- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.281
Yaaa kizlar su normal dogumdan korkmayin,mutlaka ki aci cekilio ama sonucubda sizi bekleyen mucizeyi kucaginiza alinca hersey bitiyo inanin bana.Hani derler ya yeniden dogmus gibi oluyosunuz iste aynen o tabir normal dogum icin gecerli,butun hersey bebis gelince bitiyo sanki 9 ay siz hamile degilmissiniz gibi agri,sizi hicbisey kalmiyo.
Ayy oyle guzel anlattimki hemen dogurasim geldi:))) yanliz bu soylediklerim tecrubeyle sabittir yabana atmayin:))
kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam
kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam
gittin mi hastaneye asagida online gorunuyosun???? merak ettim simdi???
hastanedeyim suan kizlar cepten yaziyorum nstye bagladilar 1cm acilmam varmis en az 5 sat var doguma ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo ama cekilemeyecek gibi degil bana dua edin
hastanedeyim suan kizlar cepten yaziyorum nstye bagladilar 1cm acilmam varmis en az 5 sat var doguma ara ara adet sancisi gibi sancim oluyo ama cekilemeyecek gibi degil bana dua edin
Biri böyle konuşunca normal doğum çok şekerrrrrr geliyoda o birinin hep benim başımda böyle konuşması gerek :)
geceleri kesin sezeryan diyorum, gündüz sabah uyanınca afyon henüz patlamamışken 'normal doğururum ben yaa' diyorumm..
bakalım napcam(z)?
ama emin olduğum tek durum işaret gelmeden sezeryana girmek istemiyorum ..
Gunaydin kizlar,
Ilk napti acaba merak ettim,suni sanci falan verdiler mi acaba?
Rabbim bir nefeste kurtarsin ins.
amin canim hala bekliyorum yarim saatte bir sanci vuruyo 1 parmak acilmam var hala dayanilmayacak sancilar degil bebegin basi cok iyi yerlesmıs birazdan plates topu getirecekler hiç yorulmadan ziplamami soylediler bekliyoruz.
Gunaydin anneler
Ilk_cim cok sevindim ya,kandil gunu sezeryanmi isteyim derken suyun geldi hii
Allahim sana agrisiz,kolayca bir dogum versin
Bu arada regaip kandiliz mubarek olsun
amin canim hala bekliyorum yarim saatte bir sanci vuruyo 1 parmak acilmam var hala dayanilmayacak sancilar degil bebegin basi cok iyi yerlesmıs birazdan plates topu getirecekler hiç yorulmadan ziplamami soylediler bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?