- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.481
slm kızlar
biz doktordan geldik
çoookkk şükür bebiş kilo almış
ee 1 hafta boyunca karbanhidratı kestim proteine yüklendim
o kadar yedim ki 1 hafta da 400 gr almışve nihayet 3.200 olmuş
ferdacım inş senin paşada kilo almıştır
yarın güzel haberlerle gelirsin
kafamız öndeydi bu hafta büyümemiş
karnımız 2 hafta gerideydi neyse 1 haftaya düşmüş
bacaklarımız yine 2 hafta geri:44:
olsun artık artık bebişim kilo vermiyor ya valla çok sevindim
doktorumuz yine çatı kontrolü ypmadı eee artık yapmaz herhalde
suyumuz yeterliymiş herşey normale uygun dedi
artık paşanın keyfine kaldı ne zaman isterse gelir dedi
ne sancı ne kasılma hiç bişey çıkmadı
daha gelmeye niyeti yok anlaşılan
bizden haberler böyle kızlar...
Tatlim gunaydin, gelir sular merak etme. Ben de bir niyetlendim ama bakalim, vaktim olacak mi hamur isleri yapmaya.
Kizlar ben 1 saat daha uyudum uyandim, dunden asiri yorgunum. Bugun 2. evlilik yildonumumuz ama ikimizde de kutlayacak hal yok.
Zaten hediyelesme ve yemek olayini erteledik. Bu halde hic biryere gidemem. Ama seneye kismetse balayi otelimize rez yaptirsin istiycem, 2-3 gun kaliriz hem sutten de keserim minigi. Ben iki yil falan emzirmeyi dusunmuyorum, en fazla iste 1 yasina kadar.
Bu arada benim hic duydunuz mu bilmiyorum, dunyanin en tuhaf ve igrenc seyini soyliycem size.
Scientology diye bir tarikat var abd'de. Tom Cruisedan tutun da John Trovoltasina butun hollywood starlari buna uye.
Bir adetleri var, o da su: bebek dogduktan sonra anneye plesantasini yediriyorlar. Katie Holmes da yemisti mesela...
Ben bizim doktora şaka yapmayi dusunuyorum, ben plesantami yiycem falan diye
Suratinin halini gormeyi cok istiyorum, bir soke olsun ne diyecegini bilemesin
Bu arada pazar gunu kanalturkte izledigim programda logusa serbeti de yapmisti kadin. Bir tane kirmizi birsey var adini bilemedim, ona 1 lt su ekleniyor. İnternetten buldugunuz tarifte 400 ml yaziyordu, o bana cok az geldi. 7 tane karanfil, 2 tane de cubuk tarcinla kaynatti.
Zencefil karabiber falan koymadi, goruntusu hosuma gitti, yapilabilir gibi. 500gr sekerle kaynatti, sonra sogutup icin dedi. Hatta kenarina da kurabiye koydu, onu bebek kurabiyesinden artan hamurla yapmis, sadeydi yani.
selam canımm rüyamda senin doğum yaptığını öğrendm.yan komşum gelip haber veriyor o nerden biliyorsaaaa
hayırlsı olsun diyim bende nete giremedim ferdaya dedim böle böle diye doğuran var mı umay gulay doğum yaptığnı duydum diye..ondan önce gelmişim
şu kanal d deki kadının evine gidip, yaptığı herşeyi yemek istiyorum
herkese günaydınnnbebek hbrleri var yine ne güzeli bi de kontrole gidip güzel hbrler alanlar varr.
herkse maşaallah diyorum o zmnnböyle sorunsuz sorunsuz bitirelim inşş doğumlarımızı..
sonra da bebiklerimizin ay ay büyüdüklerini konuşalım burda inşş..
bi de her ay kaç kilo verdiğimizi
ben dün kendime nazar değdirdim kızlar yaa ben güzel uyuyorum diye..
bu gece 3-4 kere uyandım, tuvalete kalktım, su içmeye kalktım... en son da rahmetli babamı gördüm rüyamda, son hasta haliyle.. ağlayarak fırlamışım yataktan
sonra kociş sakinleştirdi beni:26::26:
şimdi de kalktım işte kahvaltı, ortalık vb derken bu saat oldu..
nilgün ü bekliyorum, bugün kurabiye yapçaz inşşşş
çok sıcak hava yaaa, açtım klimayı oturdum altına. biraz çalışsın da kapatırım biraz
onu anneye mi yediriyolar, babaya mı?
ben baba yiyor diye biliyorum ama..
senin dr şok olcak amaızgara mı yapçaksınız, haşlama mı
şu kanal d deki kadının evine gidip, yaptığı herşeyi yemek istiyorum
bende bende özellikle karlı olanı istiyorum :))
ayy evet..
dolmayla ciğ çörekte çok güzel duruyodu yaaa
hmonglu bu karılar güne değil düğüne gidiyo gibiler ama
Kızlar hepinize merhaba,
malum artık bebişten pek zamanım kalmadığım için sık giremiyorum, gecmişede bakamadım taze annişler var mı??
bide size bebişimin resmini koyucaktım ama beceremedim. Hepiniz iyi sağlıklı mutludur umarım
sonrada doğuma yuvarlanarak giderdikkeşke hepimiz aynı şehirde olsaydık. gün yapardık ya.
Kızlar hepinize merhaba,
malum artık bebişten pek zamanım kalmadığım için sık giremiyorum, gecmişede bakamadım taze annişler var mı??
bide size bebişimin resmini koyucaktım ama beceremedim. Hepiniz iyi sağlıklı mutludur umarım
canım hoş geldin. umarım sen de bebişin de iyisinizdir. hızlı çıktın valla. darısı başımıza. daha vadi de buluşacaktık.
dün zemka doğum yaptı en son.
sen, sarıbeybi, zemka bide nickni unuttumbi arakadaş daha doğum yaptı. 5 bebeğimiz var yanılmıorsam ama yarın sayı artacak gibi. sezeryabna girecek 3 arkadaş var diye hatırlıyorum yarın.
canım zemka sonunda doğum yaptımı..maşallah darısı başımıza artık nasıl yaptı sezeryen mi? normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?