2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

İlkcim umarim hersey yolundadir. Butun kalbimle sana kolay bir dogum diliyorum.
Cok heyecanlandim, actim yine musluklari sabah sabah.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim, seni de yoldaki minigi de sevgiyle kucakliyorum

günaydın hanımlaröncelikle kandiliniz mübarek olsun,allah dualarınızı kabul etsin,hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler versin.gÜzel annelere de sağlık ve ssabır versin:)
ilk cim allah yardımcın olsun,sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim..

d&r'dan sipariş ettim şimdi alıp okuyacam bakalım umarım işe yarar..
Şu internet alışverişine de fena alıştım ya bebek bezi bile internetten...

Güzel anneler ve kuzucukları günaydınnnnn

Hepimizin kandili mübarek olsun, bu mübarek günde tüm dualarımız kabul olsun. Bebeklerimizi sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin Allahım.

kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam

amin canim hala bekliyorum yarim saatte bir sanci vuruyo 1 parmak acilmam var hala dayanilmayacak sancilar degil bebegin basi cok iyi yerlesmıs birazdan plates topu getirecekler hiç yorulmadan ziplamami soylediler bekliyoruz.
günaydınnn... harika hbrler aldım bu sabah... tam güzel kandil gününde iki doğum birden... ilk_ ve hsnbrl canlarım Rabbim yardımcınız olsun bizi duada sakın unutmayın... bugün yaklaşık 40 kişiye iftar yemeği hazırlatacağım inş... tabi sadece hazırlatıp fırına yollaması benden ama ancak ona gücüm yeter... akşamında da işte yemekti,programdı derken gelemem bile galiba.. Herkesten dua isteyeceğim bugün, sizin için de tabiii.. ben de miraç kandiline hevesliyim 16-17 haziran. Rabbim gönlümüze göre verir inş.. sağlıcakla kalın...

Son düzenleme:
kızlar herkese selam benim suyum geldi birazdan hastaneye gidiyoruz bana dua edin inşallah normal doğurucam

İlk_cim Allah bir avazda kurtarsın inşallah, güzel haberlerini bekliyor senin için dua ediyoruz. Ne güzel, kandilde sezeryanmı olsam diyordun, Allah normal doğumu nasip ediyor. çok sevindim senin adına. vakti geldiğinde darısı başımıza canım.

Günaydın annecikler herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim dualarınızı kabul etsin.
İlk ve hsnbrl Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle.
zypzyp ve jelibons maaşallah göbüşlerinize
bi de bi de nickini unuttum maaşallah o ne güzel bebektir öyle bizim hiç resmimiz yok ama bayıldım bebişine 41 kere maaşallah canım.

Allah kabul etsin canım. Ne güzel düşünmüşsün. Dualarında bizleri de unutma.

kizlar hepinizden Allah razi olsun pilates topunda yarim saatten fazla zipladim simdi suni sanci bagladilar arada sancilarim giriyo ama cekilemeyecek gibi degil, insallah dogurabilirim canli yayin yapiyorum size cepten:) ne olur dua edin cok ihtiyacim var

günaydın kızlar
ilk güzel haberlerini alalım inşallah canım çok heyecanlandım
benide facede ekleyebilirsiniz yada grup mu kursak

kizlar hepinizden Allah razi olsun pilates topunda yarim saatten fazla zipladim simdi suni sanci bagladilar arada sancilarim giriyo ama cekilemeyecek gibi degil, insallah dogurabilirim canli yayin yapiyorum size cepten:) ne olur dua edin cok ihtiyacim var

hayırlı kandiller kızlar...
rabbim bu mübarek günde iki arkadaşımıza da hayırlı doğumlar nasip etsin...

jangbogo...Allah kabul etsin...hepimiz dua edelim bugün...

allah kurtarsın arkadaşım, sağ salim doğurursun inşala...
Ben plates topunu anlamadım hangi hastanedesin sen? bildiğimiz plates topuyla mı zıplıyorsun..??:18::18::18:

canım bütün dualarımız seninle bir avazda doğumun gerçekleşir insallh

böyle şeyler duymak beni rahatlatıyor gerçekten ama annem çok korkutuyor beni sen yapamazsın sezeryan ol falan diye.çok kararlıydım normal doğumda.ama korkularım artıyo zaman yaklaştıkça annem de yapamazsın dayanamazsın çok zor gibi olumsuz şeyleri anlatınca elde değil panik olmamamk bide ilk başıma ler geleceğini bilmemek de geriyo beni.bilmiyorum.psikoloğa mı gitsem :))

ilk_ ayyyy doğuruyorrrrr :)

Allah ım kolaylık versinnn yaaa artık her sabah birimiz doğuma gidiyorum haberiyle gelicezzz :)

Son gelişme ne bilen var mı ilk te?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…