2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Nasılsınız ?Biz bugün dr umuza gittik.(17+0)Bebeğim 192 gr mış.Ama boyunu söylemedi dr.Nasıl sizce ?
Bir de bu kez farklı bir dr a gittiğimden bebeğimi tam da net göremedim sanırım ultrason cihazından.Eşim de diyor ki pzt öbür dr umuza gidelim görelim :)

canım bence de değiştir sen o dr u. yaptıkları çok ayıp. insana önem vermeyen dr ları hiç sevmiyorum ben...

bence de gitme bu ne ya
benim doktorum çok çok anlayışlı mesela
herşeyi defalarca bile soruyoum
hatta ben sormadan o anlatıyor
kendine bir an önce yeni doktor bul canım bence de
insanın sinirini bozar böyleleri

evet kızlar önemsemiyor gibi sanki benim 2. bebeğim ama ben ilki kadar heyecanlıyım gittiğim hastane özel hastane bide ilgilensinler diye özel hastaneye gidiyoruz neyse başka doktordan randevu aldım çarşambaya gitcem nasip olursa inşALLAH

ne güzel :)))
cinsiyetiniz belli mi cnm,yoksa sen de bir sonraki randevuyumu bekliyorsun bizler gibi????

ben de varım ben deeeee.ben de ingilizce öğretmenıyım.

ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vayy be bayağı yoğunmuş burası :)) ben de bt öğretmeniym. bizimkisi aceleci çıktı 11.haftada bacaklarımızı açtık pipimiz gözüktü.16da da boy boy poz verdik ayıptır söölemesi allah size kolaylık versin. öğreneceğim hafta defalarca rüyamda oğlumun olduğunu gördüm. ama belirtiler de tutuyordu bende.

aynı benim oğlum da 13.haftada mı ne gösterdi,her gittiğimzde açıp gösterioben de oğlum olacağını hissetmiştim:)

aynı benim oğlum da 13.haftada mı ne gösterdi,her gittiğimzde açıp gösterioben de oğlum olacağını hissetmiştim:)

selam bende doktora gittiğimde göstermiyor dediler sonrada %90 kız dediler sizinki 13 haftada mı gösterdi bizimki kesin kız heralde göstermediğine göre

güzel ama pahalı gibi geldi bana ve olmazsa olmaz diyeceğimiz bişey değil.o paralara daha gerekli şeyler alınabilir.bu benim fikrim tabii.

tabi ki çoook pahalı hem de ama güzel görünüyo:)kısa süre kullanacak,hatta kullanıp kullanmayacağı bile belli değil:))ama param çooooook olsa alırdım:)

kimse yok mu:3iffeti izlemeye mi gitti milllettt!!!!!!!park yatak alacaklar ya da alanlar hangi marka düşünüyorsunuz??chicconun uzaktan kumandalı olanı nasıl sizce??

Son düzenleme:
mağazada chicconun uzaktan kumandalı bi modeli vardı
dediğin o sanırım ama çok küçüktü ebatları,
kraft için şuan en büyük olan park yatak bu dedi satış elemanı bnde geniş geniş yatsın oğluşum dedim

bu da güzelmiş,fiyatı da diğerine göre daha uygun..yalnız boyut olarak 10 cmfark var sanırım,ya beni chiccoda cezbeden kumandalı oluşukullanışlı mı acaba kumandalı:44:

kumandayı elime alıp ninnisini çalıp beşiği titretceğme bi koşu gidiveririm yanına bebeğimin :)
zaten kendi odamda olcak beşik çok uzakta diilki bi kumandası var diye boşuna 150 daha veremem ona hem küçük bişy

ben de düşününce aynı şey aklıma geldi:)çocuk niye ağlar altı kirlendi,acıktı beşik sallasa ne olur garibimisaçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…