2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sonrada doğuma yuvarlanarak giderdik hergün hamur işi yiye yiye

canım hoşgeldim oy kurban olurum ben o kuzuna mis gibidiir şimdi o canım sabırsızlıkla bekliyoruz fotonu ataç olan yerden yükleniyor fotoo..

evet canım mis kokuyor, sizlerede koklamak nasip olsun inş. oradan denedim yüklemeyi ama hata veriyor boyutu mu büyük acaba

ilk cnm sen napıyosun gözükmüyosun eskisi gibi nasılsın

buralardayım canım ben sadece okuyorum yattığım yerden zor geliyo herşey artık. dün kontrolüm vardı pazar günü hapı bıraktım normal doğum olacak sancımın gelmesini bekliyorum grip oldumm birde kayınvalidemden bulaştı bir gün bakmaya diye geldi mikrobunu bulaştırdı gitti anlamıyorum bu insanları hastaysan gelme, eşimede söyledim çocuk olduktan sonra mikroplu kimseyi istemiyorum evime dedim. annem kalmaya geldi artık benimle bütün işimi yapıyo sağolsun bende yan gel yat modundayım.

Son düzenleme:

ben dedim elimizi çabuk tutalım bulusalım diye zamkada gelecekti dimi e bi sen kaldın artık darısı sana
ikimizde çok iyiyiz sütüm çok artık sürekli komposta ve still tea içtim su an elimle sıkınca bile fıskırıyor tavsiye ederim bebekte lok lok emiyor perşembe doktor kontrolü var bakalım ne dicek

bende humana içiyodum oda çok süt yapıyo

kızlar ya ben şuan kıpır kıpırım ve roman havası dinliyorum. enerji patlaması yaşıyuorum. bu halde olmasam göbek atcam valla. doğumdan önce aşırı enerjik de olunabiliyormuş. doğurcam mı ne?

doğurcanmı neeee
bende doğurcam bende isal olmuşummm

ama ben kendimi çok dinliyorum ondan sanırım hehe
bu kadar sabırsızlğaa en son günüme kadar beklemekten korkyorum

maaşallah canım bebişine Allah sağlık versin uzun ömürler versin inşallah, fotosunu koyda bizde görelim minnoşunu çok merak ediyoruz

inş. canım hayırlısıyla tekrar denersin canım bazen hata veriyor..sen nasıllsın canım..

ben çok iyiyim, ertesi gün daha kendi işimi kendim gördüm hep su an eski haalim gibiyim ağrım, sızım hiç olmadı desem yeridir Allaha şükür gık demeden bebeğim geldi. bu kadar rahat yapabileceğimi bilsem hiç normal doğurcam diye uğraşmazdım işte kişiden kişiye değişiyor hepiniz ağrısız sızısız rahat doğurursunuz inş

maşallah canım. ne güzel sütün de geliyorsa. zemka da doğurdu dün. ben kaldım bi. yakın herhalde benimki de. sizleri duydukça daha çok yaklaştığımı hissediyorum. doktordan da hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

doğurcanmı neeee
bende doğurcam bende isal olmuşummm

ama ben kendimi çok dinliyorum ondan sanırım hehe
bu kadar sabırsızlğaa en son günüme kadar beklemekten korkyorum

ya ben de de var ishal. ben hep kabızdım şimdiye kadar. sanırım aşağıya inince bebişlerimiz bğırsaklar rahatlıyormuş. ondan oluyormuşuz. bu da yaklaştığımızı gösteriyor..

kızlar ben kendimi dışarı atıyorum. kızılaya gidip eksiklerimizi alalım.
fazla kaynatmayın. sonra okumak zor oluyor.

cerser kendine ve bebişine dikkat et canım. artık 40ı çıkınca buluşuruş hepimizin elinde bebek arabası . ama beni beklemeniz lazım. bizim ki şimdilik içerde rahat.

görüşürüz kızlar iyi sohbetler.

merhaba kızlar.. bugün gelicek olan bebişlerimizin sağlıkla anneleri kucaklarına alsın inşallah. ben dışarı çıkıyorum güzel annecikler akşam yazdıklarınızı okurum hepinizin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle hoşçakalın.. :)

merhaba kızlar.. bugün gelicek olan bebişlerimizin sağlıkla anneleri kucaklarına alsın inşallah. ben dışarı çıkıyorum güzel annecikler akşam yazdıklarınızı okurum hepinizin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle hoşçakalın.. :)

selam kızlar
maşallah doğum yapanlara ama herkes sezeryan ve bu üzücü bi durum gibi sanki
gerçi bebeklerin ve annelerin sağlığı herşeyden önemli,orası ayrı bi konu
hepimiz sağ salim kavuşalım inşallah

off kızlar meraba bugün kayınvalidemle camları sildik ama şuan kasıklarımda değil ama karnıma kramplar giriyo soğuk terler basıyo bana kendimi hiç iyi hissetmiyorum artı ishalim biraz daha bekleyip sancım devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…