- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #30.561
kızlar başka kim doğuma giriyordu yaa
bildiklerinizi söylesenize
telefonu varsa onlara da ulaşalım durumları neymiş
ben de topiğin meraklıbaşı oldum iyice
canım sancıdan değil ordan çıkışı çok can yakıcı olacak onu düşünüyorum çünkü dün çok canım yandı birde biz eşimle 3 aydır parise gitmiyoruz kapanmıştı sanki orası ki ben eşimle parise giderken bile bayağ kasarım kendimi anlayacağınız psikolojik ama elimde değil. normal doğurmayı çok istiyorum böyle bir imkana sahibim doktorum bana 1 gün süre verdi doğuma karar ver bugün düşün taşın dedi normal giderken herşey sezeryan diye bağırırısan almam dedi ancak sezeryanlık durum olursa girebilirsin dedi birazda tırsmam bu yüzden.
kızlar başka kim doğuma giriyordu yaa
bildiklerinizi söylesenize
telefonu varsa onlara da ulaşalım durumları neymiş
ben de topiğin meraklıbaşı oldum iyice
benim hatırladığım edaack vardı pelloshe, folicasid di galiba.
ilk bende sana yaklaşık durumdaydım parise giderken olmasa bile vajinal ultrasonda bile inanılmaz kasıyordum. suyum gelince gece 2 den ertesi sabah 11 e kadar beklediler ve 11 de doktorum doğum muayenesi yaptı kendimide kastığım için canım çok yandı hatta en çok sezeryan ağrısı kadar bile okadar canımı yakmadı doktorumda normal doğumda uyum çok önemli birbirimizle uyumlu olmamız lazım dedi zaten su kalmamıs sezeryana alıcam ama olmasa bile uyumlu değilsin dedi, seni ve diğer kişileri etkilemekte istemiyorum olabildiğince basit anlatmaya çalıştım ama eğer öyle bi sorunun varsa hiç düşünme derim ben sana benzeer bir karakter olarak ama tabi karar senindir iyi düşün taşın kendini ölç tart normalde olsa sezeryanda umarım kolay gecer.
penti dün akşaam sancılanıyorum diyordu bi kayboldu dahada görmedim doğurmuş olabilirmi:44:
canım acaba denesem mi diyorum ya da yarın gidip aldırsam mı bebişimi bir an öncede kavuşmak istiyorum, doktorum benim sezeryan doğumlarımda sancısızdır dedi sonda bile takmıyormuş çok kararsızım bugün karar vermem gerekiyor:44:
eşin ne diyor peki?
canım acaba denesem mi diyorum ya da yarın gidip aldırsam mı bebişimi bir an öncede kavuşmak istiyorum, doktorum benim sezeryan doğumlarımda sancısızdır dedi sonda bile takmıyormuş çok kararsızım bugün karar vermem gerekiyor:44:
canım sondayı çiş kontrolü için takıyorlar ama uyuştuktan sonra, sonrada bacaklara tam his gelmeden alıyorlar ben 1 gr bile hissetmedim bile sonda en son korkacağın sey olsun. önemli olan senin normal mi sezeryan mı karar vermen.
sen nerde doğum yaptın ve spinal sezeryanmıydı?
Kızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
canım en kocamanından maşalaaaahhhhh diyorumKızlar işte benim prensesim maşallah demeyi unutmayın nolur
Allah'ım herkesin bebişini korusun, nazarlardan uzak dursun
ben Ankaradayım cnm epidural sezeryandı
canım sancıdan değil ordan çıkışı çok can yakıcı olacak onu düşünüyorum çünkü dün çok canım yandı birde biz eşimle 3 aydır parise gitmiyoruz kapanmıştı sanki orası ki ben eşimle parise giderken bile bayağ kasarım kendimi anlayacağınız psikolojik ama elimde değil. normal doğurmayı çok istiyorum böyle bir imkana sahibim doktorum bana 1 gün süre verdi doğuma karar ver bugün düşün taşın dedi normal giderken herşey sezeryan diye bağırırısan almam dedi ancak sezeryanlık durum olursa girebilirsin dedi birazda tırsmam bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?