2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tünaydınn diim öğlen oldu..beni özledinizmi kaç gündür giremiyorum evdeyim artık doğum iznimdeyim çok şükür dün doğum temizliğim yapıldı çok şükür bitti ama bende bittim ( elim kolum belimm anlıyacağınız hiç bi yerim tutmuyor dün bide dr kontrolüm vardı çok şükür kuzumda iyi doğum pozisyonunda mayıs sonu haziran başı dedi doğum için tekrardan sen normal doğum istiyodun dimi diye sordu demekki sezeryen istesem hemen kescek bu kadın beni geçmişe bakamadım canlar çok birikmiş varmı doğuran yeni haberler..

maaşallah bebeğine de sanada canım çok sewindim :)

plesenta oolayını ewet duymuştum canım ilk duydğmda şok olmştum o plesentada hücreleri yenileyen ve gençleştren birşey varmış sanırım o yüzden yiyorlarmış öğğğkkk

zemka bebeişi kucağına almış ne mutlu onaaa :) çok sewindim kızlar

bugünde iki kişi girecekmiş kimler bilmiyorum ama ( o kadar çok geçmişe gidemedim ) inş. onlarda sağlıkla kucaklarına alırlarrr

sonra gelsin bebeişler biri şey demişti bir hafta sonra mısır patlar gibi doğumlar başlayacak diye olmay abaşladı galiba ertık gerisi gelecek
yuppiiii
sırada bize gelsin inşallahhh....

slm annişler ve bebişleri şekerime baktıdık tokluga basardık nıhayet 110 çıkıo yemekten ıkı saat sonra çok iimiş
yarında mınıgımın kontroluu var ıkı hafta önce 2500 gr kılosu 2 haftada onden gıdıodu acaba ıkı haftada nekadar almıştır sızceeee

ayyyy canım benim yaaa allahım hayırlara getirsin inşallahhh çok güzel bir rüyaymışş
yan komşun
çok hoşuma gitti vallaa rüyan canım benim ne diyim allahım en tez zamanda ve sağlıcakla herşeyden öncesi bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahhh
sanada banada herkesede inşallahhhh
ama güzel bir haberdi yaa bu sabah sabah allah razı olsun :)

neeeeeeeeeeeeeeeeeee kurabiye miii yardıma geleyimmm

Kızlar hepinize merhaba,

malum artık bebişten pek zamanım kalmadığım için sık giremiyorum, gecmişede bakamadım taze annişler var mı??
bide size bebişimin resmini koyucaktım ama beceremedim. Hepiniz iyi sağlıklı mutludur umarım

canım hoş geldin. umarım sen de bebişin de iyisinizdir. hızlı çıktın valla. darısı başımıza. daha vadi de buluşacaktık.
dün zemka doğum yaptı en son.
sen, sarıbeybi, zemka bide nickni unuttum bi arakadaş daha doğum yaptı. 5 bebeğimiz var yanılmıorsam ama yarın sayı artacak gibi. sezeryabna girecek 3 arkadaş var diye hatırlıyorum yarın.

keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık. gün yapardık ya.
sonrada doğuma yuvarlanarak giderdik hergün hamur işi yiye yiye

canım hoşgeldim oy kurban olurum ben o kuzuna mis gibidiir şimdi o canım sabırsızlıkla bekliyoruz fotonu ataç olan yerden yükleniyor fotoo..

canım zemka sonunda doğum yaptımı..maşallah darısı başımıza artık nasıl yaptı sezeryen mi? normal mi?

kızlar ya ben şuan kıpır kıpırım ve roman havası dinliyorum. enerji patlaması yaşıyuorum. bu halde olmasam göbek atcam valla. doğumdan önce aşırı enerjik de olunabiliyormuş. doğurcam mı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…