2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım çok merak ettim, yatağın fotosunu bizimle paylaşır msn????

hmnoglu yoğurdun nasıl oldu canım :) isimlerinizi bilmedğim için nickinzle hitap ediyorum kızlar kusura bakmayın
kızlar aynı anda aynı şeyleri denemişiz :) ben iki gün önce yaptığım yoğurdu şimdi afiyetle yiyorum. annem de tam not verdi tam bebeğin yiyeceği gibi, ekşi de değil dedi umarım sizinkiler de güzeldir..

canım bence de değiştir sen o dr u. yaptıkları çok ayıp. insana önem vermeyen dr ları hiç sevmiyorum ben...

hmnoglu yoğurdun nasıl oldu canım :) isimlerinizi bilmedğim için nickinzle hitap ediyorum kızlar kusura bakmayın

yok canım önemli değil. ismim esra
yoğurt oldu, öyle sulu da olmadı ama sanki biraz süt tadı gibi oldu. ama yenir yani, yenmicek gibi değil

bu arada ben çok kilo alıyorum yaaa. 62 den 67buçuğa çıktım 18 haftada hadi beni teselli edin

ayrıca bizim bebiş eşimin tarafının ilk torunu, uzun sürede tek olacak gibi. ayrıca erkek çocuğa ç.ok düşkünler, benim bebiş de pipili çıktı daha şimdiden doğum sonrası masraflarını amcası üstlendi (amcamız bekar) babaanne de emekli maaşını harcamıyomuş, biriktiriyomuş ne yapcaksa acaba?

ben bu kadar ilgi görmüşken kendime de bişiler istesem diyorum, şımarsam azcık diyorum nasıl olur?

ben de prova olsun diye yapmıştım işte. eh oldu sayılır ben daa kimseye tattırmadım. yarın annemler gelicek onlar baksın bakalım tadına

Adasimm bos ver can bogazdan gelir... 30 kilo alanlar var dogumdan sonra azicik dikkat ettikden sonra ve emzirdikden sonra hepsi gidiyor ozellikle ilk dogum yapanlarda cok sorun olmuyor takma kafana....

Hamisliginin keyfini sur

MasaALLAH senin oglusuna, demek ki simdiden bekliyeni cok bence firsat bu firsat sende nazlan isteklerin varsa soyle.

Isteyenin bir yuzu vermiyenin.......

Aynennnnn bende cok merak ediyorumm fetih 1453'u...

Haa birde Ata demirerin yeni filmide guzele benziyor

hoşgeldin canım
nasılsın görüşmeyeli....benim yavru 1 hafta geriden geliyordu ya,maşallah kapattı aradaki farkı....
dr. amcamız en son 3 ocak ta %80 kız demişti
kesin sonucu 31 ocak ta öğreneceğiz....bakalım hayırlısı...senin cinsiyet kız dı sanki di mi yanlış hatırlamıyorsam....

meslektaşım varmış topicte haberim yok....
tlf.un alarmını kurmadan geceleri uykuya dalmak 15 gün boyunca
işte en güzel yanı bu....

Hmm evet trde 15 tatiller baslamisti demi. Hadi hayirli olsun cok iyi denk gelmis yavas yavas agirlasmaya baslamistirsin.

vallahi allaha şükür pek ağırlaşma yok,arkadaşıma diyorum bak kıpırdıyo hissediyon mu ki dio?evet dedim,ayyy dio senin karnın çıkmadı ya sanki 2 3 aylık gibi geliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…