2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlar benım kı çok hareketli ya.kafasını da mı oynatıyo nedır aşağıya vajınaya bı sancı gırıyo böyle ınce ınce tırstım valla

kızlar merhabalar, öğlen 2 den beri prensesimle evimizdeyiz ama ancak fırsat bulabildim. arayan,soran, merak eden herkese tesekkürler. tarifle anlatamayacağım, kelimelerle ifade edemeyeceğim kadar güzel bir duyguymus anne olmak Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere nasip etsin. baska doğuran varmı bebişim uyumusken bi gecmişe bakim tekrardan hepinize tesekkür ederim

Evinize hosgeldiniz canim
Ay vakit gecsin bizde doguralim
Nasil basladi dogum? Ne soracagimi sasirdim ya.Cok merak ediyorum

Cutekitty dogum yapmis,topigimizin ilk annesi.Saribeybi den haberin vardi zaten.
Zemka da hastanede,normal dogum diye diretiyordu en son Belkide kavusmustur oda bebegine

canım çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun fırsat bulmuşken kısaca doğumunu anlat ya azcık tecrübe olsun bize. Benim de 28 mayısta ama çok tırsıyorum....

ALLAH ım bağışlasın bebeğini sana inşallah hayırlı bir evlat olur çok geçmiş olsun darısı bizlerin başına

hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasıp etsın inşallah.

ay canım hoşgeldinizzz çok sevindim allahım bizede nasip eder inşallah bizim yerimizede güzeller güzeli meleğini kokla bol bol canım ya hiç kıyamammm
allahımikinizede sağlık sıhat versin inşallah bak yen, bbir topik var haziran annelerinin doğum hikayeleri diye orayada bir göz at istersennn daha doğum hikayesini yazabilen olmadı :)))
belkide ilk sana kısmet olur oraya yazmasıı

canım yaaa offf bene heyecan oldum şimdi rahatın sağlığın yerindemii kendine çok dikkat et allaha emanet oln inşallahhh

tatlım karşılaşamıyoruz...şükürler olsun ki taş-böbrek ağrısı sıkıntılarımızı atlattık...
ufak tefek ağrıları çerez niyetine çekeriz bundan sonra...
benimde bugün çok fena sol ayağımın taban ve yan kısmı ağrıyor...hani kemiğin çıkar da ağrır ya işte öyle bir ağrı...ne yapsam bilemiyorum....

Son düzenleme:

ayen benimde yaaa o kadar çok sorum var ki hangi birini sorsakkk careser eeee

canım geçmiş olsun dikkat et kendine...

yine yalnız we sıkıcı bi aksam..
kocacım aksam wardiyasında, artık 12 de gelir..
walla onu olmadıgı aksamlarda sizler ilaç gibi geliyosunuz kızlarım
gerci burayı takip etmeye basladıgımdan beri hepp ilaçsınız da
Bugün eminönüne gittik kardesimle, havuzlu hana, kürkçü hana..
o kadar kalabalıktı kii zor yürüyüdük. Bi ara resmen bayılıyorum sandım
sanırım en fazla haftaiçi 1 kere daha giderim o kadar yani
artık kalabalık ortamlara dayanamıyorum galiba
kii ewimden yarım saat sürüyo tramwayla, ama yok artık töwbeee
offff bi sürü de eksiğim war, çantamı hazırlamam lazım. neyse haftaiçi bi gün bizim burda cıkarım artık

neyse size bugün aldıgım lohusa pjama takımımı gösteriyim. bide kırmıızı bişey alıcam. bu biraz klasik olsun istedim, oğlumla aynı olucaz, ona da bu renkten hastane cıkısı takımı aldım

masallah hayırlı olsun canım. ne güzeldir ya, karnında olan miniğin suan içerde uyuyo
offf heycanlandım bende istiyorum yaa
ewet hikayeni 4 gözle bekliyoruzzzzzz

ayy taze anne gelmıs hosgelmıs cnm bebegını ıyı gunlerde saglıcakla buyut bızım ıcınde bol bol kokusunu ıcıne cek

senınle gunumuz aynı ama senın kız hızlı cıktı darısı benım kızımın basına

anammmmmm cerser doğurmuş gelmiş bir de geçmişe bakıyorsun he mi....Rabbim analı babalı büyütsün...kelimelerle anlatamayacağın o güzel duyguya bizler de sağ salim kavuşuruz inşallah...
tekrardan hayırlı olsun,meleğinle mutluluklar size

bu arada kızlar hepinize slm.lar

gözünaydın
Allah analı babalı büyütsün canım
doğum hikayeni bekliyoruz zaman bulunca yaz :)
darısı başımıza artık

İLK burdamısın tatlım ıcıme doguyor bugece dogurcam galıba demısın ayy senın adına heyecanladım kız inş doguryaaa

yarın hayırlı haber ver kızlar normal dogumla bebegım dunyaya geldı bende bebegımde cok ıyıde inş

kızlar bu arada eve yeni geldik, sinemadaydık
dikkat bebek var'a gittik
merak edenler vardı
film bence çok tatlı bir film
öyle çok konulu falan bişey değil ama eğlenceli, ve biz hamilelerin mutlaka kendinden bişey bulacağı türden bişey
filmin son doğum sahneleri falan süperdi
izlemenizi tavsiye ederim, güzel bir eğlence oluyor
koltuklar rahatsa sıkıntı da olmuyor
tek sorun güzel bir sinemaya gitmemize rağmen en küçük salona vermişler, perde falan küçüktü gıcık oldum

beklediğim kargo da geldi
eşimin babalar günü hediyesi olan çerçeve
çok güzelmiş çok hoşuma gitti
şimdi tek eksiğimiz oğlumuz gelince güzel bir baba-oğul fotoğrafı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…