- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #3.101
ben de düşününce aynı şey aklıma geldi:)çocuk niye ağlar altı kirlendi,acıktı beşik sallasa ne olur garibimisaçma geldi
canımbenim sat 14 eylül doğum 20 haziran oluyo.gelişiminden dolayı mı ööle dedi acaba
bende erken diye düşünüyorum,ya ben hamileliğimi o kadar stres yaptımki son adet tarihimi unuttum,hemşireye söyledim şimdi hesaplarım ben dedi ultrosana göre hesapladı valla ama bu gittimde söylicem
slm kızlar ben cumartesi dr a gittim iç organlarının incelemesi falan yapıldı detaylı ultrason dedikleri...
radyolojiye falan sevkediliyor denmişti ama benim doktorum kendi yaptı detaylıyı özel hastaneye gidiyorum
ama cihazları sanırım uygundu yani detaylı için ayrı bir para ödemedim normal muayene ücreti ile yaptı iki hafta sonra
renkli ultrason a alacak beni şimdilik bir problemimiz çıkmadı kızımız sağlıklıymış :)
soran arkadaşlar vardı detaylıyı ondan anlatayım dedim biraz uzun sürdü diğer ultrasyona göre o kadar ölçümler falan yaptı öyle yani ...
bu arada cinsiyetimizde kesinleşti kızmız oluyor
:103:
şaka gibi 5 saattir tek bişey paylaşılmamış
şaka gibi 5 saattir tek bişey paylaşılmamış
evet ya saat başı uğruyorum neredeyse kimsecikler yok ,,
nerede bu millet:44::44: :)
kapatılan forumda sayfaları takip edemiyorduk
selam kızlar nasılsınızyine azalma var eskisi gibi kalabalık değiliz malesef
merhaba kızlar,
ben yarın detaylı ultrasona gireceğim, çok heyecanlıyım. her doktora gitmeden önce de tedirgin oluyorum, sebebi de yok aslında
normalde mutlu olmam gerekir bebişimi göreceğim diye ama neden bu tedirginlik bilmiyorum. inşallah hayırlısıyla detaylı ultrasonu da atlatırız da içim o zaman rahatlar belki..
selam kızlar nasılsınızyine azalma var eskisi gibi kalabalık değiliz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?