2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ilginç zeytin yağıda herşeye iyi geliyor anlaşılan
arkadaşlar başka doğumlar daha olmuşş ne kadar güzell
inş. hayırlısıyla bizlerde doğm yaparız artık ben gün saymayacağımm o zaman hiç geçmiiiyor çünkü....
ne zamandr giremiyordum bugün yavaş yavaş geçmişe ve diğer topiklere göz atarım

ayyy kızlar bugün ne yaşadım biliyormusunuz
bugün dışarda çok gezdik ewe geldim çok sıkışmıştım ayıptr söylemesi
wc ye koşturdum bir baktım turuncu kırmızı arası bir renkkk hatta kırmızı gibi tüm wc
kıpkırmzıııı nasıl bir panik oldm anlatamammm

benim idrar yollarnda çok enfeksyon varmış dr antibiyotik yazdı onu kullanmaya başladım
meğer o ilaç idrar renginik ırmızı ve turuncu yapabilirmiş
üç tane enfeksiyon için ilaç verdi kızlar yaaa banabiraz fazla gibi geldi
ama en azından bir kaç gün kullanayım diyorum

zemka hala doğum yapmamış
hastanede bekliyorlarmış.

Normal dogumdan israrci annemiz
Ay hadi hayirlisi,sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim

Bu arada sanirsam hamilelik psikolojisi. Nilobella seni gordum ruyamda
Mayis annesi oluyordun
Ama haziran annesi olcaktim ben diye soyleniyorsun

Son düzenleme:

Ay ben dogum yaklasiyor diye heycan yaparim,aklima baska birsey gelmezdi

Tatlim bu gidisle gercekten mayis annesi olucam, ne uyku var ne dinlenmek!
Misafirimiz gitti, kocamla caddeye indik 19 mayis yiruyusune katilalim diye 2,5 saat yuruttu beni, en sonunda pes ettim kendimi eve zor attim. Kendisi arkadasiyla kadikoye dogru yurumekte! Bugun popom yer gormedi, ben 37.haftadayim adama kalsa birseyim yok, sanki nazimdan devam etmiyorum.

bugün üstümde bir kırgınlık var hiçbişey yapmak istemiyorum göz kapaklarım bana ağır gelmeye başladı, halbuki 12:30da uyandım bugün üykumda yok, şu vazelini direk genital bölgeye sürsek ne olurki illa peçeteyle mi durması lazım zaten günlük ped oluyor çamaşırımda. acaba işe yarar mı denemekte bir sakınca yoktur herhalde.

Ben surmem, bakteri falan uretebilir korkarim.
Bir de bebek vajinadan cikarken degil rahimden cikarken zorlaniyor, vajinayi kremlemek ne derece ise yarar bilemedim.

Cok yorucu olmustur canim. Baya yurumussun ama. Keske okadar yurumeseydin. Sen surekli aktifsin ya,esin birseyin yok kolay geciyor saniyordur.

bu kansizligim esimi baya korkuttu. Evde bile yerimden kalkmama izin vermiyor

Dikkat et canim kendine. Benim arkadasim bana bir sise yag verdi weleda min. Hamilelikde genital bolgeye surmek icin. Dogumda yirtigi olmamis onun sayesinde diyor. Vazelinindemi oyle bir yardimi oluyormus?

Ben surmem, bakteri falan uretebilir korkarim.
Bir de bebek vajinadan cikarken degil rahimden cikarken zorlaniyor, vajinayi kremlemek ne derece ise yarar bilemedim.

bakteri mi üretir eğer öyleyse hayatta işim olmaz kalsın yerinde. sanki ben bu gece doğurucam gibi bir his var içimde hadi hayırlısı

bilmem ki bir arkadaş yazmış biraz önce ama nilo bakteri felan deyince korktum sürmem.

Bende sürmedim daha hic.Arkadasim öyle desede,cok hassas bir bölge.
Cesaret edemedim.
Nisandan beri öyle duruyor

vajinaya vazelin sürmeyi de yeni duydum. gerçekten böyle birşey varmı. doğumu kolaylaştıran birşey olsaydı doktorlar önerirdi bence. çünkü bizim kadar onlarda kolay bir doğum yaptırmak isterler. :26:

Bosver canim ya, surda sayili gunun kalmis bilmedigin islere girme. Yirtik olmasin diye turkiyede zaten direk kesiyorlar. Kontrolsuz bir yirtiktansa kontrollu bir kesik daha akillica. Bebisin cikisini en cok kendini esnetirsen kolaylastirirsin. Bagdas kurup kelebegin kanat cirpmasi gibi bacaklarini salliyorsun. Bagdasta ayaklar birbirine taban tabana yapisik gibi dusun.

biliyorum canım o hareketi yarından itibaren yapmaya başlıcam esneme hareketlerini malum 38 hafta yarın doluyo ondan sonra rahatım

biliyorum canım o hareketi yarından itibaren yapmaya başlıcam esneme hareketlerini malum 38 hafta yarın doluyo ondan sonra rahatım

İlkcim, cok istiyorum normal dogum yapmani. Umarim bir aksilik olmaz, hersey yolunda gider...
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik, artik hep guzel haberler almak istiyorum!

Ay ben dogum yaklasiyor diye heycan yaparim,aklima baska birsey gelmezdi

ayy bende hemen eşimi çağardım zaten o kan değil dedi hemen
neti açtık yan etkilerini okuduk orda yazıyordu kabak gibi turuncu kırmızı renge boyarmış idrarı

:26:

valla bende ebenin yalancısıyımmm ben vazalin değilde zeytin yağı sürüyorum dünden beri zeytinyagı bişey yapmaz herhalde ama şöyle bişeyde var görümcemin bebegi karnın ölmüştü yani ölü dogum yaptı normal olarak çıkması zorlandıgı için bu dedigim ebe vazalin sürmüş yumuşatmış orayı belkide eski bi yöndemdir bu bilmiyorum artık ebe 45 yaşında

kızlar ya nst de sancı çıkmıyorsa bendeki bu sancı ne yaaa off çok sancım var kasıklarımda enfeksiyon bu kadar kötü yaparmıymış insanı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…