2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar siize bişey sorcam krep yaparken bir de baktım karnım çok ısınmış ocağın sıcağıyla hafif de kızarmış karnım... çok endişelendim bişey olur mu acaba??? lütfen yardımcı olurmusunuz???

hiç birşey olmaz canım korkma
geçen sene yakınım hamileyken karnını
sıcak suyla yakmıştı bişey olmadı
bebişler kaç kat içerde korkma

benim arkadaşımın hamileyken üzerine kaynak çaydanlık döküldü onda yanık oldu ama çok şükür bebişine bişicik olmadı. suları koruyo onları sanmıyorum bir şey olacağını.

hiç birşey olmaz canım korkma
geçen sene yakınım hamileyken karnını
sıcak suyla yakmıştı bişey olmadı
bebişler kaç kat içerde korkma

benim arkadaşımın hamileyken üzerine kaynak çaydanlık döküldü onda yanık oldu ama çok şükür bebişine bişicik olmadı. suları koruyo onları sanmıyorum bir şey olacağını.

ayyy çook teşekkür ederim kızlar... ,içimi rahatlattınız...allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...

bence bebişine bişey olmazda sen kendini yakmışsın canım biraz dikkat et

bence bebişine bişey olmazda sen kendini yakmışsın canım biraz dikkat et

öyle cnm ya ama yaparken hiç fark etmedim işim bitti elimi karnıma koydum ayy çok sıcak olmuş bir açtım hafif kızarmışş... aman kendimden geçtim bu bebiş karnıma düştü düşeli o iyi olsun da diyorum başka bişey demiyorum... annelik böyle bişeymiş demekki... Allahım bebişlerimize ve bizlere sağlık versin...

Iyi aksamlar anneler. Yine sessiz buralar. Umarim herkes iyidir

Saribeybi; canim insallah en kisa zamanda bebisinide alir evine donersin. Guzel haberlerini bekliyoruz. Dualarimizdasin canim

Oturma odasindaki ve mutfaktaki
Alci dusmustu
Bugun geldiler yapmaya
Ew berbat oldu
Kocam bana bakiyo
Ben kocama...

Sen temizlemeye kalkmada
Bir zahmet esin yapsin
Son haftalardasin zaten,hic yorma kendini.

Gerci ben is yapmak istiyorum. Ama bulasik yikasam bile firca yiyorum artik esimden

kızlar görümcemin arkadaşı var ebe obi tavsiyede bulundu sizede söyliyim dedim..normal dogum yapacaklar doguma yakaın 1 hafta 2 hafta kala falan çamaşırınıza ya zeytin yagı yada vazelin peçetenin üstüne koyup vajinal bölgeye koyarsak dogum anında açılma kolay oluyomuş ve o bölgeyi yumuşattıgı için kuruluk olmuyomuş bebegin kafası rahat çıkıyomuş yaparmısınız bilmem ama ben yapmaya başladım işe yarar belki

Arkadaşlar bebek şekeri siparişi vermişsiniz.Şekerlerin üzerine bebeğin doğduğu tarih yazılıyorya, tarih belli olmadan nasıl sipariş ettiniz?

allah yardımcın olsun.

hiç belli olmaz.dr eltime 1 hafta bekleme daha demişti ertesi sabah doğurduı:)=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…