2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım senin de mi uyku kaçtı??? erkenciyiz bu sabah gerçi ben 4 ten beri ayaktayım artık gözlerim kapanıyo... gidip biraz dalmaya çalışayım bari...

Son düzenleme:
gecmise dalmisim.. masallah kizlar yaa bu saatte uyaniksiniz, bizim burda saat daha aksam 10 :))) benim simdiden uykum geldi sabah uyuyamadim ,kocamda yok .. bakalim o gelene kadar dayanicam ben

Allah analı babalı büyütsün canım inşallah bizde senin gibi problemsiz doğurup minikleri kucağımıza alırız:84:çok fena duygusala bağladım yine sabah sabah

Canim masallah ne guzel bir dogum olmus darisi tum bekliyenlerin basina ins.
Rabbim yavrunu anali babali buyutsun,hep guzel gunlerini gostersin sizlere ins.
Ilk dogumu sen yapamadin ama normal dogumda ilk oldun tebrikler:)))

Canim hayirli ugurlu olsun, allah anali babali buyutsun. Cooook sevindim, darisi bizim basimiza.
Seni cok tebrik ediyorum cesaretinden dolayi. Doktorunu da yaz mutlaka, cok guzel yonlendirdi seni, yeni anne adaylari degerlendirsin bu tecrubeyi.

Mübarek bir günde dünyaya geldi maşallah ikinize de
gerçi hepimizinki artık mübarek günlerde olacak inşallah.
Rabbim acısını göstermesin canım hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum.

Günaydin herkese.Yine müthis sicak burasi,ama günesi coook özlemistim.Varsin sicak olsun.
Ama kara kara düsünüyorum.Ben bu sicaga zor dayaniyorum,bebis dogunca ne yapcak.
Bütün pencereler acik uyuyoruz,ozaman öyle bir secenegimizde olmiyacak:18:

nursenaa´cim basiniz sagolsun.Allah mekanini cennet eylesin

hsnbrl gözün ayni canim bebisin dünyaya gelmis.Allah anali babali buyutsun.Insallah kanaman bitmistirde sende iyisindir.

Ayy sonunda haber geldi.Ilk_´cim Allah anali babali büyütsün Berenini.Masallah boyuna kilosuna.Annesini fazla yormamis hemen pirtlatmissin
Insallah normal isteyen herkes(ben dahil) senin gibi hemen dogururuz.

Dogum haberleri geldikce heycanlaniyorum,bebegimi kucagima almak icinZaten rüyamda gördüm Arasimi bugünKuzum babasi gibi sari sacli, ama kivircikti sacinin uclari.Ay yerim ben onu.Giymis mavi tshirt short

Su uyku olayida deli ediyor beni.Her 2 saatde uyandim tum gece.
Bugun subat sonu vefaat eden babaannemin vefaat haberini aliyordum rüyamda. Rüyada aglarken,gercekden de aglamisim uykuda.Esim uyandirdiki hickiriyordum.Sonra zaten aglamaya basladim..

günaydın kızlar
ilkcim çok çok sevindim.insallh bizde biran önce alırız bebişlerimizi kucağımıza.doya doya öp kokla

kızlar bu süt arttırıcı çayı (HUMANA STEEL TEA ) doğumdan 1 hafta önce içmeye başlıyorlarmış.böyle bir şey duydunuz mu? siz ne zaman içmeye başlayacaksınız doğumdan sonra mı?
bu çay içer içmez süt getirmiyormuş sanırım bir süre geçmesi gerekmiş.herkes bir şey yazıyor kafam karıştı.:44:

Günaydın anneler.
Maşallah Tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kolay bir doğum olmuş anlattığına göre.Darısı bizim başımıza.

Son düzenleme:

ilk_ :) hayırlı uğurlu olsun canım :) Allah size uzun ömürler versin mutlu mutlu :)

Çok güzel yaaaa harikasın heralde en güzel doğum hikayesi bizi bekliyor :)

günaydınnnnnnnnnnnn Ada kız hepinizi öperrrrrr oğluşuyla...
hayırlı bir gecenin sabahında böyle hayırlı bir haber almak her topiğe nasip olmaz...ne kadar şanslıyız
ve ilkcim ne kadar şanslısın ki canım benim su gibi doğurdun çıktın bu işin içinden alnının akıyla...
Rabbim analı babalı bir ömür sağlıklı büyütsün inşallah...
bizlere de en rahatından normal doğumlar nasip etsin

herkese hayırlı kandiller kızlar,bugün yorgunum şaşkınım bi tuhafım teyzemi kaybettik böyle bir günde dualarınızı esirgemeyin nolur..

başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

kızlar selam pazartesi doğumum var inş. hepinizin kandili mübarek olsun bana da dua edin bu mübarek gecede....

hayırlı haberlerini alırız inşallah canım. bizi merakta bırakma. Allah sağlıkla sıhhatle bebişini kucağına almayı nasip etsin.

gözün aydın canım. akşama kadar merak ettik seni. şükür ki her şey yolundaymış. Allah analı babalı büyütsün bebeişini. Allah bize de senin gibi kolay doğum yapmayı nasip etsin inşallah. bebişine de sana da maşallah. doğum hikayeni ve resimleri bekliyoruz.

herkese günaydın kızlar.
çok acıktım ama üşeniyorum hazırlamaya. tansiyonum düşmeye başladı gidip hazırlasam iyi olacak.
yine uykusuz ve ağrılı bir gece geçirdik biz. kendimize gelemedik daha.

herkese günaydın kızlar.
çok acıktım ama üşeniyorum hazırlamaya. tansiyonum düşmeye başladı gidip hazırlasam iyi olacak.
yine uykusuz ve ağrılı bir gece geçirdik biz. kendimize gelemedik daha.

tatlım üşenme hiç olmazsa 1 yumurta haşla,1 bardak süt ve 1 dilim ekmek...en azından bebişi rahatlatır...
hadi bakalım doğru mutfağa...

günaydın hanımlarilk cim Allah analı babalı büyütmek nasip etmiş,ne güzel normal doğum yapmışşsın Allah bizim için de hayırlısını nasip etsin..Biz de zor bir gece geçirdik,sürekli uyandım,uyandıkça acıktımbir de baldırlarım çolk ağrıyor

Kızlar bende acayip bir alınganlık var
Bu hamilelikte oldum böyle
Birşeylere takıp saatlerce ağlıyorum
Sizde de oluyor mu?
bende bu aralar depresifim dokunsalar ağlıycak moddayım ağlıyorumda.işyerindede bunaldığım için artık çok hassaslaştım.
Arkadaslar Elif'im çok şükür yanımda ama benim kanamam devam ediyor dualarınızı esirgemeyin
canım kanaman devam ederki zaten 40 gün kanama yaşayanlar oluyor.dualarımız seninle elif içinde gözünaydın.darısı bize.
bencede hiç fırınla filan uğraşma yap bi çay yanınada bisküvili pasta yeter.
güle güle kullanın miniğin odasında.
gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.maşallah çirkine
rahmet istemiş canım babannen.bir ölü gider bir can doğar hayat işte.son zamanlar ya iyice bunaldık

herkese günaydın arkadaşlar.

ben 2-3 haftada 1-2 gün çok sinirli hayattan bezmiş,mutsuz biri oluyorum sonra geçiyor.normalde adet günlerinde yaşanan ruh hali içinde oluyorum benim gibi olan var mı??bu arada ben de rüyamda bebişimi gördüm ama garip bir şekilde:)karnımdan yüzünü çıkarmaya çalışmış,karnım onun yüz şekli gibi kabarmıştı,burun kabarık falan çok tatlı oğluşum:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…