- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.261
amiiiiin inşallhhh ayyyy hadi hayırlısı mubarek günde gelicek elif bebek annesi bizim yerimize de öp kokla[/QUOinden seveni sevdigTE
yarin im nasip ederse duami edip yattimda hepinizi aklimdan gecirecem hanimlar
kurban oldugum allah seveni sevdiginden ayirmazmis sirayla hepimiz kurtuluruz hayirlisiyla
hakkinizi helal edin dualarinizda pay verin arkadaslar
olsun kuzum bir doğsun her şeye razıyımbizim bebeklerde mi gece yiycek acaba.......
Zaten onlarin oburlugundan dolayi bu haldeyiz:))
Onlar dogsun gece bizi yicekler:))
hayirli kandiller
bereketli uc aylar
mubarek cumanin mujdecisi mubarek persembeler olsun
tam gun kosusturduk cok sukur yarin 3 te ikindiyle elifte aramizda olacak
ne güzel canım inş hayırlı sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşursun
kızlar iyi geceler ben dün gece hiç uyuyamamıştım şimdi uyku bastı sanki kaçırmadan gideyim yarın görüşmek üzere hayırlı kandiller
Seninde hem uc aylarin hemde bu mubarek aylardaki ilk Kandilin mubarek olsun cnm.
Anladigim kadariyla yarin bebisine kavusucaksin heralde. Rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin.
Ne guzel mubarek Kandilde kavusucaksin yavruna bizlere de dua et olur mu?bizde senin duaciniziz.
sagolun arkadaslar sanirim elif adina yakisir gelecekSanada hayırlı kandiller canım.
Sağlıklı bir şekilde alırsın inşallah bebişini kucağına
kızlar iyi geceler ben dün gece hiç uyuyamamıştım şimdi uyku bastı sanki kaçırmadan gideyim yarın görüşmek üzere hayırlı kandiller
Ben gündüz uyuyorum o yüzden gece hortluyorum böyle
Kaçta yatarsam yatayım sabah kıtlıktan çıkmış bir şekilde kalkıyorum
Kalkmışken uyumuyorum
Karıştı herşey evde kalınca
sana da hayırlı kandiller iyi geceler
ben de birazdan çıkıcam umarım uyurum
Ben eger sabah erken kalkarsam oglen dayanamiyorum kesin yatiyorum sonra dedigin gibi gozler gece 1-2'ye kadar faltasi gibi,Allahtan esimde uyumuyo da yanliz kalmiyorum.
Sabah kahvaltisindan oldum olasi nefret ederim,tabi biri hazirlarsa ve yanimda arkadas olursa haric:))))
iyi gecelerrrrrkızlar iyi geceler ben dün gece hiç uyuyamamıştım şimdi uyku bastı sanki kaçırmadan gideyim yarın görüşmek üzere hayırlı kandiller
Ben yalnızım yatakta dönüp eşimi de rahatsız etmek istemiyorum o yüzden tamamen uykum gelene kadar uyanık duruyorum
Ben yalnızım yatakta dönüp eşimi de rahatsız etmek istemiyorum o yüzden tamamen uykum gelene kadar uyanık duruyorum
ben de o yuzden kalktım yanından ama uykumun gelmeye niyeti yok galiba dün gece 4 ü bulduk.bu gece öyle olmaz inş.
Ben de 4 ü buluyorum ama sanki hafiften geliyor sanki
gelince kaçırmamak gerek:) ben bebeğin hareketlerinden ve korkudan uyuyamıyorum uyku geliyo da :)
Neden korkuyorsun doğumdan mı zamanın var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?