- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.361
Benimde bazı akşamlar serleşip acıyor ama sancım olmadı hiç. Ben göbek genişlediğinden dolayı acıyor diye düşünüyordum.
Ama genişleme ağrısı gibi değil yaa..Hissizleşiyo taş gibioluyo..acıyoda aslında ama ne biliyim..:18: hiç başımıza gelmediki biklemiyom..
çok geçmiş olsun. çok sevindim normali bekleme şansının olduğuna..bende senin gibiyim. hergün sabah öğle akşam adet başlangıç ağrılarım var ama şiddetli değil. hemen geçiyor. bel ağrılarım arttı. bebeğin kasılmalarıda fazla. karnımın sertliğide yüksek seviyede diyebilirim. ve şuan acayip belim bıçak gibi ağrı giriyor. hayırlısı bakalım. hadi kurtulalım artık ya
Ama genişleme ağrısı gibi değil yaa..Hissizleşiyo taş gibioluyo..acıyoda aslında ama ne biliyim..:18: hiç başımıza gelmediki biklemiyom..
yaa kızlar demeyın oyle ben kremlenırken esım resmen benı ızlıyor gbegıme falam krem surerken hep gozu bende hatta dun dedım ayy su catlaga bak dedım geldı baktı okadar olcaktabı bu bısı deıl dedı ne bıleyım bence bayanlar olarak bız fazla kasılıyoruz adamlar ne kadar kutsal oldugunun bence farkında yada benım kocam farkında sagolsun
Doktoruna ulaşabiliyorsan ara istersen için rahatlar
ben ne zaman yazcam şuraya acaba
"kızlar bugün bana bi sancı girdi" die.
hiç bi şey olmuyo bana, sadece göbeğim var o kadar, bi de tekmeler
ben ne zaman yazcam şuraya acaba
"kızlar bugün bana bi sancı girdi" die.
hiç bi şey olmuyo bana, sadece göbeğim var o kadar, bi de tekmeler
Kızlar bişi sorucam yaa..Karnım basket topu gibi sertleşip acıyo o arada kasıklarıma ağrı giriyor..Bu günde 3 - 4 kez oluyor normal dimi bu haftalarda bu..Daha 4 hafta var..bu yalancı kasılmalar dır dimi?
kızlar slm tekrar
ayıptır söylemesi eşimle beraber kocaman derin bir tabak meyve yedik. yedikten sonra belim hep çok ağrırdı fakat şuan çok heycanlandım. kalçadan bele bıçak gibi ağrı saplanıyor. kesintili devam ediyor. sizlerle paylaşım dedim. eşime demedim dahaa:):):)
belkı sen de benım gıbı hiç yaşayamazsın o anı.benım ılk kızım 40+4 de sezeryanla doğdu çünkü artık suyum azalmıştı.ve doğuma gırdığım ana kadar kanala bıle gırmemişti başı.o yuzden ne sancı ne ağrı ne su ne niaşn hiçbirini yaşayamadım.şimdi de normal doğum başlamasın dıye dua edıyorum çünkü mecbur sezeryan olucam ve sıkıntı olsun ıstemıyorum.
kızlar fikir verdiğiniz için çok sağolun ama insan doğum konusuna girdiği zaman bir acayip oluyormuş bayağ korkmaya başladım ama bugünlerde geçecek Allahın izniyle sağ salim alıcaz yavrularımızı kucağımıza hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
smokkkkk hoş geldin canım,naber
akşamları özellikle buradayım ben de...
dediğin şey de tatlım yalancı sancılarmış e bu haftalarda olması normalmiş...
bu arada çatı muayenemi yaptı benim dr.um...her şey normalmiş,normal doğum dedi dr. yani
paşamın boyu 49 cm kilosu da 3250 gr. olmuş...
ya ama ben yaşamak istiyorummm...
inşşş öyle olmaz, daha 4 haftam var bnm, o zmna sancı girer belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?