2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm kızlar ben cumartesi dr a gittim iç organlarının incelemesi falan yapıldı detaylı ultrason dedikleri...
radyolojiye falan sevkediliyor denmişti ama benim doktorum kendi yaptı detaylıyı özel hastaneye gidiyorum
ama cihazları sanırım uygundu yani detaylı için ayrı bir para ödemedim normal muayene ücreti ile yaptı iki hafta sonra
renkli ultrason a alacak beni şimdilik bir problemimiz çıkmadı kızımız sağlıklıymış :)
soran arkadaşlar vardı detaylıyı ondan anlatayım dedim biraz uzun sürdü diğer ultrasyona göre o kadar ölçümler falan yaptı öyle yani ...
bu arada cinsiyetimizde kesinleşti kızmız oluyor

:103:

arkadaşlar bende 4 boyutlu ultrason çektireceğim doktorum söyledi ama ankarada çektiren varmı hangi hastane bilgi verirseniz sevinirim..

kızlar pazar pazar hepinize iyi günler. bugün istanbul da çook güzel bi hava var. ama benim kociş kursa gitti yanlızım yani.
ama birazdan annemler gelicek

Gunaydin anneler
Dun aksam yakin bi arkadasimdaydim. 4 aylik kizi var,ay cücük atesliymis 2 gundur. Dun biz ordaykende nasil huysuzdu atesden dolayi. Yatirinca aglamaya basliyor onun disinda birseyi yoktu. Insan nasil endiseleniyor ya. Ben bile kendimi caresiz hissettim. Annesi mamasini hazirlarken kucakda gezdirince nesesi yerine geliyordu neyseki

Hemen panikledigimi fark ettim ama Anne olmak ne zor birseymis dun tekrar anladim

hayırlı olsun minik kızınız :)
canım detaylı ultrason tamam da renkli ultrason ne acaba 3boyutlu olan ultrason mu

Kizlar canlanin yahu

Neler yaptiniz bugun? Ben cok abur cubur yedim Suanda midem cok kotu. Pek yemek yiyemiyorum

merhaba kızlar,
ben yarın detaylı ultrasona gireceğim, çok heyecanlıyım. her doktora gitmeden önce de tedirgin oluyorum, sebebi de yok aslında
normalde mutlu olmam gerekir bebişimi göreceğim diye ama neden bu tedirginlik bilmiyorum. inşallah hayırlısıyla detaylı ultrasonu da atlatırız da içim o zaman rahatlar belki..

selam kızlar nasılsınız yine azalma var eskisi gibi kalabalık değiliz malesef

biz oğlumla iyiyz,bugün de çalıştık oğlumla:))yarın tatil başlıyor,memleketlere yolculuk var hayırlısı ile:)sen nslsın?

içini ferah tut hayırlısı ile bebişinin her karesini görüp mutlu olacaksın:))en kıymetlimiz olduğu için tedirginz sanırım..allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi:)

selam kızlar nasılsınız yine azalma var eskisi gibi kalabalık değiliz malesef

Selam Mide bulantisi disinda iyiyim ben
Sen nasilsin?

Kizlar ben bu oda konusunu ne yapcam bilmiyorum. Simdi tek odali evimiz.Bebegin yatagini aldik yarin kurcez. Odada gardolap,bizim yatagimiz,bide 3 komidin var. ikisi ufak biri buyuk. Simdi buyuge bebegin esyalarini koycam diye dusunuyordum. Ama dun yatagi almaya gittigimizde fikrim degisti. O buyuk komidin baya yer kapliyor. Onu bodrum katina indirip altdaki resimdekindenmi alsam diyorum.. Ismi nedir bilemiyorum :26:

Eklentiler

• $9901000441415_whi_1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…