum bu havadan. Cok dengesiz bir mayis ayi geciriyoruz, haziran gelsin artik
Bu arada ben de istiyorum su filmi, sevimli bir hikayesi var gibi. Giden olursa yazsin, kotuyse gitmeyelim
canım inş doğum yapmışsındırGunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin
merhaba hanımlar...
evime uğradık bi kaç eşya almak için..
ferdanın mesajını görmüşken yazayım size dedim..
bebeğim ilk güne göre daha iyi ama hastaneden çıkmak için yeterli değilmiş..
dualarınızla inş en kısa zamanda kızımı kucağıma alıcam..
ama şunu söyliyim ameliyat ya da normal doğum
çektiğiniz sıkıntıları onun kokusunu aldığınız an unutuyorsunuz....
dünyanın en güzel şeyiymiş anne olmak...
ama dediğim ginbi dualarınızla kızımı kucağıma alıp doya doya
kokusunu alıcam inş...
hepinizin canı gönülden dua ettiğini biliyorum..
Allahım hepinizi sağlıkla kolay kurtarıp bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
kızımı alınca ilk müjdeyi size vereceğim..
o günün heyecanıyla yaşıyorum inanın uykusuz gecelere razıyım
şikayet etmicem diye söz veriyorum kendi kendime...
şimdilik hoşçakalın
dularınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi....
bu arada doğum yapan varmı diye de merak etmiyor değilim :))
ben gidicem inşallah filme
kargo bi gelseydi
resmen kargo yüzünden eve hapsolduk yaaa
sanırım her haftasonu kargo bekliyorsun
arasaydın bi
ben çok sabırsızımdır hele ki dışarıda işim varsa
burunlarından gelmişti bugünleri
utopya çikolatalar ne zaman gelecekmiş??
senden gelecek habere göre bende
sipariş vericem kötü olursa mirabonbondan vereyim diyorum
peki çikolatalar için kutu buldun mu??
ben hala bakıyorum ama
içime sinen bişey bulamadım
kutu bulamazsam cam fanus alıp
içine koyayım diyorum
Aynen çok ucuzmuş gerçekten. Ben ayrıntılı bakayım oraya. Senin çevrende oradan sipariş veren var mı. Ben internetten alışveriş yaparım ama. Nedense o site çok güvenilir gelmiyor.
bende bebek şekerlerini ordan sipariş ettim bakalım bizimki ne zaman gelicek:44:
kızlar size bişey danışcam çocuk odası için böyle çizgi film karakterli perde mi bakayım yoksa daha şık bişeymi odanın rengine uygun? çok kararsızım
peki çikolatalar için kutu buldun mu??
ben hala bakıyorum ama
içime sinen bişey bulamadım
kutu bulamazsam cam fanus alıp
içine koyayım diyorum
kızlar size bişey danışcam çocuk odası için böyle çizgi film karakterli perde mi bakayım yoksa daha şık bişeymi odanın rengine uygun? çok kararsızım
Kızlar herkese selamlar.Sarıbeybi ,cerser ve cutekitty bebişlerinizi güle güle büyütün.Zemka senden de güzel haberler bekliyoruz inşallahhh.Gelelim bana.Allah nasip kısmet ederse Pazartesi günü sezeryan günü verildi banada. Hepinizin dualarını bekliyorum .Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?