- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.501
sonrada doğuma yuvarlanarak giderdikhergün hamur işi yiye yiye
canım hoşgeldim oy kurban olurum ben o kuzunamis gibidiir şimdi o canım sabırsızlıkla bekliyoruz fotonu ataç olan yerden yükleniyor fotoo..
evet canım mis kokuyor, sizlerede koklamak nasip olsun inş. oradan denedim yüklemeyi ama hata veriyor boyutu mu büyük acaba
ilk cnm sen napıyosun gözükmüyosun eskisi gibi nasılsın
canım hoş geldin. umarım sen de bebişin de iyisinizdir. hızlı çıktın valla. darısı başımıza. daha vadi de buluşacaktık.
dün zemka doğum yaptı en son.
sen, sarıbeybi, zemka bide nickni unuttumbi arakadaş daha doğum yaptı. 5 bebeğimiz var yanılmıorsam ama yarın sayı artacak gibi. sezeryabna girecek 3 arkadaş var diye hatırlıyorum yarın.
ben dedim elimizi çabuk tutalım bulusalım diye zamkada gelecekti dimi e bi sen kaldın artık darısı sana
ikimizde çok iyiyiz sütüm çok artık sürekli komposta ve still tea içtim su an elimle sıkınca bile fıskırıyor tavsiye ederim bebekte lok lok emiyor perşembe doktor kontrolü var bakalım ne dicek
kızlar ya ben şuan kıpır kıpırım ve roman havası dinliyorum.enerji patlaması yaşıyuorum. bu halde olmasam göbek atcam valla. doğumdan önce aşırı enerjik de olunabiliyormuş. doğurcam mı ne?
ben dedim elimizi çabuk tutalım bulusalım diye zamkada gelecekti dimi e bi sen kaldın artık darısı sana
ikimizde çok iyiyiz sütüm çok artık sürekli komposta ve still tea içtim su an elimle sıkınca bile fıskırıyor tavsiye ederim bebekte lok lok emiyor perşembe doktor kontrolü var bakalım ne dicek
inş. canım hayırlısıyla tekrar denersin canım bazen hata veriyor..sen nasıllsın canım..
doğurcanmı neeee
bende doğurcam bende isal olmuşummm
ama ben kendimi çok dinliyorum ondan sanırım hehe
bu kadar sabırsızlğaa en son günüme kadar beklemekten korkyorum
saol canım darısı sizlere bende ona uğrasıyorum becerebilirsem koyucammaaşallah canım bebişine Allah sağlık versin uzun ömürler versin inşallah, fotosunu koyda bizde görelim minnoşunu çok merak ediyoruz
artık bacak bacak üstüne atamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?