- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #31.681
buarda annem ve yengem yolda kurabıyelerı yapmaya gelıyorlar goyaa ama ben o yaptıgım marshmelovlara hıc guvenmıyorumsuanda hamura ellıyorum sert bı hamur hıc guzel gozukmedı gozume sanırım acılmıcak ve ben bıdaha ugrasamam bu saatten sonrada parayla netten alıp onu gelmesıydı yapsıydı bekleyemıcem cok gııcık bı durum
Tekrar selam anneler
Simdi ebe den ciktim. Daha oncede bahsetmistim,burda acil durum ve birseyden suphelenmedikleri surece ultrasona girmiyoruz.
Oglumun kafasi tam yerlesmemis daha kanala. O yuzden kilosunu tam bilemedi. 2800 veya daha gaskamre dedi. Normalde bu haftada kac olmasi gerekiyor? Bilen var mi?
Karnimida ölctu,bu zamana kadar haftam ile uyumluydu hep. 34-35 olmasi gerekiyordu bugun ama 38 ciktiyani oglum önden gidiyor.
13 hazirana randevum var yine. Ebe eger ozamanda gelisimi ayni yönde ise o gun direk ultrasona yollanacagim. Ordan kesin sayilari alinca ve 38 yerine 40 cikiyorsa suni sanci ile doguma alinacakmissim :18:
Bugun ruyamda 38 sayisini gordum,o yuzden diyorum ki ben 13 hazirana dogurcam
Annesi gibi kocaman dogacak herhalde pasamiz
canım hamur bıldıgım kadarıyla sert bır hamur zaten ıyıce kapatmıssan ve kurumamıssa sorun yok acmadan once ıyıce yoğurman lazım yumusasın yumusayınca kolay acılır
çekirge devlet berbat bence düşünme bence ben hamileliğim ilk öğrendiğim zaman gittim 2 defa ama ilgi yok alaka yok ve pis... şuan verdiğim paraya inan acımıyorum çok temiz ve her sorduğum sorunun cevabını alıyorum..
Anneler günaydın,
Nasılsınız inş. iyidir herkes. Bugün kontrolüm vardı. Nst ye de girdim. Yalnız bebişimin kilosu 2.500 gr. Netten bakıyorum 2.700 gr civarında olması gerekiyor. Kızın 2.800 gr gibi doğar dedi. Gerçi kilosunun çok olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor dedi. Doktorumun oğlu da 1.500 gr doğmuş şimdi sınıfının en iri çocuğuymuş..
Haftaya tekrara kontrole gideceğim...
Merhaba... Benim de 1 hafta önden gidiyor ultrason görüntülerine göre. Doğum tarihini, belirlerken ultrason verilerini mi baz alıyorlar? Benim ilk doğumum olacak, o yüzden tedirginim biraz. En son 8 mayısta gitmiştim,28. haftadaydım ve 2200 kg idi o zaman.Bi kıyaslama yapmak gerekirse senin ki de normal gibi gözüküyor. Genelde her gittiğimde ultrasonda bakıyor doktor, sizde neden öyle bir uygulama var ki acaba, yoğunluktan dolayı mı acaba ?11 haziranda bir sonraki randevum benimde.
İLK ten haber gelmıs bebegıde odas ıyı ayy cok sukur ısın en guzelı sezeryanmı olsam derken pırt dıe normal dogum yapması olduuu darısı basımıza
benımde yarın 11de kontrolum var basıma gelceklerı bılıyorum dr nst ıstıcek sancı cıkmıcak ultrasona sokcak daha tam kanala gırmemıs dıcek haftaya yıne gel dıcek ve sanırım 1 hafta daha ben beklıcek veee bundan korkuyorum benım dogurmam adına hıc belırtım yok beklemekte ıstemıyorum artık puuufff
Arkadaslar dualarınızda yanımda oldunuz İçin sansliyim ama gece çok zor gecti Elif hanım hala doyamadi bügünde süt gelmezse mama verilecek benim kanamam nOrmalmİs ateş ve kokulu olmadıkça sorun yokmuş kipri gibi saclariyla Elif karşımda hepinize bu acılardan uzak sağlıklı kolay doğumlar hanımlar yine yazarim
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
Kızlar hepinizin kandili mübarek olsun.bu mübarek gecede dualarımız kabul günahlarımız affolsun inşallahhhh.21.05.2012 pazartesi günü saat:13.10 itibariyle bebişim dünyaya gözlerini açtı.emir kadirim.Allahıma sonsuz şükürler olsun.Çok muhteşem ,anlatılmaz bir duyguymuş bu kızlar yaaa...Allahım hepinize sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi kucaklarnıza almayı nasip etsin inşahhhh.Bol bol dua edin.Dua her kapının anahtarı.tekrar iyi kandiller....
Canim ben yurtdisindayim. Sistem farkli baya Tr ile. Bebek buyuk olcak gibi gorunuyor ve 2 hafta daha bekletipde daha buyuk olmasin diye öyle olacakmis. Tabi 13 haziranda hala önden gitmeye devam ediyorsa.
saglıklı olsun cnm en önemlisi o hem ultrason tahmini ölçüler beklenilenden fazlada olabiliyor düşükde hem daha vaktin var:)) çok hızlı büyüyorlar benim ilk kızımda 2800 doğmuştu:)38+5 de
peki sen hangi hastaneye gidiyorsun elifwolky?
ayyy cnmn benımde sende bılıyormuydun bılseydım sanada danısırdım burdan yapanlar var dıe hep sordum ne bıleyımsankı yumusamıycak gıbı geldı gıcık oldum
slm kizlar saat 10da suni sanci vermislerdi 2 bucuk saatte acilmam 10 cm oldu sonra doguma aldilar 15 dkda normal yollarla dogurup ciktim bebegim cok tatli Allahim sizede boyle rahat guzel bir dogum nasip eylesin minisimi emziriyorum 24.05.2012 saat 12:40ta berenimizi kucagimiza aldik 3200kg 48cm boyunda cirkin bir kiz ayrintili dogum hikayemi bu sabah eve gidince paylasicam
Herkes farklı deneyimler yaşadığı için farklı şeyler söyleyebiliyor. çekirge devlet eskiye nazaran çok iyi diyorlar. Ve hastaneden ziyade doktorun çok önemli olduğunu unutmamak lazım. Ve doğum esnasında yanında bulunan personel çok önemli. Menopozlu biri denk gelirse, yada o gün tersinden kalmış biri üzgünüm ki çok proföyenel değilse ruh halini muhtemelen hastaya yansıtacaktır. Zübeyde hanım doğum evine devam ediyorum ben, ve hamileliğimin ilk haftalarında 2 gece kaldımda. personel oldukça alakalı. gel gör ki rastgele seçtiğim doktorum 1 kere bile uğramadı yanıma. Zaten 3. gün ben çıkacam dedim pılımı pırtımı toplayıp çıktımŞu anki doktorumdan oldukça memnunum, hakkında ,iyi referanslar da alıyorum kötü referanslarda..Ama ben herşeye rağmen kendim tecrübe edip karar vermekten yanayım.. Size de onu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?