- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #29.601
Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin
canım birgün kalacağı 5 takım çok değil mi
günaydın bu arada kızlar ben rahat uyudum ama bebişimin pek hareket etmemesi canımı sıktı
Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin
dualar için sağol canım. yalnız bizim aramızda iki gün var alttaki çizelgelere göre bana haziran 20 dediler sen nasıl temmuz oluyorsun merak ettim:44::44::44:ya ben hala çantamı hazırlamadım,artık haftaya hazırlarım diyorum kendi kendime...
gerçi ben nasılsa temmuz un ilk haftası doğum yapıcam, ondan gayet rahatımm
hg canım. o gün çıkmıştın ben de cvp yazamadım sana. gözün aydın bitmiş temizlik. beni sormuştun, şükür iyiyim ben de. idrar yolumda ağrı var gb. dr üç hafta önce anti varmişti anca bu hafta içebildim o da bir doz eksik kaldı. pzt yi bekliyorum tekrar gözükmeye inş :)
2 gün gelemedim ve 73 sayfa birikmiş...nasıl okuyacağım geçmişi bilmem...önemli gelişme varsa söyler misiniz kızlar...
sorma sorma canım. bi tatile çıktım. odanın kapısında kilit yoktu pat diye birileri girer korkusuyla ancak göbeğimi yağlayabiliyordum, eve geldim duş aldım aynada şokkkkızlar sakın catlamadım dıe ıcınız ferah ferah gezmeyın bende 38 haftalık oldum ve 2 gun once catladıgımı gordum ve karnımın altın avuc ıcı buyuklugunde catlagım vaarrr
Allah kolaylık versin canım. benim de 4 makine ütüm var. 3 gündür günde bir iki saat yapıyorum bana msn demiyor. ben de bu gece uykusuzlardanım. burada olduğunuzu bileydim 4 ten sonra gelirdimDogunca bu veletler de uyutmayacak bizi.
Napsam da uyusam bilemiyorum, bugun de dag gibi utu var.
Ogleden sonra da caya misafir. Gunduz uykusu da imkansiz yani:-(
Allah yrdcın olsun canım. nişan su birşey geldi mi??Gunaydin anneler dun aksamdan beri hastanedeyiz her an dogum olabilirmis.bugun olmasa bile bi hafta icinde olacakmis. Lutfen bize dua edin
inş canım. seninki neden sezaryen acaba??kızlar bu arada ben de 23/05/2012 tarihinde doğum yapacağım inşallah. çok heyecan verici, çok güzel bi duygu bu kadar yaklaştığını bilmek. dualarınızı bekliyorum. herkese kolay, sorunsuz ve hayırlı doğumlar diliyorum.
kızlar ben zemkayı aradım
hala hastanede kardeşi açtı açılması olmuş
sancılar ara ara gelip gidiyormuş şuan herşey normal
görünüyormuş sezeryan istemiyorum diyormuş bekliyorlar.
evet aslında çok canım.birde sezeryanda olabilir o zaman 2 gece kalınıyor. acemi anne olarak altını değiştirirken falan kazalar olabilir :)) ayrıca topuk kanı alınırken falanda kirleniyormuş.kusar falan. az olacağına fazla fazla olsun.yetermi diye birde hastanede stres yapmıyım.aslında ev yakın bizim hastaneye fakat eşime getirmesi için yerlerini anlatana kadar fazla fazla olsun.zaten minicikler yerde kaplamadı pek.
kızlar ben zemkayı aradım
hala hastanede kardeşi açtı açılması olmuş
sancılar ara ara gelip gidiyormuş şuan herşey normal
görünüyormuş sezeryan istemiyorum diyormuş bekliyorlar.
ben de şimdi ona msj atayım diyordum
iyi oldu haber verdiğin
suyu gelmiş mi peki?
nasıl anladı ki açılması olduğunu?
cerser ve sarıbeybiyide merak ediyorum
ama aramaya çekindim nedense
rahatsız edeckmişim gibi geldi:26:
günaydın herkeslere
bir ctesi günü için oldukça kalabalığız
zemka hastanedeymiş
allah hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah
cerserden veya saribeybiden haber alan var mı?
uykusuz gecelerden bahsedilmiş yine
ben de uyuyamadım
2 gün öncesine kadar güzel uyuyordum ama 2 gündür bende de uyku yok
kemiklerim sızlıyor resmen gece
kalsiyum azaldı heralde yine
hele sola yatmak ölüm oldu resmen
umaygulay benim doktorum da her gittiğimde sokuyor ultrasona
gerçi benim özel durumum var ama yokken de giriyodum
10 günden önce olunca da hem nst hem ultrasona giriyorum
bugün hava güzel ankarada
ne yapsak acaba bilemiyorum
gerçi kargom çıkmış geliyomuş ama onu beklemeye niyetim yok
ama işin kötü tarafı gelen kargo eşime babalar günü için aldığım çerçeve
eğer bugün evde almassam eşim almak zorunda kalır ve süprizi kaçar
şu filme gidicez bu hafta
Eki Görüntüle 422203
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?