2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ya hmanoğlu bende bacak bacak ustune atamıorum senle ıkımız aynıyız hemen hemen
bu arada bazen yemek yerken aşırı mıdem agrıyo ölcekmişim gibi böle olan varmı arada bır mınnakmı bastırıo ayaklarıyla

evet bi gün arayla bizim bdt miz
ama mide ağrısı olmuyo bende yemek yerken..
aksine yemek yerken içimi dingin bi huzur kaplıyo

kızlar size birşey soracam saçma gelebilyir am 2 3 kere yasadığım birsey karnımdan çıt diye bir ses geliyor eminim kernımdan geliyor hiç böyle birşey duydunuzmu:26:

merhaba, bende duydum çıt diye bir ses 3 defa oldu sanırım. ama ben kendi kendime olurmu öyle şey demiştim. dışardan bir yerden gelmiştir diye düşünüyorum. karnımızdan mı geliyor ?? şaşırdım şimdi :44:

bu arada bu pariz kıbrıs olayı nedir anlamadım
walla onu ben de anlamadım

günaydın güzel annelerbugün doğuma gidecek arkadaşlar inş. hayırlısı ile bebişlerini kucaklarına alırlar.kızlar ne güzel 3 aylarda doğum yapacağız
evet bence de bugün itibariyle doğanlar üç aylarda doğmuş olacaklar.. bugün doğum yapacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin,sütleri hemen gelsin inş..

kolay gelsin canım.. paşana da sabırsız çıktı kerata

tabı bız de kaynatıyoruz önce de.bı de kırmızı kaynar dıye bışey var.bizim yaptıgımız kırmızı değil.mayası şekerle su tabı.soğuyunca da içine badem kouyp servıs yapılıyo.
canım nöbet şekeri diye birşey var ondan mı alıyorsunuz??

ya benim bugün iznimin 2. günü ve evde sıkıldım. dışarda da çok dolaşınca yoruluyorum...
ayyy kuzuuuuuuuuuuummm... walla daha hiç sıkılmaya fırsatım olmadı bir hafta tatilde geçti,bir gün temizlikle,iki gün çamaşırla,yazlıkları indir kaldır,bir-iki gün de ütüyle geçti. daha kendi çantam bile hazır değil. akşamları da ya 2 saat kdr yürüdük ya misafirliğe gittik ya da yemeğe-çaya misafir aldık. fazla sosyal geçiyo benimkisi... ev hanımlığından o kdr mutluyum kii...

t.u.a.n.a çok sevindim bebişe ama 38 de genelde kontrol oluyo hadi bakalım hayırlısı...
oznur_u;ayy hg canım... iyi gözün aydın güzel hbrler almışsın...

kızlar kuzenım benı ruyasında gormus kendıde 5 aylık hamıle suanda
hayır olsun dıyeyım ben dogum yapmısım annem hastaneye yetısememıs ben eve cıkmısım annem onlar eve gelmıs bıde anam benım kahve yapıyormuuss :44::44::44:

aaa bıde safak 16 olmus benım bursam guzel bursam memleketteyız bugun

ayy ıns 16 gun surmez dogurmam da

hayırlı haberlerle dön inşallah
bugün için edaack da doğuma girecekti diye hatırlıyorum
başka kimler var kızlar hatırlıyor musunuz?
pelinden haber alan var mı?

ohh gözü aydın kurtulmuş
iyi olmalarına çok sevindim
darısı bizlere

şimdiden gözün aydın
haber verirsin umarım

çok sevindim canım
bakalım yarın gidicem ben de benimki ne durumda

ne güzel yaa maşallah size

kızlar bu arada dün üroloji dr uma gittim feci enfeksiyon varmış. lab sonucuma BOL diye büyük harflerle yazmışlar o kdr yani.. adam bana antibiyotik verdi cts yine gideceğim eğer geçmediyse bir hafta daha kullanacağım.. geceleri böbrek yolları, o kanallar ve idrar kesem o kdr ağrıyor ki acısına uyanıyorum çoğu zaman... bi de korkuyorum daha işleri toparlayamadım ne okul ne ev ne de ziyaretler.. bir ay var diye rahattım ama böyle doğumlar başlayınca iyiden iyiye panikledim.. ne olur dua edin de işlerim bari yetişsin..

hepinize de günaydın
sabah sabah sinirlerim tepemde
r&b organizasyondan uğur böcekli çikolata alacaklar sakın almayın
kaç gündür beni verem ettiler yaa
bu kadar amatör bir site görmedim ben
3 kutu sipariş vermiştim, cuma ödemesini de yaptım
ptesi aradım, haberleri bile yok nerdeyse
neyse ittire kaktıra kargoya verdirdim sözde
bugün kargo geldi ki içinden 1 kutu çıktı, 9 tl de kargo parası ödedim
aradım ağzıma geleni söyledim, pişman ettiniz beni siz nasıl firmasınız falan diye
2 kutumu da göndereceksiniz kargoyu da siz ödeyeceksiniz dedim
yetkili yokmuş şu anda 6da gelecekmiş
sinirimi atamadım valla, ne salaklar yaa
6dan sonra arayıp adamın burnundan getirmeyi düşünüyorum
tadına da baktım çikolataların, çok güzel değil ama kötü de değil idare eder işte
ama görüntüleri çok tatlı

sınırlenme cnm herzaman bılınmeyen sıteler buyuk bır rısktır keske bıldıgın bı sıteden alsaydın

sınırlenme cnm herzaman bılınmeyen sıteler buyuk bır rısktır keske bıldıgın bı sıteden alsaydın

haklısın canım ama denemek istedik
burda da konuşmuştuk zaten
olayın para boyutunu geçtim zaten uygun fiyatları da
sinir ettiler beni
adamlar yanımda olsa patlatıcam bitane o kadar sinir oldum
eşşek gibi gönderecekler zaten burunlarından getiririm onların fitil fitil

pelloshe msj attım kızlar
doğum gerçekleşmiş
şimdi bebişi emziriyomuş
akşama doğru nete girerse daha net yazacakmış
birazcık ağrısı varmış

ayy kızlar cok ıcım sıkılıyor bu aman suyun gelır evde otur olayı benı cok fena kastı esımle hergun yuruyoruz ama 6 dan sonra saat 6ya kadar bıldıgın patlıyorumm

yarın anam gelcek temızlık yapmaya prsmbe kurabıyelerı yapcaz ama benım kızın gelmeye nıyetı yok gıbı

korkuyorum 9ay 10 gunu doldurmasın cok ozledım onuuu

doğum gerçekleşmiş
şimdi bebişi emziriyomuş
birazcık ağrısı varmış

ayy saka gııbı basladı artık pespese dogumlar ne guzel yarabbım

darısı basımıza ıns en sona kalmazsam ıyıdır bende

puufff biiippp biiippp bu camasır makınası benı oldurcek zor benı cagırıyor gel ıcındekıler burustu dıe benımde hıc umrum deıl sadece biipplemesine gıcık oldum

canım soluna yat dk tut bence ve dr.nu ara

ayyy evet inşallahhh

artık bacak bacak üstüne atamıyorumm

bend atamıyorum oleyy

kızlar butikbebe güvenilir bi site mi?
alışveriş yaptınız mı daha önce oradan??:26::26:
kardeşim bebişimize önlük almıştı canım ordanbizde bir sorun çıkmadı

canımilaçlarını ihmal etme ve bol su iç

doğum gerçekleşmiş
şimdi bebişi emziriyomuş
birazcık ağrısı varmış

ne güzelll taze anneciklerrr sıra sıra çözülüyoruzzz galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…