2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Anneler günaydın,

Nasılsınız inş. iyidir herkes. Bugün kontrolüm vardı. Nst ye de girdim. Yalnız bebişimin kilosu 2.500 gr. Netten bakıyorum 2.700 gr civarında olması gerekiyor. Kızın 2.800 gr gibi doğar dedi. Gerçi kilosunun çok olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor dedi. Doktorumun oğlu da 1.500 gr doğmuş şimdi sınıfının en iri çocuğuymuş..

Haftaya tekrara kontrole gideceğim...

canım hamur bıldıgım kadarıyla sert bır hamur zaten ıyıce kapatmıssan ve kurumamıssa sorun yok acmadan once ıyıce yoğurman lazım yumusasın yumusayınca kolay acılır

Merhaba... Benim de 1 hafta önden gidiyor ultrason görüntülerine göre. Doğum tarihini, belirlerken ultrason verilerini mi baz alıyorlar? Benim ilk doğumum olacak, o yüzden tedirginim biraz. En son 8 mayısta gitmiştim,28. haftadaydım ve 2200 kg idi o zaman.Bi kıyaslama yapmak gerekirse senin ki de normal gibi gözüküyor. Genelde her gittiğimde ultrasonda bakıyor doktor, sizde neden öyle bir uygulama var ki acaba, yoğunluktan dolayı mı acaba ?11 haziranda bir sonraki randevum benimde.

canım hamur bıldıgım kadarıyla sert bır hamur zaten ıyıce kapatmıssan ve kurumamıssa sorun yok acmadan once ıyıce yoğurman lazım yumusasın yumusayınca kolay acılır

ayyy cnmn benımde sende bılıyormuydun bılseydım sanada danısırdım burdan yapanlar var dıe hep sordum ne bıleyımsankı yumusamıycak gıbı geldı gıcık oldum

saglıklı olsun cnm en önemlisi o hem ultrason tahmini ölçüler beklenilenden fazlada olabiliyor düşükde hem daha vaktin var:)) çok hızlı büyüyorlar benim ilk kızımda 2800 doğmuştu:)38+5 de

Canim ben yurtdisindayim. Sistem farkli baya Tr ile. Bebek buyuk olcak gibi gorunuyor ve 2 hafta daha bekletipde daha buyuk olmasin diye öyle olacakmis. Tabi 13 haziranda hala önden gitmeye devam ediyorsa.

kızlarya daha mayıs annelerınde dogurmayan lar varyaa ayy onlar napsın bırının safak 1 bırının 2 allah yardım etsın

Pırt diye doğurmak... kulağa ne kadar hoş geliyor... Pırt diye değilse bile 2 - 3 pırt da doğurmak istiyorum bende

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün..

Ay maşallah kaç gündür bakamadım foruma. Darısı doğum yapacakların başına. Allah analı babalı büyütsün canım...

Ay bir bebiş daha :) Maşallah sağlıklı sıhhatli olsun hepsi inş.

Canim ben yurtdisindayim. Sistem farkli baya Tr ile. Bebek buyuk olcak gibi gorunuyor ve 2 hafta daha bekletipde daha buyuk olmasin diye öyle olacakmis. Tabi 13 haziranda hala önden gitmeye devam ediyorsa.

Allah kurtarsın... Ama unutmamak lazım ki olayın bir de psikolojik boyutu var... Kendini her durumda en iyisini koşullamak gerçekten çok etkili oluyor... İyi şeyler düşün, gevşe ve doğur

peki sen hangi hastaneye gidiyorsun elifwolky?

Herkes farklı deneyimler yaşadığı için farklı şeyler söyleyebiliyor. çekirge devlet eskiye nazaran çok iyi diyorlar. Ve hastaneden ziyade doktorun çok önemli olduğunu unutmamak lazım. Ve doğum esnasında yanında bulunan personel çok önemli. Menopozlu biri denk gelirse, yada o gün tersinden kalmış biri üzgünüm ki çok proföyenel değilse ruh halini muhtemelen hastaya yansıtacaktır. Zübeyde hanım doğum evine devam ediyorum ben, ve hamileliğimin ilk haftalarında 2 gece kaldımda. personel oldukça alakalı. gel gör ki rastgele seçtiğim doktorum 1 kere bile uğramadı yanıma. Zaten 3. gün ben çıkacam dedim pılımı pırtımı toplayıp çıktım Şu anki doktorumdan oldukça memnunum, hakkında ,iyi referanslar da alıyorum kötü referanslarda..Ama ben herşeye rağmen kendim tecrübe edip karar vermekten yanayım.. Size de onu tavsiye ederim.

Merhaba Bayanlar
Uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen yazmak fırsat olmadı
Bende inşallah haziran annesi olacağım
40. haftam 30.haziranda doluyor şimdilik herşey normal gidiyor

ayyy cnmn benımde sende bılıyormuydun bılseydım sanada danısırdım burdan yapanlar var dıe hep sordum ne bıleyımsankı yumusamıycak gıbı geldı gıcık oldum

canım ya bende hiç yapmadım ama yemek programı izlemeye bayılıyorum orda duymustum :)

evlilik güzel şeyde.. şu kaynana derdi olmasa. şimdi şöyle düşünenler olabilir. bigün sende kaynana olacaksın ve de ne olursa olsun o senin eşinin dünyaya gelme sebebi. aynen de öyle, evet. ama...
daha yeni evli sayılırım. çok yağcı, dilbaz biri değilimdir. onun beni sevmediğini düşünüyorum çok soğuk geliyor bana. kızı benden 1 bucuk ay sonra doğum yapacak. annen gelsin ben kalamam dedi, herkes kendi kızını düşünür dedi tam sevmeye başlıyorum bi laf ediyor buz gibi soğutuyor kendinden benim abim ve babam evde yalnız bırakılamayacak durumdalar. annem ameliyatlı. demek ki zor durumda kalsam yapayalnız bırakacak esyalarım yeni alınıyor, hep ucuzuna kaçmaya çalıştı çok üzdü bu beni su dünya da Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin arkadaslar. bunu anladım ben. keşke eşimin ve benim maddi durumumuz iyi olsaydı da alnımız dik kendimiz alabilseydik her seyimizi. ama bi yandanda diyorum ki anne baba zor günde destek değilse ne anlamı var?
ve de sunu da anladım anneannem derdi ki, "el" derken dudak kapanmaz, "benim" derken kapanır. demek ki "el den gercekten yar olmuyor" gelin- kaynana sürtüşmesi boşuna nam salmıyor böyle olsun hiç istemezdim ben

tebrikler canım
çok sevindim kolayca doğurmana
Allah bizlere de kolay doğumlar nasip etsin,
kızına sağlıklı uzun ömürler versin.bizim yerimize de öp kokla miniği

suan ki dr.unuz kim? hangi hastane?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…